01 Feb 2016 08:54 door minoessepoes
Zaterdag: naar een verjaardag en daar een kopje soep mee gegeten.
Zondag: Noodle salade met taugé, rode ui, geraspte wortel en paprika met een dressing van gember/ chilisaus/ ketjap en daarbij krokant gebakken garnalen.
Maandag: Aardappels in de schil met twee kleuren paprika, ui, knoflook, kerstomaat en Provençaalse kruiden uit de braadslee met zelf gepaneerde schnitzels
Dinsdag: Ik heb uiensoep gemaakt en daar gaat een stokbroodje met kaas in en we eten er caprese broodjes bij.
Woensdag: Komen twee vriendinnen eten, ik maak lasagne van geroosterde paprika/ tomaat en gehakt met een laagje spinazie er tussen en daar een venkel salade bij ( met knoflookolijven, sinaasappel, citroensap en chilivlokken).
Donderdag: Frittata van aardappel, blokjes salami, olijf en rode paprika met een simpele salade met o.a. ijsbergsla.
25-11-2014 & 09-06-2017