Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Contract niet verlengd door zwangerschap.

<<

September

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2341

Geregistreerd: 01 Sep 2013 17:28

Bericht 12 Nov 2013 10:44

Contract niet verlengd door zwangerschap.

Ik vroeg mij af bij wie dit is gebeurd.
Wij willen graag in 2014 gaan voor een kindje maar ik ben pas verandert van baan waardoor ik nu weer een jaar contract heb.
Zou het jou tegenhouden te gaan voor een kindje?
Afbeelding
Afbeelding
<<

Anoniem25

Bericht 12 Nov 2013 10:51

Re: Contract niet verlengd door zwangerschap.

Ik heb door mijn jaarcontract heeeeel lang getwijfeld of we wel voor een tweede kindje moesten gaan. Uiteindelijk besloten dat het ons niet waard was om mogelijk nog 2 jaar te moeten wachten op een vast contract. We hebben wel gekeken of het financieel mogelijk was om voor een kindje te zorgen als ik zonder baan zou komen te zitten.

Met lood in mijn schoenen heb ik met 8 weken aan mijn leidinggevende verteld dat ik zwanger was en ook gezegd dat ik me toch wel heel erg zorgen maakte over mijn contract. Ze zei toen dat ze geen garantie kon geven op verlenging, maar 2 dagen later had ik mijn nieuwe contract in de bus. Dus dat was heel fijn :)
<<

Anoniem 3

Bericht 12 Nov 2013 19:27

Re: Contract niet verlengd door zwangerschap.

Ik zou de stap wel nemen, mits ze tevreden zijn over je..
Als je het idee hebt dat alles goed gaat en het bedrijf doet het zelf ook goed (niet te weinig werk voor je ofzo), dan zou ik de stap wel wagen. :yes:
Laatst gewijzigd door Anoniem 3 op 20 Nov 2013 23:10, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Chipa

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1443

Geregistreerd: 02 Sep 2013 20:14

Bericht 12 Nov 2013 19:33

Re: Contract niet verlengd door zwangerschap.

Wij hebben de stap wel genomen. Kwam in maart van dit jaar in dienst en in januari uitgerekend. Heb geen vast contract gekregen, zoals beloofd, maar wel weer een jaarcontract. Weet natuurlijk niet of dat nu wel of niet door mijn zwangerschap komt. Dat gaan ze mooi niet zeggen. In ieder geval weer een jaar werk.
<<

Anoniem28

Bericht 13 Nov 2013 10:09

Re: Contract niet verlengd door zwangerschap.

Ik ben zelfs aangenomen toen ik 25 weken zwanger was, 11 weken gewerkt, toen 16 weken eruit en 25 weken later gewoon verlenging gehad.
<<

Thunder

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6365

Geregistreerd: 02 Sep 2013 00:24

Bericht 13 Nov 2013 22:30

Re: Contract niet verlengd door zwangerschap.

Ja, bij de jongste moest ik eruit.
Liefde is niet krampachtig vasthouden, maar vertrouwend loslaten.
<<

Anoniem186

Bericht 14 Nov 2013 16:48

Re: Contract niet verlengd door zwangerschap.

Ik kreeg een nieuw jaarcontract tijdens m'n zwangerschap.
Helaas moet ik er alsnog uit nu, maar dat heeft daar niks mee te maken.
<<

Anoniem85

Bericht 15 Nov 2013 09:37

Re: Contract niet verlengd door zwangerschap.

Wij hadden ook die twijfel, in april zou ik weten of mijn contract verlengd zou worden. In januari zijn we voor een kindje gegaan met de gedachten dat het toch pas na april raak zou zijn. Ik was in februari al zwanger. In april een contract gekregen voor onbepaalde tijd.
Maar ik moet wel zeggen dat ik wel bij een organisatie werk, waarvan ik eigenlijk wel wist dat ze nooit een contract niet zouden verlengen om een zwangerschap.

Terug naar Werk & studie

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers