Desktop versie van Zeg maar Yes
Gesloten onderwerp

Re: Datetopic

26 Jan 2014 19:27

Vind het altijd zo leuk om hier de verhalen te lezen.:)

Aletta: ik zou als ik jou was niet hem nogmaals contacten, want zoals ik het lees ga je er alleen maar onzekerder van worden als hij niet wil afspreken of misschien zelfs wel niet eens meer reageert. Dat lijkt me niet goed voor je en dat baseer ik puur op wat je vertelt over jezelf + dat hij destijds al niet echt de moeite nam om je te leren kennen en dan maakt het feitelijk niets uit dat jij in de periode druk was. Het heeft geen causaal verband, want die drukke periode was bij jou aan de orde, toch?

Re: Datetopic

26 Jan 2014 21:25

Ik vind het zo lief dat jullie nog steeds op mij reageren, terwijl ik absoluut geen makkelijk persoon ben en jullie nogal eens dwarslig.

Ik had besloten dat ik voor mezelf uit moest zoeken wat k wil. En ik weet het nog steeds niet. Het enige wat ik weet is dat ik echt, echt, echt verliefd op hem ben en dat het nu tijd wordt dat ik hem dat ga vertellen. En alles wat hij daarna zegt is goed. Het kan zijn dat we vanaf daar samen doorgaan, maar ook dat hij zegt dat hij dat niet is en dan blijven we maar gewoon buren. Het kan toch bijna niet zijn dat hij niet gek op me is?

Re: Datetopic

26 Jan 2014 21:30

Maaaaaaaaarley! IK GEEF JE NU EEN GIGANTISCHE SCHOP ONDER JE HOL! Ga het zeggen, zoek uit wat erin zit, DOE IETS!

Re: Datetopic

26 Jan 2014 21:33

Kun je niet even zeggen, het lijkt alsof hij erg verliefd op je is? :P

Nee, nee, nee... Ik ga het echt doen... Echt!

Re: Datetopic

26 Jan 2014 21:37

en dat ga je doen …..NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Datetopic

26 Jan 2014 21:42

Als het nu kon, dan had ik het gedaan. Echt! Maar hij slaapt. Morgen weer vroeg dag voor hem. :)

Edit; Vitrage opzij vertelde me dat hij al op bed ligt. :wink:

Re: Datetopic

26 Jan 2014 21:44

Dan zet je het maar in de app :p

Re: Datetopic

26 Jan 2014 21:45

En dan verstuur ik hem morgen, ok?

Re: Datetopic

26 Jan 2014 21:46

Neee nu Marley....

Re: Datetopic

26 Jan 2014 21:49

Juist NU

Re: Datetopic

26 Jan 2014 21:49

Marley schreef:En dan verstuur ik hem morgen, ok?


Ik bekroon jou tot koningin van het uitstellen tot zelfs afstellen. :palm:

Re: Datetopic

26 Jan 2014 22:00

Weet je wat het is? Ik wilde tijd en die tijd heb ik benut om alles te overdenken. Ik heb alles wat hij heeft gezegd wel honderd keer herhaald en daarbij weer een mening gevormd. Hoe moeilijk ben ik?

Wat ik hier niet heb verteld is het volgende.... Schaam me er zelfs voor...

We zaten bij hem thuis en van een beetje kwam wat meer. Hij vroeg heel lief of hij mij mocht uitkleden. Ik zei hem toen, met een kus op zijn mond, dat hij dat helemaal niet meer hoefde te vragen. Wat volgde was nog meer zoenen. En seks. En toen werd ik dus wederom ongesteld. Ik was een week ongesteld, het was over en dus niet. Maak me daar nu alweer druk om. Jezus, zo verdomde onzeker.

Kan iemand mij een pil geven om tien jaar terug in de tijd te gaan zodat ik nu niet zo moeilijk doe. Hij slaapt nu, ik kan hem toch niet wakker appen? Ja, stuiterbal... Ik stel alles uit tot afstel...

Re: Datetopic

26 Jan 2014 22:08

En wat is precies het probleem Marley? Hij is verliefd op je, maar omdat je ongesteld wordt niet meer? Yeah right.
App nu maar gewoon, misschien wordt hij er wakker van, misschien niet. Maar van uitstel komt afstel en dat moet je niet hebben.

Joyce, duidelijk dus, 1 date blijft over! Hebben jullie veel contact?

Bliss, ben benieuwd!

Re: Datetopic

26 Jan 2014 22:13

Marly jij maakt jezelf compleet gek met eigen bedachten scenario's.
Misschien moet je eens stoppen met het denken voor hem en dat gewoon aan hem overlaten.
Dat scheelt een hoop stress.

Kom op stuur hem gewoon een App wat is het probleem? Je wilt toch het liefste duidelijkheid?

Re: Datetopic

26 Jan 2014 22:20

Marley, onzeker zijn we allemaal. Ongesteld worden we ook allemaal. Ook wel eens tijdens seks. SO WHAT? Je wilde gister wachten tot vandaag. Vandaag wachten tot morgen. En morgen ben je niet verliefd meer of laat je het er toch bij zitten. Ik wil niet vervelend doen, maar volgens mij is jouw leven niet heel erg leuk op het moment. Grijp deze mogelijkheid aan om wat liefde en plezier toe te laten! Kom op!

Re: Datetopic

26 Jan 2014 22:22

Helemaal eens met Stuiterbal.
Het valt mij wel vaker op dat je 100.000 excuses hebt om iets niet te doen.
Doe het dan ook niet en zeg er niks meer over of onderneem wat!!

