Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Hotel Mallorca met dreumes

<<

Anoniem290

Bericht 26 Jun 2019 11:02

Hotel Mallorca met dreumes

Wie heeft er tips? We zoeken iets in de buurt van het strand en centrum (zodat we lopend dingen kunnen ondernemen), het liefst een luxe hotel/appartement met balkon (als L ligt te slapen kunnen wij buiten zitten) en met een fijn babyzwembad erbij. Geen hotel waar iedereen om 8 uur handdoeken op de bedjes gaat leggen.
<<

JaneDoe

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2143

Geregistreerd: 07 Sep 2013 20:12

Bericht 26 Jun 2019 11:55

Re: Hotel Mallorca met dreumes

Oke, niet helemaal wat je vraagt, maaaar.... heb je er al eens over nagedacht om eén eilandje op te schuiven naar Menorca? Want daar heb ik dus wel de gouden tip!

Wij zijn een paar weken geleden naar appartementen Carema Beach geweest en het was in 1 woord ge-wel-dig! Het is vorig jaar helemaal vernieuwd, dus alles was onwijs nieuw, mooi en schoon.
We hadden een privilege kamer, dat is op de begane grond, met een eigen grasveldje voor je deur. Zo kon onze dreumes lekker rondkruipen terwijl wij hem (met glas sangria in de hand) in de gaten konden houden. echt perfect!
Het complex ligt direct aan het heerlijke zandstrand, je staat binnen 10 meter met je voeten in het zand. Fijn zwembad met klein kinderbadje, enorm vriendelijke mensen die gek zijn op kinderen, en je kunt kiezen of je halfpension wil of alleen logies ontbijt. Het is 2 uurtjes vliegen en dan nog ongeveer 30 min met de bus.
Ik ga niet snel 2x naar hetzelfde vakantieoord, maar als het aan mij ligt gaan we hier zeker nog eens naar terug!

Oh en echt plekken genoeg bij het zwembad, dus je hoeft geen handdoekje te leggen :eyes:
<<

Susan

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 13549

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:29

Bericht 26 Jun 2019 12:08

Re: Hotel Mallorca met dreumes

Wij zaten met onze kinderen, destijds 5 en 3, in Viva Tropic, dat is heel leuk voor kinderen. Er is een hele keten Viva-hotels. Misschien is de jouwe nog te jong voor het kinderzwembad en wil je liever iets kleiners, maar ik wilde het toch even noemen.

O, het heet nu Zafiro Tropic, zie ik nu.

https://www.sunweb.nl/vakantie/spanje/m ... 2019-06-01
Remember: in the end, nobody wins unless everybody wins (Bruce Springsteen)
<<

ChiQ

Bericht 26 Jun 2019 18:46

Re: Hotel Mallorca met dreumes

Wij zijn een paar keer naar Viva Zafiro en Viva Palma Nova geweest. Heel leuk! Er is zo’n piratenschip in het kinder zwembad, het is gewoon een fantastisch luxe hotel (de meest luxe die er is eigenlijk) en t eten is er top! Mallorca is heel leuk stad trouwens, heel leuk geshopt daar!
<<

ChiQ

Bericht 26 Jun 2019 18:47

Re: Hotel Mallorca met dreumes

Susan schreef:Wij zaten met onze kinderen, destijds 5 en 3, in Viva Tropic, dat is heel leuk voor kinderen. Er is een hele keten Viva-hotels. Misschien is de jouwe nog te jong voor het kinderzwembad en wil je liever iets kleiners, maar ik wilde het toch even noemen.

O, het heet nu Zafiro Tropic, zie ik nu.

https://www.sunweb.nl/vakantie/spanje/m ... 2019-06-01


Ja, dit is idd zelfde keten!
<<

Anoniem290

Bericht 27 Jun 2019 08:33

Re: Hotel Mallorca met dreumes

Top! Daar kan ik iets mee. Ik ga vanavond (of straks als ik niks te doen heb op mijn werk) eens op zoek!
<<

Studiebol

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5096

Geregistreerd: 01 Sep 2013 14:19

Bericht 27 Jun 2019 21:09

Re: Hotel Mallorca met dreumes

Wij zaten ook in een viva keten, volgens mij viva sunrise.. lag niet heeel dicht bij het strand maar ik vond het hotel goed!
:heart: :heart: 2011

Terug naar Reizen & vakanties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers