Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Gebruik van invalidentoilet

<<

Missmaiorana

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 76

Geregistreerd: 09 Nov 2017 07:49

Bericht 14 Jul 2018 17:27

Re: Gebruik van invalidentoilet

Ik heb nog nooit gehoord of gelezen dat je geen gebruik mag maken van een invalidetoilet, dus ik zou ook niet weten waarom ik er geen gebruik van zou maken. Zeker met meerdere kinderen die nog hulp nodig hebben handig. Je kunt ze zo mooi bij elkaar houden.
<<

September

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2308

Geregistreerd: 01 Sep 2013 16:28

Bericht 14 Jul 2018 18:37

Re: Gebruik van invalidentoilet

Met A ga ik nu ook naar het invalidentoilet. Ik wil haar gewoon in het zicht houden.
Heb er verder eigenlijk nog nooit over na gedacht voor wie dat toilet specifiek is.
Toen ik een keer in de hema naar het toilet moest en ik zwanger was zei de dame, neem het invaliden toilet maar. Die heb ik net schoon en heb je meer ruimte. Had het uit mezelf toen niet gedaan.
Afbeelding
Afbeelding
<<

Filoria

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2124

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:43

Bericht 16 Jul 2018 09:29

Re: Gebruik van invalidentoilet

Ik moest meteen hieraan denken:

https://youtu.be/dDZzl9AyXeg

:laughcry: :laughcry: :laughcry:
Afbeelding Afbeelding
<<

Lilou

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1021

Geregistreerd: 01 Sep 2013 12:29

Bericht 16 Jul 2018 12:33

Re: Gebruik van invalidentoilet

Ik heb de invalidentoilet regelmatig gebruikt de afgelopen jaren. Niet als ik alleen ben, maar met de kinderen moet ik heel vaak in het invalidentoilet zijn qua verschoonruimte en daarnaast maak ik er gebruik van als ik de kinderwagen mee heb. Ik wil deze niet onbeheerd laten staan, bovendien is twee kinderen mee het gewone toilet in nemen vaak ook niet zo handig. Ik heb er nog nooit zelf een opmerking over gekregen en ik kijk er ook eigenlijk nooit zo goed naar wie er wel gebruik van maakt. Wel eens gezien dat meerdere mensen achter elkaar een invalide persoon of ouder iemand lieten wachten in de rij en zelf de invalidentoilet namen in het kader van 'wat een rij, daar ga ik niet op zitten wachten hoor'. Daar heb ik toen wel wat van gezegd, wat me 1x niet in dank afgenomen werd trouwens. Kreeg een hele boze reactie van die vrouw, die vond dat 'dat oude mens met d'r karretje (rollator)' best wel even op haar kon wachten. Waarna ze de bewuste oudere mevrouw wel mokkend voorliet en ik het oude mevrouwtje ervan verdenk dat ze nog even extra traag voorbij de boze vrouw naar het toilet schuifelde :thumbup: Wel een goede om te bedenken dat een beperking niet altijd zichtbaar is, misschien heb ik in die situaties toch ook wel eens ten onrechte gedacht dat iemand geen reden had op voorrang ten opzichte van een zichtbaar beperkt / minder mobiel medemens.
Afbeelding

Afbeelding
Vorige

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers