Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


En nu...?

<<

VJ1983

Noob

Berichten: 1

Geregistreerd: 14 Nov 2021 00:53

Bericht 14 Nov 2021 00:56

En nu...?

Enkele maanden geleden ben ik in contact gekomen met een man waar ik vroeger enorm verliefd op was, maar waar nooit iets mee gebeurd is. Na een tijdje gewoon appen merkte ik dat de gevoelens van toen (20 jaar geleden) weer terugkwamen en dit leek bij hem ook zo te zijn. We appten steeds meer en meer en maakten plannen om elkaar te zien (hij woont niet in de buurt), dit heeft niet plaatsgevonden.
Op een gegeven moment vertelde hij dat hij enorm verliefd was op mij en ondanks dat ik daar nog niet aan wilde, was/ ben ik het ook. De gevoelens die we uitspraken waren een mengeling van verleden, heden en toekomst. Echter...zijn we beiden getrouwd. Ik heb hem daarom 2 weken geleden laten weten dat ik denk dat het beter is om ermee te stoppen omdat ik niet degene wil zijn die zijn huwelijk kapot maakt (mijn huwelijk is een ander verhaal, dat loopt al langer niet goed). Hij heeft daarop direct besloten om een punt achter de relatie te zetten. Ik heb hem nog 3x geappt maar daarop reageerde hij heel lauw en ook wat vijandig, waarop ik zijn nummer heb verwijderd om niet meer in de verleiding te komen. Nadat ik dat gedaan had, heeft hij mij op alle mogelijkheden geblokkeerd op social media.
En nu, heel cliché natuurlijk, mis ik hem enorm. Het lastige is dat ik alles mis, het praten over vroeger en over nu. Ik heb zijn nummer bewaard maar weet niet zo goed of en wanneer ik hem het best een berichtje kan sturen.
<<

Silly-One

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11001

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:18

Woonplaats: B.rabant

Bericht 14 Nov 2021 02:44

Re: En nu...?

Nummer verwijderen. Jij hebt duidelijk aangegeven niet zijn huwelijk op je spel te willen zetten. Daarop reageerde hij bot en afstandelijk. Dus hou nu ook deze afstand. Is niet leuk, maar mocht zijn huwelijk om een andere rede klappen dan neemt hij wel contact op met jou. Hij blokkeert jou en kan dat ook deblokkeren als hij daar aan toe is.
Blokkeren is ook een manier om jezelf bloot te stellen van verleidingen die je niet wilt op dit moment
____________________
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 14014

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:23

Bericht 14 Nov 2021 09:26

Re: En nu...?

Wat goed dat je zo doortastend bent geweest. Cols turkey is het moeilijkst maar wel het beste wat je kunt doen. Probeer het dus vooral vol te houden. En zijn -enigszins kinderachtige- reactie geeft wel aan dat hij niet meer diezelfde leuke kerel is als 20 jaar geleden..
28 april 2015 - Your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Little hero!
<<

Danny

Kwebbel

Berichten: 369

Geregistreerd: 07 Mei 2021 08:54

Bericht 10 Dec 2021 09:55

Re: En nu...?

Jammer dat hij er zo op reageert..hij had er schijnbaar minder moeite mee dat hij getrouwd is.
Ik vind dat je het goed hebt aangepakt..

Terug naar Liefde, seks & relaties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers