Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Iemand bekent met OPS?

<<

Nyx

Bericht 05 Sep 2013 20:04

Iemand bekent met OPS?

Oftewel een ontwijkende persoonlijkheidsstoornis?

Na veel verkeerde vermoedens, denken ze nu sterk aan OPS. Ik moet bekennen dat ik me erg herken in de stoornis. Maar dat is op papier. Door alle verkeerde vermoedens, want er is nooit een diagnose gesteld, ben ik een beetje huiverig geworden en dus benieuwd naar ervaringen.

Is er hier iemand die bekent is met OPS? Hoe kwam je erachter dat je OPS had? Heb je ervoor therapie gevolgd? Hoe belemmerd deze stoornis jou in het dagelijkse leven? Eigen aanvullingen zijn welkom. :)
<<

Anoniem126

Bericht 05 Sep 2013 20:35

Re: Iemand bekent met OPS?

*
Laatst gewijzigd door Anoniem126 op 29 Sep 2015 11:45, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Nyx

Bericht 05 Sep 2013 20:43

Re: Iemand bekent met OPS?

May, ik heb je een pm gestuurd. :)

Terug naar Persoonlijk

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers