18 Mrt 2019 11:35 door minoessepoes
Wij hebben ook een Basterd en ik ben er heel blij mee, afgelopen jaar ( met die fantastisch mooie zomer) echt heel veel plezier van gehad. Wij zijn echt anders gaan barbecueën, niet meer allemaal losse stukjes vlees met een salade en stokbroodje er naast, maar echt hele gerechten bereiden op de barbecue.
Ik heb een gietijzeren Creuset die er op kan, dus van de zomer regelmatig stoofvlees er op gemaakt bijvoorbeeld, ik bak er ook flatbread op, gooi er een hele braadslee op met procereur er in bijvoorbeeld of beenham, maar we hebben ook een Chickensitter waar we dan om de kip nog groenten en aardappels heen leggen en dus een hele maaltijd er op klaar maken. Maar ik heb ook weleens de lasagne er in gezet en we hebben een pizzasteen ( gewoon van de Lidl) waar we echt de lekkerste pizza mee kunnen bakken.
Mijn man is van de barbecue kookboeken voornamelijk en heeft ze vooral digitaal, ik geloof dat hij er in ieder geval 1 van Julius Jaspers heeft. Maar ook op de site van de Basterd zelf en algemeen online zijn genoeg recepten te vinden.
25-11-2014 & 09-06-2017