Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Afspreken met anderen

<<

Liv

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 706

Geregistreerd: 01 Okt 2017 14:00

Bericht 17 Jun 2018 20:12

Re: Afspreken met anderen

Mijn vriend en ik zouden daar beide niet moeilijk over doen, maar moet heel eerlijk zeggen dat ik geen behoefte heb om met iemand van vakantie af te spreken. Nu ga ik ook nooit zonder m’n vriend op vakantie, dus zou hem dan meenemen.
<<

Sunnyside

Noob

Berichten: 3

Geregistreerd: 16 Jun 2018 20:06

Bericht 17 Jun 2018 22:14

Re: Afspreken met anderen

Ik snap ook als mensen het niet doen. Maar het is niet dat ik wekelijks met deze man ga afspreken. Hij woont uit het buitenland en is nu toevallig even in NL. Daarnaast maak ik altijd makkelijk contact :)
Mijn vriend is overigens van harte welkom alleen wil hij dit zelf niet omdat het ook altijd wel gaat over de reden waarom we daar beiden zijn etc. Voor mij maakt het niet uit of het een man of een vrouw is. Zijn totaal geen gevoelens bij dus dan kan het net zo goed een vrouw zijn als een man. Dus behoefte om met andere mannen af te spreken heb ik ook niet omdat het dan meer zou zijn als vriendschap en dat is niet het geval :)
Vorige

Terug naar Liefde, seks & relaties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Cotton