Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Dag van de Arbeid, bedrijven gesloten?

<<

Caro

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8396

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:26

Bericht 03 Mei 2017 11:08

Re: Dag van de Arbeid, bedrijven gesloten?

Ligt eraan, soms kan ik er ook wel om lachen omdat ik dan weet dat ik belachelijk doe. En soms ben ik echt recalcitrant en ga dan echt 'nee' roepen. Wat hem alleen maar meer laat lachen :-).
<<

Anoniem222

Bericht 03 Mei 2017 20:00

Re: Dag van de Arbeid, bedrijven gesloten?

Haha jaa, oh nee dat moet R. ook echt niet doen op zo'n moment. Gelukkig was hij heel lief en is ie naar de supermarkt gerend voor chocola :smile: .
<<

Pluis

Kwebbel

Berichten: 459

Geregistreerd: 20 Mrt 2016 13:19

Bericht 03 Mei 2017 20:20

Re: Dag van de Arbeid, bedrijven gesloten?

Ik werk voor een bedrijf waar we 5 mei standaard vrij hebben vanuit het CAO en omdat ons hoofdkantoor uit Frankrijk komt en onze klanten ook hebben we 1 mei ook vrij. Korte week dus deze week
<<

Taeda

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8073

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:45

Bericht 03 Mei 2017 21:19

Re: Dag van de Arbeid, bedrijven gesloten?

Elliot schreef:
Caro schreef:Harri, dat maakt je menselijk ;-). Meestal krijg ik dan van mijn vriend zon blik en dan begint ie te lachen 'klein stampertje'. En dan weet ik vaak wel dat ie gelijk heeft maar ga hem dat echt niet geven natuurlijk op dat moment!

Oh nee dat soort dingen maken mij altijd alleen nog maar pissiger! :nopompom:

'Stap uit je cirkel van boosheid schat' :suspect:
Love never loses faith.
november 2016 - mei 2018 - oktober 2021
Vorige

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers