Desktop versie van Zeg maar Yes
Plaats een reactie

En nu...?

13 Nov 2021 23:56

Enkele maanden geleden ben ik in contact gekomen met een man waar ik vroeger enorm verliefd op was, maar waar nooit iets mee gebeurd is. Na een tijdje gewoon appen merkte ik dat de gevoelens van toen (20 jaar geleden) weer terugkwamen en dit leek bij hem ook zo te zijn. We appten steeds meer en meer en maakten plannen om elkaar te zien (hij woont niet in de buurt), dit heeft niet plaatsgevonden.
Op een gegeven moment vertelde hij dat hij enorm verliefd was op mij en ondanks dat ik daar nog niet aan wilde, was/ ben ik het ook. De gevoelens die we uitspraken waren een mengeling van verleden, heden en toekomst. Echter...zijn we beiden getrouwd. Ik heb hem daarom 2 weken geleden laten weten dat ik denk dat het beter is om ermee te stoppen omdat ik niet degene wil zijn die zijn huwelijk kapot maakt (mijn huwelijk is een ander verhaal, dat loopt al langer niet goed). Hij heeft daarop direct besloten om een punt achter de relatie te zetten. Ik heb hem nog 3x geappt maar daarop reageerde hij heel lauw en ook wat vijandig, waarop ik zijn nummer heb verwijderd om niet meer in de verleiding te komen. Nadat ik dat gedaan had, heeft hij mij op alle mogelijkheden geblokkeerd op social media.
En nu, heel cliché natuurlijk, mis ik hem enorm. Het lastige is dat ik alles mis, het praten over vroeger en over nu. Ik heb zijn nummer bewaard maar weet niet zo goed of en wanneer ik hem het best een berichtje kan sturen.

Re: En nu...?

14 Nov 2021 01:44

Nummer verwijderen. Jij hebt duidelijk aangegeven niet zijn huwelijk op je spel te willen zetten. Daarop reageerde hij bot en afstandelijk. Dus hou nu ook deze afstand. Is niet leuk, maar mocht zijn huwelijk om een andere rede klappen dan neemt hij wel contact op met jou. Hij blokkeert jou en kan dat ook deblokkeren als hij daar aan toe is.
Blokkeren is ook een manier om jezelf bloot te stellen van verleidingen die je niet wilt op dit moment

Re: En nu...?

14 Nov 2021 08:26

Wat goed dat je zo doortastend bent geweest. Cols turkey is het moeilijkst maar wel het beste wat je kunt doen. Probeer het dus vooral vol te houden. En zijn -enigszins kinderachtige- reactie geeft wel aan dat hij niet meer diezelfde leuke kerel is als 20 jaar geleden..
Plaats een reactie