Re: Datetopic

26 Jan 2014 22:32

My god, Marley! :palm: Als je het niet wilt doen, doe het dan vooral niet maar hou dan ook op met roepen dat je het wel wilt. Echt, ik heb zelden zo de neiging iemand een gigantische schop onder zijn hol willen geven, zoals ik dat nu bij jou zou willen doen. Hoe vaak moeten we je nog duidelijk maken dat hij jou net zo leuk lijkt te vinden? Er is er echter maar een die dat defintief kan doen en dat is hijzelf. En zo nee, dan weet je dat ook, kun jij jezelf bij elkaar rapen en verder gaan met je leven. Van dit halfslachtige gedoe ga jij je echt niet beter voelen.

Re: Datetopic

26 Jan 2014 22:35

Jonguh, als hij ligt te slapen staat vast zijn geluid wel uit. Gewoon sturen die handel, want anders krabbel je morgen toch weer terug. Want dan is hij aan het werk of of of..

Inderdaad even die shop onder je hol vanuit hier.

Re: Datetopic

26 Jan 2014 22:35

Eens met de rest. Je bent jezelf enorm, maar dan ook enorm aan het ondermijnen, op alle vlakken. Gisteren wilde je het niet lezen, je wilde nadenken, vandaag weet je opeens dat je verliefd bent en dat je hem dat wil vertellen. Dan kijk je naar binnen 'oh hij slaapt' en ja.. dan stuur je maar niks meer. Morgen heb je vast weer een nieuw excuus bedacht.

Ik zei het gisteren ook al 'doe verdomme nu toch eens iets'. En ja: we zijn allemaal onzeker. Zeker als het op de liefde aankomt, wie vindt het hier leuk om een kerel te vertellen dat ze verliefd zijn? Dat er een kans bestaat dat het niet terug wordt gezegd. Wij allemaal. Daarin ben je niet uniek.

Hou er rekening mee dat het niet afloopt zoals je zelf zou willen. Maar neem het risico óf besluit het erbij te laten. Deze inbetween zone word je ook niet vrolijker van.

En ergens denk ik: waarom nog de moeite doen dit tegen je te zeggen. Volgens mij luistert mijn hond beter. Dit klinkt echt enorm hard, maar zo is het wel.

Re: Datetopic

26 Jan 2014 22:47

Helemaal eens met iedereen, maar ik schreef dit paaaaaaaagina's geleden al (DOE iets of houd erover op!). Het lijkt me duidelijk dat hij jou ook leuk vindt, maar dat hij geen pijl kan trekken op jou, dus dat hij daarom er verder niets over zegt. Het is aan JOU om hem te laten weten hoe je over hem denkt.

Onzeker zijn we allemaal! Ik ook!

En nu ben ik er klaar mee. Als je niets doet, dan moet je dat uiteraard lekker zelf weten, maar ik ga het er verder niet meer over hebben. TIJD. VOOR. ACTIE.

Re: Datetopic

26 Jan 2014 23:00

Caro schreef:
En ergens denk ik: waarom nog de moeite doen dit tegen je te zeggen. Volgens mij luistert mijn hond beter. Dit klinkt echt enorm hard, maar zo is het wel.


Maar jouw hond luistert ook wel echt goed :face:.

En verder totaal met iedereen eens. Stop met dat irritante analyseren en ga iets doen. Of besluit dat je ermee stopt.

Re: Datetopic

26 Jan 2014 23:10

Voor iedereen die het vroeg (kan het soms niet meer bijhouden hier :P )

We gaan a.s. weekend daten! Dit weekend was hij druk met zijn verjaardag vieren voor familie etc. Hij is morgen jarig dus ga ik hem morgen nog even uitbundig appen :redface: .

Waarschijnlijk wordt het a.s. vrijdag. Vind alleen weer een drankje doen weer zo mwah... hebben we natuurlijk de eerste date al gedaan. Was wel gezellig hoor maar toch... misschien stel ik wel voor om een potje te gaan poolen + wat drinken ofzo. Beetje iets actiefs. Bioscoop vind ik dan weer niks want dan spreek je elkaar weer niet. Zou hem ook wel thuis uit willen nodigen voor koffie maar dat durf ik nog niet. Beetje enthousiast misschien voor een tweede date.

Re: Datetopic

27 Jan 2014 02:27

Marley ik ben het eens met de rest. Hup, zeg wat je voelt, en niet meer uitstellen! Je maakt jezelf helemaal gek nu, zo zonde! En als hij niet hetzelfde voelt is dat kut, maar jij kan dan verder, nu blijf je hangen. Al denk ik dat hij jou ook wel,ziet zitten.

Polly, leuk dat je hem zo snel weer ziet! Ik zie hier echt wel iets moois opbloeien :D :heart:

Re: Datetopic

27 Jan 2014 08:52

Sorry mensen, ik was gisteren wel enorm aan het zeuren. Dat jullie nog zo lief op me reageren is verwonderlijk. Had mezelf ook wel wat willen doen gisteravond. Sorry!

Ik zal overgaan op actie of mijn mond dichthouden.

Re: Datetopic

27 Jan 2014 08:58

Marley schreef:Sorry mensen, ik was gisteren wel enorm aan het zeuren. Dat jullie nog zo lief op me reageren is verwonderlijk. Had mezelf ook wel wat willen doen gisteravond. Sorry!

Ik zal overgaan op actie of mijn mond dichthouden.


Ik zou voor de eerste optie gaan ;-)
Gesloten onderwerp