21 Dec 2015 12:11 door minoessepoes
Zondag: Wrap met kerstomaat, gele paprika, rode ui, ijsbergsla en gegrilde kip met een sausje van yogonaise, mosterd en wat Stevia (ipv mosterd).
Maandag: Omelet uit de oven met doperwtjes, ontbijtspek, ui en Provençaalse kruiden met stokbrood en zelfgemaakte kruidenboter met citroen en bieslook uit de vriezer.
Dinsdag: Pilaf met ui, knoflook, zilvervliesrijst, kip, tomatenblokjes, peterselie en kerstomaatjes
Woensdag: Bolognaise saus uit de vriezer met volkoren pasta en geraspte kaas.
Donderdag: Allerlei hapjes: gehaktballetjes in sate saus, gegrilde gamba's met chilivlokken, knoflook en citroensap op een spiesje met citroenmayonaise, wrap met cranberry/roomkaas, ijsbergsla en ham, reepjes paprika, knoflookolijven, hamrolletjes met roomkaas, stokbrood met brie e.d., carpaccio, heerlijk voor de tv met een kerstfilm of iets dergelijks.
Vrijdag: Eerste kerstdag eten we bij mijn oom en tante
Zaterdag: Eten we bij mijn schoonouders en iedereen maakt een gang. Mijn man en ik verzorgen het hoofdgerecht met eend in cranberry/tijm/uien saus en een salade van veldsla, witlof, brie met cranberry vinagrette en gekookte broccoli met groene pesto en geroosterde amandelen verder nog stoofpeertjes en pommes duchess en krieltjes in de schil uit de oven met spek en ui en voor de liefhebber is er nog extra cranberrcompote.
25-11-2014 & 09-06-2017