Desktop versie van Zeg maar Yes
Gesloten onderwerp

Re: Datetopic

12 Nov 2013 14:41

Leuk Polly dat je zo zit te chatten. Chileen zijn wel een stuk knapper dan Argentijnen moet ik zeggen.

Hoe was de date rogue?

Bliss, die Australiër was een ontzettende lul. Enkel even mee gezoend en daarna dagen opgetrokken met de Israël. Ook echt zo'n heel afscheid bij de bussen toen ik de andere kant optrok. Super lief! Bleh, nu weet ik waarom ik niet moet reizen, dan ontmoet je mooie mannen van Verweggistan.


Balen koko, dat je nog steeds aan hem denk.

Re: Datetopic

12 Nov 2013 17:36

Rogue, veel plezier vanavond! :D

Polly, jij hebt het dus leuk met de Chileen!

Re: Datetopic

12 Nov 2013 18:41

Vind je? Ik vind Argentijnen over het algemeen knapper, maar ZÓ vol van zichzelf dat ze gewoon niet meer aantrekkelijk zijn. Ik vind deze Chileen er leuk uitzien hoor, maar ik val niet meteen als een blok voor zijn uiterlijk. Maar ik heb eigenlijk nog nooit een leuke relatie gehad met een man die ik vanwege zijn uiterlijk heb gekozen, aantrekkingskracht is belangrijk maar uiterlijk niet. Vind ik.
Waarom was die Australiër zo'n lul? Ahhhh ik zie het al voor me, je afscheid daar... Ik heb ook altijd van die dramatische filmmomenten, vind ik achteraf juist wel leuk. Maar op dat moment... Verschrikkelijk! Maar je gaat hem toch weer zien, of niet? Regel dat gewoon!!!

Auxo, hoe staat het bij jou ervoor, heb je een afspraak kunnen maken? :)

Re: Datetopic

12 Nov 2013 18:44

Rogue, have fun vanavond en relax! Ben nu al benieuwd naar de update :D

Mijn scharrel komt vanavond nog langs. Ben niet helemaal fit, dus ik ga zo eerst ff een dutje doen denk ik haha (hij komt toch pas na tienen). Hopelijk knap ik er nog een beetje van op :laughcry:

Re: Datetopic

12 Nov 2013 18:48

De date van Rogue is al lang bezig hoor! Volgens mij hebben ze het erg gezellig ;)

Re: Datetopic

12 Nov 2013 18:51

Oh! Ik dacht vanavond pas. In dat geval: alsnog veel plezier gewenst :laughcry:

Re: Datetopic

12 Nov 2013 19:45

Ja, het was echt zo'n moment als in de film haha. Geweldig lief. Maar ik wil eerst m'n reis afmaken en die niet onderbreken voor een knul. Als ik het niet red (als in dat hij al elders heen is gevlogen) dan zie ik hem misschien over maanden . Hij wil met een vriend door Europa gaan dan. Maar Nederland stond eerst noet op z'n lijstje en ik heb gezegd dat London ook prima te doen is haha.

Die Australiër wilde gewoon zoveel mogelijk meiden op 1 avond versieren, ach knap was hij wel. Maar toch liever een lieve jongen.

Re: Datetopic

12 Nov 2013 20:10

Oh duhhhh ik merk nu pas dat het dinsdag is, natuurlijk is Rogue's date pas vanavond! Ik was even in de war, surry.

Bliss, je moet wel fit zijn voor de actie natuurlijk, goed idee zo'n dutje :)

Tabbie, logisch, zou ik ook niet doen. Denk je wel dat je het gaat redden? Kan hij niet achter jou aan? En anders zie je inderdaad over een paar maanden wel weer verder. Ik heb vorig jaar ook zo'n leuke vakantieromance gehad, hij heeft toen zijn reis omgedraaid en is me zo lang mogelijk gevolgd, daarna waren we van plan om elkaar weer te zien in Europa en vanaf daar verder te kijken maar toen kreeg ik deze baan. We hebben wel nog altijd contact, dat is ook zo'n leuke jongen! Moet nog altijd lachen als ik aan 'm denk :D

Re: Datetopic

12 Nov 2013 20:21

Het is z'n laatste stop in zuid Amerika en waar ik nu ben, is hij al geweest. Dus hij blijft nu waarschijnlijk een week langer in die stad, want dat is ook een stop in m'n route. Dus op een manier is hij dan toch achter mij aan. Alleen loopt hij twee weken voorop haha

Re: Datetopic

12 Nov 2013 20:25

Ah op die manier! Nou, schiet op dan :P

Re: Datetopic

12 Nov 2013 20:33

Nee joh, ik doe lekker op m'n gemak :)

Re: Datetopic

12 Nov 2013 20:45

Joehoeee!
Ik ben weer thuis, we hadden vanmiddag afgesproken om wat te gaan drinken en daarna zouden we wel verder kijken.
We hebben eerst ergens dus wat gedronken, en daarna zijn we naar woonplaats gereden en hebben we daar wat gegeten.
Hij had de auto van een vriend geleend en die moest vanavond weer een beetje bijtijds terug zijn dus hij is er net weer vandoor.
Het was heel erg gezellig, het klikte goed en hij kan goed zoenen :D

Re: Datetopic

12 Nov 2013 20:47

Yay Rogue! :cheering:

Re: Datetopic

12 Nov 2013 20:52

Je hebt ook gelijk Tabbie :) :)

Rogue, haha, mooi verslag! Dat is inderdaad alles dat we moeten weten :P

Re: Datetopic

12 Nov 2013 20:58

Haha ja toch, dat zijn de belangrijkste dingen.
En No. 3, ik ben inderdaad haske blij met m'n date ;)

Re: Datetopic

12 Nov 2013 21:10

Leuke update Rogue! Er komt dus wel een vervolgdate?

Bliss, hopelijk doet het dutje je goed, veel plezier vanavond!

Ik heb nog geen concrete afspraak, hij zou vandaag weten of hij donderdag kan. Ik wacht dus nog even af, ik vertik het om er deze keer achteraan te hobbelen, dat heb ik vorig jaar al gedaan. Als hij af wil spreken mag hij daar ook wel wat voor doen. :)

Re: Datetopic

12 Nov 2013 21:21

Inderdaad :) Heb jij eigenlijk nog lang verdriet gehad om je ex, dat was toch ook echt kut geëindigd? Ik vind je altijd zo positief overkomen en heel relaxt over het hele daten/relatie gebeuren, maar het moet toch ook niet makkelijk geweest zijn voor je om je ex te vergeten. Als je 't er niet over wilt hebben, dan negeer dit maar gewoon! Ben iig blij voor je dat je een leuke date hebt :)

Auxo, absoluut niet achteraan gaan inderdaad! Graag of niet :) Dan horen we het vanzelf wel!

Zo, ik heb alweer de tweede chatsessie van de dag erop zitten met de Chileen. Is gewoon gezellig, maar hij zegt wel dingen als hoe raar het is dat hij me mist na die paar dagen en dat hij eigenlijk niet zo veel zin heeft om nu iets te gaan ondernemen omdat hij het leuk vindt om met me te praten. Ik heb geen idee of er meer in zit dan vriendschap, maar die vakantie wordt super leuk! :D

Re: Datetopic

12 Nov 2013 21:32

Yay Rogue! :cheering:

Re: Datetopic

12 Nov 2013 21:55

Leuk rogue!!!!


En leuk Polly!!!!

Re: Datetopic

12 Nov 2013 21:57

Polly Dot schreef:Inderdaad :) Heb jij eigenlijk nog lang verdriet gehad om je ex, dat was toch ook echt kut geëindigd? Ik vind je altijd zo positief overkomen en heel relaxt over het hele daten/relatie gebeuren, maar het moet toch ook niet makkelijk geweest zijn voor je om je ex te vergeten. Als je 't er niet over wilt hebben, dan negeer dit maar gewoon! Ben iig blij voor je dat je een leuke date hebt :)



Met m'n ex is inderdaad heel raar gelopen. Het is natuurlijk alweer een tijd geleden maar ik ben er wel goed ziek van geweest toen dat uit ging. Toen ik een paar maanden terug hoorde dat hij ging trouwen was ik wel even flabbergasted maar het past bij hem, dat zo snel doen (hij heeft denk ik net een jaar met die meid) en ik hoop dat hij gelukkig is.
Normaal gesproken ben ik inderdaad ook wel relaxed. Ik was gisteren (en vanochtend haha) zo zenuwachtig omdat ik het idee had/ heb dat ik hem weleens echt heel erg leuk zou kunnen gaan vinden en dan word ik altijd een beetje bang!

Wat tof dat je op vakantie gaat met de Chileen!

Re: Datetopic

12 Nov 2013 22:02

Klinkt veelbelovend! Je ziet hem dus snel weer, neem ik aan?

Re: Datetopic

12 Nov 2013 22:04

Volgende week weer :cheering:

Re: Datetopic

12 Nov 2013 22:06

:cheering: :cheering: :cheering: :cheering:

Re: Datetopic

12 Nov 2013 22:15

Toet schreef::cheering: :cheering: :cheering: :cheering:


:cheering:

Re: Datetopic

13 Nov 2013 00:02

Mijn scharrel is alweer weg, was weer een kort bezoekje vandaag. Maarrr sinds Paiq ons matchte werd ik toch weer aan het denken gezet (joh!) en heb ik er ineens toch een gevoel bij ofzo. Hm. De vorige twee keren stond ik er voor mn gevoel veel 'mannelijker' in, toen vond ik het prima dat ie snel weer wegging en ik lekker kon gaan slapen haha. Maar nu voelde het ineens anders en vond ik het niet zo leuk dat ie al zo snel ging. Komt misschien ook omdat ik morgen vrij ben en uit kan slapen, want anders had ik allang willen slapen nu (en hij moet wel weer vroeg opstaan), maar toch. Kortom: ik ben weer lekker aan het analyseren :laughcry:
Gesloten onderwerp