Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Datetopic #1

<<

kerel

Lady-post-a-lot

Berichten: 1385

Geregistreerd: 11 Sep 2013 13:24

Bericht 15 Jan 2014 23:21

Re: Datetopic

En Bliss is ie nog gekomen?
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 25115

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 15 Jan 2014 23:29

Re: Datetopic

Kerel, ben jij de oude bekende of een andere kerel?

Hij is gekomen ja, maar nu ook alweer weg, want z'n broertje zou nog iets langs komen brengen en anders werd dat zo laat. Maar ik baal een beetje, had me er meer van voorgesteld ofzo vandaag. Héél misschien, als ie morgen op tijd thuis is (hij gaat eten met zn moeder), komt ie dan nog langs, maar daar reken ik eigenlijk niet op. Zaterdag gaat ie op vakantie, dus voorlopig is het gedaan met het gescharrel.
❤ 7 juni 2018
<<

Anoniem58

Bericht 15 Jan 2014 23:51

Re: Datetopic

Bliss, niet om je aan te vallen maar word je hier nou echt blij van. Van dat zakelijke heen en weer geapp en elkaar op afspraken wijzen? Ik heb gescharreld, maar dan appten we gewoon wanneer we zin hadden pas en geen afspraken vooraf, maar dat was meet fwb.

Ik zie hem morgen weer! Jeej :)
<<

Anoniem285

Bericht 16 Jan 2014 04:34

Re: Datetopic

Dankjewel Carra! :D Veel beterschap voor jou! En veel leuke Tindermannen!

Stuiterbal, ik heb ook echt niets te klagen :D Dankjewel! Goed dat je meteen eerlijk bent geweest en hebt gezegd dat je afspreken niet meer ziet zitten. Het drama begint al voordat je elkaar uberhaupt gezien hebt, het moet niet gekker worden. Fijn dat je er zo relaxt over bent, dat hele daten!

Beachgirl, jammer dat hij niet hapt! Ik zou het laten rusten, als hij interesse heeft merk je het vanzelf wel. Al is dat natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan omdat jij hem wel leuk vindt. In welk buitenland hebben ze trouwens geen internet tegenwoordig?

Bliss, jammer dat hij alweer weg moest en dat het niet was wat je ervan verwacht had, maar ach, dan weet je dat ook weer toch. Je klinkt zelf ook niet alsof je gevoelens voor hem hebt, en daar twijfelde je een paar weken geleden nog over – dus dat lijkt me wel positief. Lullig van hem trouwens, de verjaardag van zijn moeder vergeten :P

Joyce, balen dat je je slecht voelt! Heb je ondertussen al iets van hem gehoord? Vind ik trouwens niet echt leuk van hem, als je de afspraak af moet zeggen omdat je ziek bent, en dat hij dan niet eens even iets stuurt om te vragen hoe het met je gaat.

Majira, wat super leuk voor je! :D Gaat ook hard bij jou! Vind het wel leuk van hem dat hij echt de moeite wil nemen om helemaal naar jou te komen, ook al houdt dat meteen in dat hij je ouders gaat ontmoeten.

Lauren, ik moet wennen aan je nieuwe naam! Jou gun ik ook een stel leuke Tindermannen!

Bolletje, dankjewel :D Leuk dat je hem morgen alweer ziet! Dat wordt dus de tweede keer sinds hij in NL is, toch? Wat gaan jullie doen?

Exo, leuk dat je meeleest :D Nog gefeliciteerd met de geboorte van je dochter!

Toet, lijkt me inderdaad beter om live met hem te praten, anders ben je alsnog benieuwd naar zijn reactie (dat zou ik hebben, ten minste). Heeft hij er nog naar gevraagd trouwens?

Esperanza, dankjewel :D
Hoe gaat het met jou ondertussen, al iets beter? En gewoon rustig rondkijken en hier en daar Tinderen is ook wel fijn, toch? Niets mis met je ogen open houden :D

Poubelle, klinkt ook super bij jou!! Heel veel plezier morgen!

***
Laatst gewijzigd door Anoniem285 op 26 Jan 2014 19:37, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Anoniem32

Bericht 16 Jan 2014 06:45

Re: Datetopic

Polly-dot, leuk joh wanneer vertrek je? Voor hoeveel dagen ga je die kant op? Het zal we elke keer een heel geregel zijn niet?
Wat een vertrouwen hebben zijn ouders er dan al in dat je daar de middag alleen zit.
Geniet er weer lekker van joh!
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 25115

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 16 Jan 2014 07:52

Re: Datetopic

Bolletje schreef:Bliss, niet om je aan te vallen maar word je hier nou echt blij van. Van dat zakelijke heen en weer geapp en elkaar op afspraken wijzen? Ik heb gescharreld, maar dan appten we gewoon wanneer we zin hadden pas en geen afspraken vooraf, maar dat was meet fwb.

Ik zie hem morgen weer! Jeej :)


Ja normaal spraken we ook niet weken van tevoren al af hoor, maar we waren allebei druk en omdat ie dus bijna weggaat, wilden we voor die tijd sowieso nog ff afspreken. Vandaar nu op deze manier. Maar goed, komende weken sowieso niks dus en dat is wel ff goed, want ik heb een hectische periode op het werk en dan kan ik dit gescharrel mooi ff laten bezinken allemaal.
Hij was zn moeders verjaardag trouwens niet vergeten, maar dacht dat we daarna hadden afgesproken ofzo. Maar denk dat dat te laat wordt, dus ik ga er niet op wachten!
❤ 7 juni 2018
<<

Anoniem58

Bericht 16 Jan 2014 08:11

Re: Datetopic

Bliss, oh zo ja dan is het anders. Ik dacht dat het iedere keer zo ging, met een van te voren gemaakte afspraak.
Polly, nog een paar dagen! Spannend dat je z'n moeder toch gaat ontmoeten. Jullie zijn ook best snel al zeker van elkaar toch, dat je zulke reizen maakt etc. Heel mooi om te lezen. Ja dit word de tweede keer, we gaan naar het bos met mijn honden en dan thuis of ergens anders ontbijten/lunchen.
Toet, inderdaad slim om te wachten tot je hem op dat feestje gezien hebt, zou ik ook op die manier gedaan hebben. Maakt het feestje misschien ook minder beladen.
Tabbie, waar ben je?

Ik ga nog een paar uurtjes zenuwachtig zitten te zijn haha :)
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 25115

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 16 Jan 2014 08:38

Re: Datetopic

Nou ja meestal spreken we wel een paar dagen van tevoren af hoor, aangezien we vaak allebei een drukke agenda hebben (hij nog meer dan ik). Spontaan afspreken zit er meestal niet in om die reden.

Veel plezier vandaag!
❤ 7 juni 2018
<<

Anoniem58

Bericht 16 Jan 2014 08:43

Re: Datetopic

Bliss schreef:Nou ja meestal spreken we wel een paar dagen van tevoren af hoor, aangezien we vaak allebei een drukke agenda hebben (hij nog meer dan ik). Spontaan afspreken zit er meestal niet in om die reden.

Veel plezier vandaag!


Maar als je op die dag dan geen zin hebt?
<<

anoniem213

Bericht 16 Jan 2014 10:23

Re: Datetopic

Wat zaag je door, Bolletje. Toch prima als dit voor hen werkt. Er zijn ook mensen die zin maken en dan plezier hebben in seks.
<<

Caro

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8396

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:26

Bericht 16 Jan 2014 10:37

Re: Datetopic

June schreef:Wat zaag je door, Bolletje. Toch prima als dit voor hen werkt. Er zijn ook mensen die zin maken en dan plezier hebben in seks.


Exactemundo. Ieder zijn eigen ding, maar is dit niet omdat Bliss laatst iets tegen jou zei Bolletje over je daten?
<<

Rose.

