Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Boer zoekt vrouw

<<

Guattari

Major Yipyapper

Berichten: 3931

Geregistreerd: 23 Jul 2015 21:23

Bericht 19 Nov 2018 12:33

Re: Boer zoekt vrouw

Las net het de column over de aflevering van gisteravond van Charlotte Olthoff. Moest er wel om lachen. Scherp hoor als je zo snel daarna dit op papier krijgt. :)
<<

Arwyn

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6388

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:06

Bericht 19 Nov 2018 12:51

Re: Boer zoekt vrouw

Oh, ik heb het met Marnix ook wel een beetje te doen soms hoor.
Denk dat hij het weerwoord van Janneke wel goed kan gebruiken, maar juist ook eens een knuffel! Volgens mij heeft zij er gewoon al helemaal geen zin meer in.

Steffi vind ik zo leuk!

Wim had ik ook wel in een studentenstad gezien, haha. Past hem wel denk ik.

Bij Michelle vraag ik me af of dit gaat werken.. Vind haar gewoon een bijzonder iemand en ik denk dat hij te lievig is en ze daar op een gegeven moment zat van wordt.
❤ 08-08-2015
❤ 20-06-2018
<<

Burn

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6821

Geregistreerd: 19 Jul 2014 16:27

Bericht 02 Dec 2018 22:48

Re: Boer zoekt vrouw

Mooi niet. Dan kunnen ze bij KRO/NCRV wel weer al die onbekende boeren optrommelen, maar ik ga daar niet over schrijven. Ten eerste ken ik ze niet goed genoeg. En ten tweede wil ik eigenlijk vroeg naar bed vanavond. Daarom doe ik het niet. En nee, ook die uitspraak over die muizen op zolder niet.

Wim probeerde ons in het ootje te nemen. Beetje alleen aan komen lopen. Sip koppie. En dan ineens zeggen dat het nog wel aan is. Marit was op vakantie (je verwacht het niet). Gelukkig belde ze nog even. Wim draaide zijn telefoon een kwartslag, maar helaas draaide Marit niet mee. Zo stronteigenwijs is ze. En toch gaat het goed met ze. Wim komt af en toe naar de stad en zij regelmatig naar de boerderij. Om nogal rommelig ogende pepernoten te bakken bijvoorbeeld. En ze nemen samen een oefenbaby op vier pootjes. En zo werd boer Wim toch een wimmaar. Gefeliciteerd!

Steffi de hengstenfokker en Roel zijn nog altijd hoteldebotel. Toen Yvon vroeg wat Roel zo leuk aan Steffi vindt, raakte hij maar niet uitgepraat. Haar uitstraling, haar eerlijkheid, haar krulletjes, haar rode bolle wangetjes, haar ... Het schijnt dat Roel nog steeds bezig is met het opnoemen van Steffi's positieve eigenschappen. En Steffi? Die kan het allemaal nog steeds niet geloven. Ik vind het een prachtig sprookje. En eigenlijk wil ik de pret ook helemaal niet bederven. Maar er gaat natuurlijk wel een moment komen waarop Roel erachter komt dat Steffi zestig paarden heeft. Zestig!

Ook de Mushroom was nog steeds verliefd. En er was iets raars aan haar deze uitzending. Ik heb haar namelijk niet horen klagen, niet op de bank zien liggen, niet horen commanderen en bovendien sprak ze twee zinnen achter elkaar uit zonder tussendoor te giechelen. Heel even dacht ik dus dat ze heel normaal was. Totdat we ineens weer oude beelden zagen waarbij Maarten op zijn rug in het gras lag met een kiezelsteen op zijn voorhoofd. Nou ja, liefde maakt blind zullen we maar zeggen.

Bij Jaap is het helaas niet gelukt. Het ging naar omstandigheden goed met hem. Dat klinkt niet goed. Als mensen dat zeggen, willen ze eigenlijk dat je even doorvraagt. Yvon deed dat ook, maar bij Jaap kom je dan niet veel verder. Uiteindelijk lukte het haar toch en kwam the monkey finally out of the sleeve: hij wilde toch liever Petra. Helaas bleef het bij een paar dates. Ik blijf het lullig vinden. Heb je een baan waarbij je elke dag met een vers bosje bloemen thuis kunt komen, kun je geen vrouw vinden om ze aan te geven. Zet hem op Jaap. Ooit komt er een vrouw die jouw Bouvardia's in de vaas zal zetten.

Marnix bleek er al die tijd gewoon eentje achter de hand te hebben. Aflevering na aflevering probeerde hij ons in de war te brengen met zijn idiote spreuken en twijfelgevoelens. Als de koe niet in de wei staat, kun je hem er ook niet uithalen. Wat een flauwekul. Twintig jaar hè. Zolang kenden Emmy en hij elkaar al. Arme Janneke. Een rookworst rijker, maar een illusie armer. Poeh hé, zou Tommy zeggen.

En dat was het dan. Ik ga naar bed. De kat in het donker knijpen. En natuurlijk ga ik jullie missen. Stuk voor stuk. Ik heb iedere week genoten van jullie fijne reacties. Meer nog dan van de uitzendingen zelf. Bedankt voor alle mooie woorden.

Tot volgend jaar!
Geboren om voor altijd lief te hebben! 08♡02♡2018

Afbeelding
<<

Amandine

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3201

Geregistreerd: 02 Sep 2013 09:35

Bericht 12 Dec 2018 13:00

Re: Boer zoekt vrouw

Afbeelding

Afbeelding
<<

Sam

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 8988

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:55

Bericht 12 Dec 2018 13:02

Re: Boer zoekt vrouw

Amandine schreef:https://www.ad.nl/show/geitenboer-frank-en-dierenarts-anita-uit-elkaar~a19b7b0e/Wat jammer!
♡ P 09.2015
♡ S 02.2017
♡ I LOVE YOU
Vorige

Terug naar Hobby's, uitgaan & vrije tijd

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers