Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Biechttopic

<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4578

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 17 Okt 2014 19:40

Re: Biechttopic

Daar ben ik weer. Bedankt voor jullie reacties! Ik heb getwijfeld wat ik moest doen.
Gisterochtend was ik van plan om het bedrijf te bellen. Om 9 uur had ik al een gemiste oproep van deze monteur. Even later volgde een sms waarin hij aangaf dat hij graag met me wilde praten omdat hij het gebeurde van woensdag recht wilde zetten. Heb met mijn vriend overlegd. Uiteindelijk heb ik hem in de middag teruggebeld samen met mijn vriend. Ik heb de telefoon op luidspreker gezet. Hij bood zijn excuses aan voor zijn gedrag en zei dat dit nooit had mogen gebeuren. Ik heb gezegd wat ik wilde zeggen en aangegeven dat ik overwoog om zijn werkgever in te lichten. Hier schrok hij van. Hij gaf nog aan dat hij het zo leuk vond om met me te praten en dat hij me zo leuk vond, maar dat hij mijn grenzen had moeten respecteren. Hij weet dat ik alsnog contact leg met het bedrijf als ik nog iets van hem hoor. Voor nu vind ik het goed zo.
Ik heb bij het maken van mijn keuze meegenomen dat hij uit zichzelf zijn excuses heeft aangeboden (oké, misschien was hij al bang dat ik stappen zou ondernemen) en toch wel angst voor represailles als ik de organisatie wel bel.
Mijn vriend is sterk en komt met liefde voor mij op, maar is niet altijd hier.

Wat mijn moeder betreft, zij romantiseerde de situatie inderdaad. Dit past wel bij haar en ik heb dit niet echt serieus genomen. Was eigenlijk boos dat zij erom lachte, maar dat terzijde.
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15977

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:23

Bericht 18 Okt 2014 08:36

Re: Biechttopic

Goed aangepakt monteur-Biechtje!
28 april 2015 - Lieve D, your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Lieve J, little hero!
<<

Kiek

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 562

Geregistreerd: 01 Sep 2013 12:21

Bericht 18 Okt 2014 09:57

Re: Biechttopic

Inderdaad!
<<

Anoniem301

Bericht 18 Okt 2014 10:36

Re: Biechttopic

Ja, goed gedaan!
<<

Fjell

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1579

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:27

Bericht 18 Okt 2014 11:25

Re: Biechttopic

Goed opgelost zo ja!
-Jeg har det som plommen i egget-
<<

Fiederilsje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6516

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:44

Bericht 18 Okt 2014 11:48

Re: Biechttopic

Ik vind er ook wel wat voor te zeggen dat de monteur uiteindelijk ook zelf inzag dat het niet gepast is én ook nog dapper genoeg is om het e.e.a. recht te zetten.
L2014 & H2017
<<

Anoniem166

Bericht 18 Okt 2014 13:30

Re: Biechttopic

Ik vind het ook een goede en prettige oplossing, wat fijn dat hij zijn excuses heeft aangeboden.
<<

Meneer de Uil

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6162

Geregistreerd: 01 Sep 2013 18:08

Bericht 18 Okt 2014 14:07

Re: Biechttopic

Dat heb je goed opgelost inderdaad!
The familytree will always grow 2-12-2015 en 10-10-2018
<<

Anoniem88

Bericht 19 Okt 2014 22:06

Re: Biechttopic

Ik doe even een verschrikkelijke zelfmedelijdenbiecht, ik kwak hem even neer, even relativeren en dan stop ik daarna met zeuren en hierover malen.
Ik vind het verschrikkelijk dat ik 33 word. 33 is voor mijn gevoel geen 'begin 30' meer, maar al richting de 35 en dus halverwege m'n thirties. Ik vind het moeilijk dat ik inmiddels al acht jaar een onvervulde kinderwens heb en ik denk dat ik daarom zo erg tegen die 33 op zie. Ik weet het, het is nog even aftellen en dan kunnen we ervoor gaan, maar hey, 33. Ik ben zo bang dat ik na m'n dertigste met het jaar ineens enorm verminderd vruchtbaar word/ben geworden. Ik vraag me regelmatig af of het me allemaal überhaupt wel gegund is, een gezinnetje vormen.

Sowieso vind ik m'n verjaardag kut. Dit jaar dus extra. De enigen die op m'n verjaardag komen, zijn m'n ouders, oma, twee ooms en tantes en m'n neefje. Vrienden/vriendinnen heb ik niet, hoe triest het ook klinkt. Één oom en tante kunnen niet oo de datum die ik voor ogen had, dus die vallen al af. M'n schoonfamilie hoef ik sowieso niet te verwachten. Schoonvader is vrij, stiefschoonma niet, schoonvader komt niet alleen, denkt hij. En de rest.. Wij reizen keer op keer op en neer naar Groningen terwijl we financieel eigenlijk niets kunnen missen, gewoon omdat m'n vriend de band met z'n familie goed wil houden. Maar wat krijgt hij ervoor terug? Niets. Z'n moeder is in de drie jaar tijd dat we samen zijn en twee en half jaar dat we officieel samenwonen, twee (!!) keer langs geweest. Als haar oudste zoon er niet toe doet dan verwacht ik dat ik als schoondochter er sowieso al niet toe doe. Prima, kan ik mee leven, maar ik vind het zo'n kutstreek richting m'n vriend.

