Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Buggy's

<<

Snoes

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6802

Geregistreerd: 11 Dec 2013 11:19

Bericht 12 Jul 2017 15:20

Buggy's

Hoi!

Wij gaan over ruim een week op vakantie en hebben last-minute bedacht dat we misschien wel een buggy willen kopen. We hebben nu een Maxi-Cosi Mura 4 en bevalt ons prima, maar we willen nog een buggy extra meenemen voor de oudste (4 jaar). We gaan vaak lange wandelingen maken en dan is het voor hem niet altijd te doen om die hele wandeling zelf mee te lopen en vind ik het wel fijn als hij tussendoor even in de buggy kan.

Sowieso willen we deze buggy in de toekomst (met dagjes weg ofzo) ook gaan gebruiken voor de jongste (1 jaar). Ik heb hier en daar al wat gekeken en we twijfelen nu nog tussen deze 2 buggy's. Ik weet dat er enkele forummers zijn die deze hebben, dus ben erg benieuwd naar jullie ervaringen, voors en tegens. Ik vind het voornamelijk belangrijk dat er een groot boodschappenmand is (om onze spullen in op te bergen en als ik er in de toekomst ook gewoon boodschappen mee wil doen) en hij moet natuurlijk lekker rijden.

We twijfelen tussen deze:
1) Qute Q-star - http://www.quteworld.nl/buggy.php
2) Topmark Reese - https://www.bol.com/nl/p/topmark-reese- ... ypedsearch

Duurder qua prijs willen we eigenlijk niet gaan omdat we onze wandelwagen ook nog geregeld gaan gebruiken en deze maar voor erbij is.
2012 & 2016
<<

Spencer

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 10562

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:18

Bericht 12 Jul 2017 15:53

Re: Buggy's

De bovenste is een stuk lichter dus die zou ik kiezen.
R. 2013
D. 2016
<<

Anoniem316

Bericht 12 Jul 2017 21:30

Re: Buggy's

Wij hebben de Qute. Prima buggy, voelt heel stevig aan en vind ik persoonlijk mooi. Je komt alleen moeilijk bij het boodschappenmandje als de buggy in de ligstand staat. Maar dat is misschien bij alle buggy' s wel zo :wink:.

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers

cron