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2364

Geregistreerd: 04 Sep 2013 21:13

Bericht 16 Jan 2014 10:55

Re: Datetopic

@polly dot nee echt helemaal niets. Eergisteren ben ik het gesprek begonnen, maar op een gegeven moment reageerde hij gewoon ineens niet meer... wel vaak online geweest sindsdien :(

Ik laat hem nu even met rust ookal is dat lastig. Het is nu aan hem contact te zoeken. Zo niet dan weet ik genoeg... ik vrees voor het laatste
Mijn blog: http://www.enjoycelife.nl

Want de allermooiste bloemen, groeien vlak langs het ravijn
En om die te kunnen plukken moet je durven bang te zijn ♥
<<

Tabbie

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9777

Geregistreerd: 04 Sep 2013 12:33

Bericht 16 Jan 2014 11:22

Re: Datetopic

Hier ben ik! :thumbup:


Heb het deze week enorm druk en het gegeven dat ik nog steeds niet top ben werkt me nu zeer tegen. :thumbdown: Maandag was een vriendinnetje bij mij om me beterschaps-gezelschap te houden, maar ze is nu best verliefd op een tinderman dus die was constant daar mee bezig en dan merk je toch wel even dat ik in nederland geen liefje heb. De dag later had ik dan een date, maar ik had echt geen energie om naar de stad te fietsen en in een kroeg te gaan drinken. Echter had ik hem al zo vaak afgebeld/afgehouden dat ik maar zei dat hij een filmpje bij mij moest komen kijken. Was prima gezellig en kon lekker in mijn loungebroek zitten chillen. Ik had er alleen niet dat "ene" bij, snappen jullie. Dat alles er wel is, maar niet dat "ene" wat je echt nodig heb om over je oren verliefd te kunnen worden op iemand. Al bij al dus een prima avond, maar mijn vakantielove staat nog steeds aan top :wink: Verder gisteren een uitje gehad met moeders en zus. Echt heel leuk! En toen ook nog wat zitten tinderen (andere omgeving, andere jongens haha) en direct een date afgesproken. Moeten alleen even kijken wanneer omdat ik dit weekend dit kan en hij volgend weekend niet (en ik natuurlijk ook niet, want dan hebben we de meeting :dance: ). Verder is het een gezellige en spontane gast, dus meiden, gewoon volhouden op tinder! Oh en verder ben ik geld aan het sparen, want stiekem wil ik in maart naar mijn vakantielover toe…

Bolletje, leuk dat je hem weer gaat zien. En nu niet gaan freaken he!
Bliss, mocht hij toch nog kunnen komen vanavond. Have fun!
Polly, jij natuurlijk enorm veel plezier!!! En ook leuk dat je zijn moeder gaat ontmoeten. Haha, je bent voor haar zo te horen al een ideale schoondochter, dus dat komt vast wel goed. Verder kunnen jullie dan heerlijk genieten van elkaar :heart:
Poubelle, zo leuk. Dat is ook het belangrijkste dat hij je blij maakt.
Lauren, ik moet ook wennen aan je nieuwe naam. Al lekker verder aan het tinderen geweest?
Maijra, whoop whoop! Heb je gewoon even een leuke gast te pakken :)
Beachgirl, ik vraag me ook af waar ze geen internet hebben..
Toet, lijkt me ook best een goed plan om het gewoon in het echt er met hem over te hebben. Ik ben ook benieuwd naar zijn reactie. Dus wil zekers een update!

Verder iedereen die zich niet lekker voelt, heel veel beterschap!
<<

kerel

Lady-post-a-lot

Berichten: 1385

Geregistreerd: 11 Sep 2013 13:24

Bericht 16 Jan 2014 13:20

Re: Datetopic

[quote="Bliss"]Kerel, ben jij de oude bekende of een andere kerel?
De enige echte ;)
<<

Anoniem58

Bericht 16 Jan 2014 13:53

Re: Datetopic

Caro schreef:
June schreef:Wat zaag je door, Bolletje. Toch prima als dit voor hen werkt. Er zijn ook mensen die zin maken en dan plezier hebben in seks.


Exactemundo. Ieder zijn eigen ding, maar is dit niet omdat Bliss laatst iets tegen jou zei Bolletje over je daten?



Bedoel het helemaal niet verkeerd, vroeg het mij gewoon af. Ik zei ook al tegen bliss dat ik het niet verkeerd bedoel.
M'n date is weg, en nu freakt hij. Het is een lang verhaal maar hij ging niet helemaal blij weg. Hij is bang dat ik hem niet leuk vind omdat ik niet meteen mijn gevoelens open en bloot op tafel gooi.
<<

Tabbie

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9777

Geregistreerd: 04 Sep 2013 12:33

Bericht 16 Jan 2014 14:02

Re: Datetopic

Wat? Wat happened Bolletje?

Hij heeft toch niet gezegd dat hij van je hield ofzo? Of hoe en wat? Kan ook wel snappen dat je op de 2de date niet alles al bloot op tafel gooit.
<<

Anoniem 53

Bericht 16 Jan 2014 14:05

Re: Datetopic

Tinder werkt bij mij echt niet hoor. Misschien moet ik minder kieskeurig zijn en meer mannen liken? Ik weet het niet. Heb op zich wel wat matches, maar gesprekken komen ook niet echt op gang. En als het niet meteen lukt ben ik er alweer klaar mee haha, stuk ongeduld dat ik ben.

Toet, ben benieuwd of je hem spreekt in het weekend. Snap dat je hem liever echt spreekt dan over de app.

Polly, spannend weer, ook dat je zijn moeder gaat ontmoeten! Heel veel plezier alvast, en keep us posted! :wink:

Bolletje en Poubelle, veel plezier vandaag!

Majira, zie jij je date nou zeker morgen?

Tabbie, toch leuk dat je vakantielover en jij zo leuk contact blijven houden. Wie weet is hij wel de ware, you never know.
<<

Carra

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3086

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:50

Bericht 16 Jan 2014 14:10

Re: Datetopic

Pfff.. klinkt wel een beetje verstikkend Bolletje. Was het verder wel leuk om hem te zien?

Wat stom Joyce. Jammer dat je niks van hem hoort. Ik zou het voorlopig hierbij laten als ik jou was.


Tabbie, is die vakantielover van jou niet een 'vlucht'? Het is natuurlijk wel heel makkelijk om hem te idealiseren en veilig om hem leuk te vinden in plaats van open te staan voor mannen in je eigen omgeving. Dit staat er lelijker dan ik bedoel, maar ik herken het gedrag. Ik heb ruim een jaar een relatie gehad met een Engelsman. Verlengde vakantieliefde. Achteraf was dat omdat ik het wel makkelijk vond. Wel een relatie, maar niet té dichtbij.

Ik heb hier vaker gelezen over jouw vluchtgedrag bij mannen, vandaar.
Tot zover mijn analyse. :laughcry:
<<

Anoniem 49

Bericht 16 Jan 2014 14:54

Re: Datetopic

Carra, ja ´t doet me ook goed! Al slaat m´n onzekerheid nu wel weer even toe, maar hij stelt me elke keer gerust dat hij me heus nog wel leuk ofzo vind! 

Lauren, hij moet mij ophalen, ik heb geen vervoer. M’n auto staat bij de garage, maar hij vindt het niet erg. Zoals ’t nu lijkt is alleen mijn moeder thuis. Maar vooralsnog is de planning dat hij morgen komt! 

Mii_Joyce, Hij zei net zelf ‘maar ik zie je morgen weer’, dus ik ga er vanuit dat hij morgen komt!

Beachgirl, dat wat jij zegt herken ik ook! De ‘mijne’ zit ook de hele dag in m’n hoofd en soms heb ik wel het idee dat ik even moet minderen, omdat ik ook bang ben om teleurgesteld te worden. Maar ik kan mezelf geen rem opzetten ofzo.

PollyDot, ja dat vind ik ook echt tof van ‘m! Hij zegt zelf ook ‘tsja, dat is dan maar een nadeel dat je thuis woont.’ Maar ondertussen laat hij wel foto’s van mij zien aan zijn vader en moeder! ;) Dus in zekere zin ben ik daar ook al bijna voorgesteld, haha!
Wat super leuk dat je hem bijna gaat zien! Ik vind ’t echt leuk voor je! En ook jij ziet gelijk z’n moeder, tof hoor! 

Tabbie, nou en of! :D Haha
<<

Anoniem58

Bericht 16 Jan 2014 15:16

Re: Datetopic

Even een snelle reactie zit in de trein. Nee hij wil meteen alles weten, mijn verleden, al mijn gevoelens en ik praat daar gewoon niet zo makkelijk over en nu denkt hij dat dat komt omdat ik hem niet leuk genoeg vind. Aargh mannen!
<<

Carra

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3086

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:50

Bericht 16 Jan 2014 15:27

Re: Datetopic

Oh bah, daar zou ik echt niet van gediend zijn. Eerst elkaar leren kennen. Het verleden bespreken doe ik pas als ik iemand echt vertrouw.
<<

Anoniem 53

Bericht 16 Jan 2014 15:29

Re: Datetopic

Hmm hij loopt wel meteen heel hard van stapel Bolletje. Daar zou ik het benauwd van krijgen.
<<

Rose.

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2364

Geregistreerd: 04 Sep 2013 21:13

Bericht 16 Jan 2014 16:01

Re: Datetopic

@Majira, wat leuk! Veel plezier alvast

@Carra, Klopt, ik laat het nu aan hem, maar vrees dat er weinig actie meer komt

@Bolletje, dat gaat idd wel erg snel, snap dat je dat niet zomaar doet.
Mijn blog: http://www.enjoycelife.nl

Want de allermooiste bloemen, groeien vlak langs het ravijn
En om die te kunnen plukken moet je durven bang te zijn ♥
<<

Anoniem285

Bericht 16 Jan 2014 16:13

Re: Datetopic

Dankjulliewel!

***

SuperGrover, ben jij al terug? Hoe was het in Zweden??? :D

Bolletje, ja, ik ben er eigenlijk wel zeker van. Het kan natuurlijk altijd dat het misloopt, daar houd ik ook wel rekening mee, maar daar ga ik niet vanuit. En wat is er bij jou nu precies aan de hand, je moet meteen al je gevoelens en je hele verleden op tafel gooien? Beetje vaag hoor, dat hij er dan meteen vanuit gaat dat je hem niet leuk genoeg vindt. Ik zou er wel mee uitkijken, als het in zo’n vroeg stadium al zo dramatisch moet verlopen, belooft dat meestal niet veel goeds... Latino’s zijn al vaak van die dramaqueens... Ik zou daar zelf ook niet van gediend zijn. Hopelijk doet hij snel weer normaal!

Joyce, ik zou ook geen contact meer zoeken als ik jou was. Op deze manier sta je helemaal niet open voor anderen. Ik zou proberen hem te laten voor wat het is.

Tabbie :D Beterschap, ook voor jou! Ik vraag me wel af hoe de date voor hem was; jij zegt dat je ‘het’ gevoel er niet bij had (we kunnen het de X-Factor noemen?), maar heeft hij geen toenadering gezocht? Leuk dat je een Tinderdate hebt! En dat je aan het sparen bent voor een ticket! Wooooop!

Lauren, geduld is een schone zaak :D

Majira, wat leuk dat het bij jullie ook zo relaxt verloopt! Veel plezier morgen! Ik ben benieuwd naar het vervolg :D
Laatst gewijzigd door Anoniem285 op 26 Jan 2014 19:36, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Carra

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3086

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:50

Bericht 16 Jan 2014 16:23

Re: Datetopic

Polly, je hebt gelijk hoor. Wat voor de één werkt hoeft voor de ander niet te werken. Het feit dat je hem wel iedere dag bij je wilt hebben zegt in jouw geval genoeg. Jij kan natuurlijk ook weinig anders door jullie banen. Ik weet dat ik de relatie met mijn ex ben begonnen omdat ik moeite had om mannen toe te laten. In de relatie met mijn ex deden we 1 keer in de maand dingen als een stel en de rest van de maand kon ik mijn eigen dingen doen. De druk van buitenaf hield op en ik vond het heerlijk om me niet aan te hoeven passen!
Achteraf weet ik dat met de juiste man ik nog steeds mijn eigen dingen kan doen en het helemaal niet erg vind om me een beetje aan te moeten passen. Maar dat is altijd achteraf.
Op dat moment werkte die relatie prima voor mij. Het is uiteindelijk stukgelopen omdat hij mij liet vallen als een baksteen toen ik hem het hardst nodig had. Heel duidelijk en heel pijnlijk voor mij. Maar gelukkig 'al' na een jaar en niet na hele lange tijd.

Veilige reis voor morgen! Volgens mij gaat het echt helemaal goedkomen daar!
VorigeVolgende

Terug naar Liefde, seks & relaties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers