Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Bullet Journal topic

<<

Zon&maan

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 5

Geregistreerd: 07 Aug 2018 12:10

Bericht 14 Aug 2018 14:38

Re: Bullet Journal topic

Leuk topic! Ik ben volgens mij ook relatief laat met de trend, maar ben nu sinds een paar weken ook aan de bullet journal. Ik heb er net als Skyler eentje uit de serie Mijn Bullet Journal, die met confetti-print:

Afbeelding

Eigenlijk ben ik nog een beetje zoekende qua wat ik allemaal in mijn bullet journal zet. Tot nu toe maak ik elke avond een to do list voor de volgende dag, waarbij ik ook een aparte pagina heb voor alle to do list items die ik nog bij een bepaalde dag moet indelen. Voor een overzicht van mijn week qua afspraken e.d. gebruik ik een kalender van saxoprint (mijn vriend heeft daar een aantal kalenders laten drukken voor zijn werk) en tot nu toe werkt die combinatie op zich goed. Maar uiteindelijk wil ik wel graag het hele planninggebeuren op één plek hebben. Naast de to do lists heb ik een lijstje gemaakt met mijn weekdoelen qua sporten, een lijstje met films die ik nog wil zien en een lijstje met boeken die ik wil lezen. Ik denk dat er nog wel meer themapagina's bij gaan komen. Ik wil o.a. binnenkort per week het avondeten gaan plannen en aan de hand daarvan boodschappenlijstjes maken.

Ik doe veel inspiratie op via blogs en Instagram. Ik volg bijvoorbeeld https://www.instagram.com/isabelhoops/. Zij kan zo mooi tekenen.. in mijn dromen ziet mijn bullet journal eruit zoals die van haar;) Ook erg tof: https://www.instagram.com/my.life.in.a.bullet/ (sierlijk en veel bloemetjes) en https://www.instagram.com/abulletandsomelines/ (minimalistisch en geometrisch)

Zijn er specifieke instagrammers die jullie volgen ter inspiratie?
<<

Anoniem247

Bericht 14 Aug 2018 15:20

Re: Bullet Journal topic

Ik kijk vooral op Pinterest. Daar vind je ook veel leuke ideeën.
<<

June

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1116

Geregistreerd: 04 Okt 2017 08:46

Bericht 22 Sep 2018 14:53

Re: Bullet Journal topic

Iemand nog bezig? De tips hierboven voor Insta ben ik gaan volgen. Leuk!

Ik ben gisteren gestart. Vooral om doelen bij te houden en om een overzicht te hebben voor de voorbereidingen voor de bruiloft. Als agenda ga ik hem niet gebruiken.
Maple schreef:[...] dat begrijpt m’n kleine teen ook nog wel [...]
Vorige

Terug naar Hobby's, uitgaan & vrije tijd

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers