Desktop versie van Zeg maar Yes
Plaats een reactie

Doorbraakbloeding 6 maanden na bevalling

01 Sep 2013 12:13

Vorige week vrijdag werd ik, door mijn pil heen, ongesteld. Mijn bedoeling was, door omstandigheden, om de pil door te slikken deze keer. Dat heb ik ook gedaan en vorige week zondag dus gelijk aan een nieuwe strip begonnen.

Omdat ik ook pijnlijke steken in mijn rechter onderbuik had, ben ik even naar de h.a gegaan. Die heeft me doorgestuurd naar de gyn. De gyn heeft een echo gemaakt, alles zag er goed uit. Het vermoeden van de h.a, dat er nog een stukje moederkoek was blijven zitten, klopte dus niet gelukkig. Uitslagen van een paar testjes met de eendenbek krijg ik woensdag.

Maar nu ben ik dus nog steeds "ongesteld" Het is echt minimaal. Een tampon is overbodig omdat het te weinig is, maar een maandverbandje op inlegkruisje is wel noodzakelijk. Wat moet ik hier nou mee, toch terug naar de h.a gaan? Heeft iemand dit ook gehad?

Re: Doorbraakbloeding 6 maanden na bevalling

01 Sep 2013 14:11

Ik heb dit al sinds dat ik weer begonnen ben met de pil nadat N geboren is. Ik had eigenlijk een cyclus af moeten wachten denk ik maar eigenwijs als ik ben gewoon begonnen met de pil en nu ben ik vrijwel iedere keer door de pil heen ongesteld. Aangezien man zich binnenkort laat helpen ga ik er niet mee naar de ha.
Plaats een reactie