Ik heb nu besloten om m'n verjaardag samen met die van m'n vader te vieren, en anders helemaal niet.
<<

Anoniem125

Bericht 20 Okt 2014 14:54

Re: Biechttopic

Waar wacht je dan op, als je zo graag kinderen wilt? Waarom dan niet nu? En wat is de reden dat je geen vrienden hebt, doe je wel eens moeite om een vriendschap op te bouwen? Sorry, ik lees vooral een hoop passieve zelfmedelijden en niet zoveel wat je er zelf aan doet. Je hebt zelf voor een groot deel in de hand hoe je leven eruit ziet. Als het niet naar je zin is, dan zul je toch moeten veranderen/dingen anders moeten gaan doen. Met wachten tot het naar jou toekomt, kom je niet ver.
<<

Fauve

Major Yipyapper

Berichten: 2685

Geregistreerd: 02 Sep 2013 22:40

Bericht 20 Okt 2014 15:09

Re: Biechttopic

Eens met Nougat *wauw haha.

Maar Dundas, je komt hier sociaal over.

Kun je niet met leuke collega's buiten het werk afspreken?

Of lid worden van een sportclub?
04-2014
10-2015
<<

Anoniem173

Bericht 20 Okt 2014 15:12

Re: Biechttopic

Eens met bovenstaande reacties, ook al weet ik dat jij en je vriend flinke financiële problemen hebben wat jullie tegenhoudt om aan kinderen te beginnen. Dat snap ik, ook wel knap want een situatie zonder geld lijkt me ook geen prettig opgroeien voor een kind.
Maar de andere stukjes van je bericht kan ik weinig mee. Waarom heb je geen vriendinnen idd? En waarom is je schoonfamilie zo lastig? Doe je zelf wel moeite bijvoorbeeld om ze goed te leren kennen en contact met ze te hebben?
<<

Anoniem140

Bericht 20 Okt 2014 19:25

Re: Biechttopic

Ook eens met de voorgangers, en een verjaardag hecht ik zelf geen waarde aan. Van mijn familie komen alleen mijn ouders, ooms en tantes kwamen alleen toen ik klein was. En ik heb een klein groepje vriendinnen die komen. En het is dat ik 30 word, normaal vier ik helemaal niks.
<<

Anoniem88

Bericht 20 Okt 2014 19:40

Re: Biechttopic

Ik had natuurlijk al gezegd dat er een hoop zelfmedelijden bij zat, he :wink: Nu al voor kinderen gaan vind ik totaal geen verstandig plan, gezien de financiële situatie nu. Over een maandje of vijf is dat allemaal voorbij en over een maandje of twee, drie kunnen we wat dat betreft al voorzichtig naar de toekomst kijken, dus dat komt hoop ik wel goed. Maargoed, feit blijft wel dat ik op m'n 33e verjaardag nog altijd kinderloos en niet zwanger zal zijn. Dát sneed gisteren even.

En qua vriendschappen... Daar speelt van alles, negatief zelfbeeld etc, iets met muren optrekken. Allemaal dingen waar ik zelf aan kan werken hoor, en waar ik op het moment ook hard aan werk, maargoed, dat ik voor m'n verjaardag -waar de biecht in eerste instantie over ging- niet allemaal zo 1-2-3 in orde, klaar en gefixt :)

En wat schoonfamilie betreft... Even een voorbeeld: Mijn vriend heeft zo'n fijne moeder die glashard in z'n gezicht durft te zeggen dat ze nóóit van hem gehouden heeft. We proberen keer op keer en houden het contact keer op keer aan, maar het komt dus alleen van onze kant. Ze vergeet de verjaardag van m'n vriend ook gerust. Geen felicitatie, niks. Vertel mij maar hoe we daar meer in moeten investeren :)

Ik ben nu overigens een stuk nuchterder hoor, gisteren zat ik inderdaad even in een vlaag van zelfmedelijden :)
<<

Wolfinschaapskleren

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2141

Geregistreerd: 22 Apr 2014 10:27

Bericht 20 Okt 2014 19:55

Re: Biechttopic

Wanneer ze zo zou doen tegen mijn vriend, zou ik haar er geen eens bij willen hebben! Wellicht zit het er bij haar ook echt niet in, dan kan je zo hard mogelijk proberen maar zonder effect. Telkens dan wel een harde teleurstelling, terwijl het bij haar niets doet.
Probeer te zien dat je nu de aardige mensen op je verjaardag hebt, wellicht helpt dat.
<<

Anoniem125

Bericht 21 Okt 2014 11:57

Re: Biechttopic

Ik vind het heel verstandig dat jullie wachten met kinderen, omdat er financiële problemen zijn. Toch vraag ik me wel af of dit de enige reden is. Wil je vriend graag kinderen? Je hebt niet van de ene op de andere dag een kind he? Gemiddeld duurt het een half jaar voordat je zwanger bent, tel daar nog 9 maanden bij op en je bent zo anderhalf jaar verder (meer nog misschien als je eerst wil ontpillen en je cyclus nog wil leren kennen zonder alle hormonen).

