Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Gitaar 9 jarige

<<

Anoniem294

Bericht 12 Jul 2019 20:09

Gitaar 9 jarige

De vader van het vriendje van de oudste twee is woensdag overleden. Ben gisteren samen met hem en de kinderen een ijsje gaan halen (hij was jarig) en toen heb ik hem gevraagd of er iets is waar hij troost/steun uit zou halen. Dat was een gitaar en een knuffel. Die knuffel heeft hij gisteren zelf uitgezocht en ik ben nu op zoek naar een gitaar voor hem. Met name zodat hij wat afleiding heeft voor de vakantie.
Wel een echte gitaar waarmee hij ook op les kan en niet 1 van een speelgoedwinkel. Nu ben ik zelf totaal niet muzikaal aangelegd en heb er totaal geen verstand van maar ik ben inmiddels zo ver dat ik, als ik het goed heb, het beste een akoestisch gitaar kan kopen en dan bij voorkeur 3/4 qua maat.

Speelt iemand van jullie kinderen gitaar en welk (akoestisch) gitaar speelt hij/zij? Of misschien heeft iemand van jullie zelf gewoon verstand van gitaren!

De bedoeling is dat de kinderen er wat op kunnen tekenen of schrijven voor hem. Heb dit vandaag ook bij de juf neergelegd of er meer kinderen wat op willen zetten. Mijn vraag is dan eigenlijk ook direct of dat zou kunnen op de achterkant van de gitaar of dat dat hout vaak ook gelakt is?
<<

widko

Noob

Berichten: 230

Geregistreerd: 01 Sep 2013 22:20

Bericht 12 Jul 2019 20:46

Re: Gitaar 9 jarige

Ik kan je geen antwoord op je vraag over de gitaar geven.

Maar wou wel even zeggen dat ik het super lief van je vind dat je dit voor hem doet!
Onze stoere bink 20-08-2015
<<

Kira

Bericht 12 Jul 2019 21:20

Re: Gitaar 9 jarige

Oh wauw wat een mooi gebaar.
Ik denk met watervaste stift dat het wel zou gaan. Gitaren zijn meestal wel gelakt.
<<

Anoniem294

Bericht 15 Jul 2019 12:40

Re: Gitaar 9 jarige

Dankje Widko en Kira.

Zou je het met watervaste stift er niet zo weer afvegen? Hij komt morgen binnen dus dan moet ik maar even zien hoe we dat gaan aanpakken.
<<

Anoniem268

Bericht 15 Jul 2019 17:46

Re: Gitaar 9 jarige

Ik vind dit zo'n lief idee! Ben wel bang dat je het er inderdaad alsnog afveegt. Ik heb hier een gitaar staan en met de lak die daar op zit (ook aan de achterkant) denk ik dat het bijna niet zou gaan. Toch zie je ook wel eens van die gesigneerde gitaren voorbij komen en dan blijft het wel zitten. Mogelijk kan je het wel gewoon met watervaste stift doen en dan met een soort lak-spray 'verzekeren'?

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers

cron