Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Forumster van de maand mei

<<

Burgemeester Evi

Gebruikers-avatar

Site Admin

Berichten: 34

Geregistreerd: 27 Nov 2020 17:37

Bericht 15 Mei 2021 19:02

Forumster van de maand mei

Het was een lastige keuze, maar Marsy31 heeft als forumster van de maand een opvolger geselecteerd. Deze maand is het de beurt aan Harrison!

Jullie kennen mij al een jaar of 8 onder de naam Harrison. Ik zat toen de serie Dexter te kijken en zijn zoon heette Harrison. Daarvoor was ik bekend onder de naam Powerbabe. Haha, belachelijke naam maar zo gaat dat vaak met eerste emailadressen en forumnamen ;-). Ik moest toen een naam verzinnen en er stond bovenin een reclamebanner van het spel Powerbabe, zo doende. Dit zijn de enige twee namen die ik gehad heb.

Ik ben denk ik via het tijdschrift op het forum terecht gekomen. Mijn zus had daar een abonnement op en er werden af en toe reacties vanaf het forum geplaatst. Toen ben ik daar eens een kijkje gaan nemen en nooit meer weggegaan.

De tijd die ik op het forum doorbreng wisselt heel erg maar denk dat ik bijna elke dag wel heel even kijk, soms vijf minuten, soms in totaal een uur? Ik vind het leuk om tijdens het werken tussendoor even mijn gedachten te verzetten door te kijken wat er op het forum speelt. Ik heb niet echt een vaste pijler maar ik kom denk ik het meest in Algemeen, Beauty & Mode en Zwangerschap&Kinderen. Ik ben geloof ik de enige die niet via actieve onderwerpen forumt haha!

Ik vind het wat heb je aan vandaag topic heel leuk! Vind het altijd leuk om te zien wat mensen dragen, wat hun stijl is en een beetje een beeld te krijgen van de forummer achter de naam. Het forum leert mij ook heel veel over baby’s en zwangerschappen. Zonder het forum had ik de CG methode waarschijnlijk ook niet gekend. En bovendien had ik dan bijvoorbeeld Archie nooit ontmoet!

In de loop van de tijd zijn er toch best wel veel dingen die mij zijn bijgebleven! Dat het oude forum opeens weg was, de hele rel daaromheen. Overlijden van (partners van) forummers, geboortes, huwelijken, break ups.

Ik stoor me eigenlijk niet zoveel aan dingen op het forum, als het mij niet aanspreekt dan laat ik het gewoon links liggen. Vond de reclame die een paar weken geleden steeds oppopte wel irritant trouwens! Maar dat is inmiddels opgelost. Ik vind het wel jammer als het rustig is, het lijkt me leuk als wat meer nieuwe aanwas is die ook blijft.

Op het forum herken je mij aan mijn vrij opgewekte schrijfstijl. Tot mijn eigen ergernis typ ik vaak met uitroepteken, haha en emoticons, ik probeer dat te minderen en toch de toon en strekking van mijn bericht goed over te laten komen. Maar misschien moet ik gewoon accepteren dat dat is hoe ik (op het forum) communiceer. Verder probeer ik me empathisch en toch ook wel lichtkritisch op te stellen. Daarnaast typ ik nooit hele lange verhalen dus denk dat je me daar ook wel aan herkent.

Buiten het forum herken je me sowieso vrij snel, want ik ben 1.82 lang. Ik ben net 32 en woon samen met mijn vriend en zoontje van 10 maanden in Amsterdam. Ik werk als manager bij een internationaal onderdeel van een grote HR-dienstverlener en geef leiding aan drie teams die verantwoordelijk zijn voor het corporate recruitment bij klanten. Normaliter ben ik veel onderweg naar de verschillende klanten maar nu werk ik alweer ruim een jaar thuis. Tussendoor er even tussenuit geweest voor mijn verlof natuurlijk!
In mijn vrije tijd hockey ik graag, lekker buiten met vriendinnen sporten en achteraf een gezellige borrel. Verder hou ik heel erg van koken dus thuis vind je me vaak in de keuken, met mijn vriend als souschef, zoon als proever en het liefst een lekker glas wijn. Verder vinden we het leuk om met zijn drieën door de stad te lopen, zoon in de draagzak en dan onderweg op verschillende plekken even koffie of iets lekkers te halen en in het zonnetje te zitten. Normaliter ga ik ook graag de deur uit met vrienden en familie; lunchen, borrelen, festivals, sporten, stedentrips, maar dat zit er nu natuurlijk even wat minder in. Kan niet wachten tot dat allemaal weer kan! Met twee vriendinnen hebben we een gezamenlijke spaarrekening waar we elke maand een bedrag op storten en dat loopt inmiddels aardig op haha. De vorige keren zijn we naar Israël en New York geweest.
Ik ben super happy op het moment! Dus die trend zou ik graag doorzetten. Over tien jaar hoop ik samen met mijn vriend, zoon en wellicht nog een tweede kindje in een koophuis te wonen. Hoop ik dat het nog steeds allemaal goed gaat met familie en vrienden, dat we mooie reizen mogen maken en ik me op professioneel gebied nog steeds ontwikkel en uitgedaagd voel.