Als je over 5 maanden denkt uit de financiële problemen te zijn, dan vraag ik me toch af wat jullie nu nog tegenhoudt. Zijn het echt de financiën, of is er toch iets anders aan de hand?
<<

Anoniem301

Bericht 21 Okt 2014 12:02

Re: Biechttopic

Waarom zou je je cyclus willen leren kennen? Doe mij maar liever meteen zwanger. Die cyclus maak ik later dan wel kennis mee :D Maar ik zou er ook nu voor gaan Dundas, zeker omdat je zegt dat de financieen over 5 maanden beter zijn. Dan is je kindje er nog niet!
<<

Anoniem125

Bericht 21 Okt 2014 12:03

Re: Biechttopic

Nou ja, het is wel handig als je weet hoe je cyclus in elkaar zit, want dan weet je ook wanneer je het meest vruchtbaar bent/wanneer je ovulatie is. Op die manier heb je natuurlijk meer kans om (snel) zwanger te raken.
<<

ChiQ

Bericht 21 Okt 2014 12:18

Re: Biechttopic

Ah Dundas, 33 is helemaal niet oud en al helemaal niet te oud voor kinderen. De gemiddelde leeftijd in NL is sowieso hoger. Kijk, je zegt steeds dat je al 8 jaar kindjes wil en nog met lege handen staat maar die kids had je sowieso niet met je ex gekregen, en gelukkig maar want het leek mij geen fijne vent en nu ben je van hem af.. Echt af ipv eens in de week je kind met hem mee te geven, en dus nog contact had moeten hebben.

Kijk niet zo naar je leeftijd, je hebt het in je hoofd al uitgeplozen en uitgestippeld maar je gevoel wil helemaal niet mee.

En wat betreft verjaardagen, ik weet niet wat het is maar zo rond mijn eigen verjaardag valt er altijd een soort van grijze doek over mijn verjaardag en ben ik echt een btje depressed. Ik vind jarig zijn niet zo leuk..heb jij dat ook misschien?
<<

Anoniem301

Bericht 21 Okt 2014 12:22

Re: Biechttopic

Nougat schreef:Nou ja, het is wel handig als je weet hoe je cyclus in elkaar zit, want dan weet je ook wanneer je het meest vruchtbaar bent/wanneer je ovulatie is. Op die manier heb je natuurlijk meer kans om (snel) zwanger te raken.


Ja, dat is waar. Maar ik zou het 'cyclus leren kennen' wel gewoon combineren met zwanger proberen te worden.
<<

Anoniem125

Bericht 21 Okt 2014 13:04

Re: Biechttopic

Als je om de een of andere reden al weet dat je binnenkort zwanger wil raken, dan is het gewoon handig om je cyclus vast bij te houden. Wij wisten op een bepaald moment dat we er weer voor wilden gaan, maar het was niet direct handig, door het werk van mijn man, dat al een jaar van tevoren gepland is. Hij heeft heel wisselende periodes van veel en minder veel werken. Het is natuurlijk niet handig als hij net in het buitenland zit, als ik hoogzwanger ben/ga bevallen. Vandaar dat wij het wel een beetje moeten plannen.

Als je goed weet hoe je lichaam werkt en hoe je cyclus in elkaar zit, dan leer je je lichaam steeds beter kennen, en dan heb je een veel grotere kans om zwanger te raken. Dit was wel mede de reden waarom ik de eerste ronde gelijk zwanger werd. Ik wist precies wanneer mijn eisprong was en wanneer dus mijn vruchtbaarste dagen waren.
<<

Anoniem301

Bericht 21 Okt 2014 13:08

Re: Biechttopic

Ja, dat begrijp ik. Alleen was er op mijn cyclus een jaar lang geen pijl op te trekken, dus zou dat voor mij sowieso niet werken.
<<

Anoniem125

Bericht 21 Okt 2014 13:24

Re: Biechttopic

Is ook niet iets dat voor iedereen werkt, maar voor veel vrouwen wel. En volgens mij is Dundas er wel heel bewust mee bezig, dus zou me zo voor kunnen stellen, dat het voor handig kan zijn.
<<

Anoniem193

Bericht 21 Okt 2014 13:30

Re: Biechttopic

jullie zaten in de luxe dat je de zwangerschap wilde proberen te plannen, maar dat geldt niet voor iedereen. Sommigen willen gewoon zwanger zijn en een baby krijgen en in welke maand maakt dan niet uit.
En als je voor de eerste keer voor een kindje gaat, dan heb je toch geen sex op de kalender, dan wil je elke dag wel :P
<<

Anoniem125

Bericht 21 Okt 2014 13:33

Re: Biechttopic

Het is wel luxe om het enigszins te kunnen plannen, dat realiseer ik me ook wel.
VorigeVolgende

Terug naar Persoonlijk

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers