Bericht 25 Dec 2017 12:31

Accommodaties gezocht - Italië

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen, maar we hebben zojuist onze vakantie voor de zomer 2018 geboekt :dance:. We vliegen op 7 juli naar Pescara, waar we met een huurauto naar onze accommodatie rijden. We verblijven een week bij Villa Alwin in Montefiore dell' Aso. Een week later, 14 juli, is het idee om de huurauto in te leveren om met de trein door te reizen naar Florence, waar we 2 nachten blijven en vervolgens met de trein door te reizen naar Milaan, waar we de laatste 3 nachten blijven. Nu ben ik op zoek naar leuke accommodaties in Florence en Milaan. Geen campings of iets dergelijks, maar een appartement in een leuke wijk bijvoorbeeld of een B&B. Op 20 juli vliegen we weer terug naar huis.

Wie kan mij helpen met het volgende:
1) Is het te doen met de trein of adviseer je ons (gezien het feit dat we met onze 2 kinderen van 2 en 6 reizen) de huurauto te behouden en deze pas op het vliegveld in Milaan in te leveren?
2) Ik zoek nog leuke accommodaties in Florence en Milaan. Wie heeft er aanraders qua wijk of misschien wel DE gouden tip voor een verblijfplaats?
3) Tips in het algemeen qua streek, must sees/do's zijn van harte welkom!
4) Ervaringen huurauto, via welke maatschappij?

Alvast bedankt! :heart:
Liefde voor het leven; 27-08-2011 & 22-10-2015