Als ik mijzelf in 1 woord moet omschrijven is het relaxed denk ik, als ik aan mijn vriend of vriendinnen vraag om me te omschrijven zeggen ze altijd dat ik relaxed en in balans ben. Dat is natuurlijk niet altijd zo maar over het algemeen klopt het wel redelijk.

Als ik nu één wens mocht doen is dat voor nu voornamelijk dat deze hele corona-ellende snel voorbij is. Voor mij persoonlijk was het gezien mijn zwangerschap en geboorte van onze zoon nog best een blessing in disguise maar inmiddels is dat ook niet meer zo en als ik zie wat het doet met anderen, ondernemers, wat de impact gaat zijn op de economie, de situatie nu in India etc. dan hoop ik echt dat het zsm voorbij is.

Marsy vroeg aan Harrison of corona een bepaalde invloed op haar leven en gezin heeft gehad dat zonder het virus wellicht anders was geweest.

Ja, nou wat ik eerder eigenlijk ook al wel vertelde is dat het eigenlijk voor mij persoonlijk nog best goed uit kwam. Ik was zwanger toen Corona uitbrak, waardoor ik eigenlijk weinig dingen gemist heb qua activiteiten, festivals etc. en doordat we thuis moesten werken kreeg mijn vriend ook veel meer mee van mijn zwangerschap. Na de geboorte van onze zoon was mijn vriend een aantal weken thuis en toen hij weer ging werken wisselde hij ook een beetje af tussen kantoor en thuis waardoor hij ook weer veel meer meekreeg. Zonder het virus was dat ook wel mogelijk geweest, maar nu ging het eigenlijk automatisch zo.
Daarnaast is mijn opa overleden terwijl zijn bejaardentehuis afgesloten was wegens de maatregelen en dat was wel erg verdrietig, hij was de laatste maanden erg eenzaam doordat we niet mochten komen. Bellen en skypen kon wel maar dat is toch anders natuurlijk. Op het laatst mochten we wel nog even afscheid nemen maar helemaal ingepakt met brillen, mondkapjes en jassen. Hij was al hoogbejaard en heeft een mooi leven gehad dus het was goed zo, maar zo’n eenzaam einde had ik liever anders gezien.
Al met al heeft Corona op ons denk ik, in verhouding tot anderen, weinig impact gemaakt omdat we dus toch al veel thuis waren en even pas op de plaats maakten, we hebben allebei onze baan nog, we hadden geen kinderen in de leeftijd die thuis les moesten krijgen.

Nominatie
De volgende forumster van de maand wordt Uffe, ik zou graag meer over haar willen lezen. En ik wil weten wanneer ze voor het laatst echt hard heeft gelachen.

De meeste foto’s waar ik blij van wordt staan mijn vriend en zoon of vrienden/familie op, dus dat wordt lastig. Daarom heb ik gekozen voor een foto van een kanotochtje in Thailand. Toen was ik 3 maanden zwanger en zijn we (achteraf gezien) nog vlak voor corona 3,5 week op reis geweest.

Afbeelding
<<

Urban Naked

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15281

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:56

Bericht 15 Mei 2021 19:36

Re: Forumster van de maand mei

Leuk harri!!
#teammaple🍁
<<

Suus

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 10765

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:38

Bericht 15 Mei 2021 20:24

Re: Forumster van de maand mei

Mooi stuk, Harri!
26 september 2013
30 december 2015
11 juni 2019
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 13080

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:23

Bericht 15 Mei 2021 21:39

Re: Forumster van de maand mei

Heel leuk Harri! Ik forum ook niet via actieve onderwerpen en ik ben ook (teveel) van de uitroeptekens en haha en smiley’s :smile: . Niks mis mee, kleurt het forum een beetje.

Ik heb je een aantal keren mogen ontmoeten en je bent echt een van de liefste, fijnste en meest relaxte forumvrouwen die ik ken ❤️.
28 april 2015 - Your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Little hero!
<<

Thunder

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5801

Geregistreerd: 02 Sep 2013 00:24

Bericht 15 Mei 2021 23:39

Re: Forumster van de maand mei

Leuk Harri!!!! Haha 😆
Liefde is niet krampachtig vasthouden, maar vertrouwend loslaten.
<<

Lot

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3980

Geregistreerd: 02 Sep 2013 10:34

Bericht 16 Mei 2021 00:02

Re: Forumster van de maand mei

Leuk Harrison!
<<

Zora

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15024

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:24

Bericht 16 Mei 2021 07:22

Re: Forumster van de maand mei

Wat een heerlijk opgewekt stuk lieve Harri! Je klinkt idd mega gelukkig en blij ❤️
14 mei 2015 ♥ T- kleine held
13 februari 2018 ♥ M - klein feestje
<<

.namasté.

