Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Eerste werkdag na je verlof...

<<

Olíve

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2861

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:20

Bericht 08 Sep 2013 21:37

Re: Eerste werkdag na je verlof...

Milady schreef:Zenna: De eerste dag was echt drama en heeft hij de hele dag alleen maar gehuild maar aan het einde van de week dronk hij zo ineens de fles leeg! En nu gaat het nog steeds goed. :cheering:


Wat naar dat die eerste dag zo ging. En wat fijn dat het nu goed gaat!
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
<<

Piertje

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 392

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:15

Bericht 08 Sep 2013 22:00

Re: Eerste werkdag na je verlof...

Ik had er de eerste dag ook moeite mee om afscheid te nemen. Ondanks dat ik het ook wel lekker vond om weer te gaan werken. Ook heb ik er soms nog wel moeite mee als mijn schoonouders vertellen welke leuke dingen ze gaan doen met mijn dochter. Dan wil ik zelf ook graag mee om die leuke dingen met haar te doen.
Afbeelding
Afbeelding
<<

Anoniem73

Bericht 08 Sep 2013 22:05

Re: Eerste werkdag na je verlof...

Ik vond het wel moeilijk maar heb niet echt staan brullen ofzo.
Vorige

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers

cron