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1491

Geregistreerd: 14 Apr 2014 12:58

Bericht 16 Mei 2021 07:26

Re: Forumster van de maand mei

Leuk, en wat een mooie foto!
"Life happens when you're busy making other plans"

♡ Boy january 2014
♡ Girl january 2016
♡ Girl march 2019
♡ Girl september 2020
<<

Giselle

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 197

Geregistreerd: 16 Apr 2021 14:46

Bericht 16 Mei 2021 08:05

Re: Forumster van de maand mei

Wat een leuk stuk, Harrison!
<<

SoGood

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5290

Geregistreerd: 11 Sep 2013 12:54

Bericht 16 Mei 2021 08:14

Re: Forumster van de maand mei

Leuk(e) Harri! 😍
<<

Marsy31

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4689

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:19

Bericht 16 Mei 2021 10:19

Re: Forumster van de maand mei

Wat een heerlijk blij stuk om te lezen!
Afbeelding
<<

Fantine

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3021

Geregistreerd: 01 Jan 2015 13:05

Bericht 16 Mei 2021 10:58

Re: Forumster van de maand mei

Leuk om te lezen!
<<

Uffe

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 7679

Geregistreerd: 25 Nov 2015 16:30

Bericht 17 Mei 2021 14:42

Re: Forumster van de maand mei

Leuk stuk! Ik gebruik ook altijd veel uitroeptekens volgens mij haha!

En bedankt voor de nominatie
september 2015 ♥
december 2018 ♥
april 2021 ♥
<<

Auxo

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1243

Geregistreerd: 30 Jun 2020 19:40

Bericht 17 Mei 2021 14:45

Re: Forumster van de maand mei

Leuk Harrison! En leuke nominatie😃
<<

Arwyn

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8420

Geregistreerd: 01 Sep 2013 16:06

Bericht 17 Mei 2021 16:42

Re: Forumster van de maand mei

Leuk stuk!
Ik dacht trouwens dat je iets heel anders deed dan je daadwerkelijke werk, haha.

En leuke genomineerde inderdaad! :)
❤ augustus 2015
❤ juni 2018
<<

Harrison

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3492

Geregistreerd: 11 Jan 2018 11:25

Bericht 17 Mei 2021 19:21

Re: Forumster van de maand mei

Thanks ladies. Wat dacht je dat ik deed Arwyn?
Ben benieuwd Uffe :D
<<

Arwyn

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8420

Geregistreerd: 01 Sep 2013 16:06

Bericht 18 Mei 2021 10:13

Re: Forumster van de maand mei

Ik dacht dat je bij een advocaten kantoor werkte, haha.
❤ augustus 2015
❤ juni 2018
<<

Harrison

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3492

Geregistreerd: 11 Jan 2018 11:25

Bericht 18 Mei 2021 11:17

Re: Forumster van de maand mei

Haha, had gekund! Heb wel rechten gestudeerd maar uiteindelijk voor gekozen om na mijn master iets anders te gaan doen.
<<

Uffe

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 7679

Geregistreerd: 25 Nov 2015 16:30

Bericht 18 Mei 2021 11:44

Re: Forumster van de maand mei

Arwyn schreef:Ik dacht dat je bij een advocaten kantoor werkte, haha.


Dat dacht ik eigenlijk ook haha!
september 2015 ♥
december 2018 ♥
april 2021 ♥
<<

Arwyn

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8420

Geregistreerd: 01 Sep 2013 16:06

Bericht 18 Mei 2021 11:57

Re: Forumster van de maand mei

Ik denk inderdaad ook dat het door je studie komt. Liep je toen stage op een advocatenkantoor?
Dan ben ik denk ik daar blijven hangen en voor mezelf bedacht dat je daar bent blijven werken of zo, haha.
❤ augustus 2015
❤ juni 2018
<<

HollyGolightly

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1454

Geregistreerd: 23 Mei 2019 14:11

Bericht 18 Mei 2021 14:29

Re: Forumster van de maand mei

O, wat ben je toch leuk!!!! :cheering: :love: haha :smile:
<<

Harrison

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3492

Geregistreerd: 11 Jan 2018 11:25

Bericht 19 Mei 2021 16:50

Re: Forumster van de maand mei

HollyGolightly schreef:O, wat ben je toch leuk!!!! :cheering: :love: haha :smile:

Haha :smile: bedankt.

Arwyn, ja klopt! Ik heb stage gelopen op een advocatenkantoor en jaren naast mijn studie op een advocatenkantoor gewerkt.
<<

Exogenesis

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15018

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:26

Bericht 19 Mei 2021 21:11

Re: Forumster van de maand mei

Leuk stuk Harrison! Mooie foto ook.
• 6-12-2013 & 30-8-2016 •
<<

Birdie

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2013

Geregistreerd: 01 Sep 2013 11:20

Bericht 19 Mei 2021 22:03

Re: Forumster van de maand mei

Leuk Harrison om wat meer over je te weten te komen!
Afbeelding
<<

Housebird

Lady-post-a-lot

Berichten: 1205

Geregistreerd: 03 Okt 2019 22:15

Bericht 19 Mei 2021 22:27

Re: Forumster van de maand mei

Leuk om te lezen!
Volgende

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Google Adsense [Bot]