Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


90 days to wed before the 90 days

<<

caribbeanlover

Forumfossiel

Berichten: 11497

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:28

Bericht 11 Jul 2018 10:00

Re: 90 days to wed before the 90 days

https://www.youtube.com/watch?v=CHps42NZLOE

Ik heb dit kanaal gevonden en daar zie je oa Patrick die naar Parijs was geweest om erachter te komen dat Myriam en vriend had.
<<

caribbeanlover

Forumfossiel

Berichten: 11497

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:28

Bericht 16 Jul 2018 21:22

Re: 90 days to wed before the 90 days

Keshi,

Het is weer begonnen zag ik gisteravond wat overigens een herhaling van vrijdag was. Vrijdagavond zag ik het bij het zappen en dacht dat het een herhaling was dus niet gekeken.
Heb het gister gekeken, maar ik heb het al op youtube gezien.
<<

caribbeanlover

Forumfossiel

Berichten: 11497

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:28

Bericht 20 Nov 2018 14:05

Re: 90 days to wed before the 90 days

Is er nog iemand die het kijkt? Sommigen kijken het lees ik hier, maar reageren niet meer in dit topic.
<<

caribbeanlover

Forumfossiel

Berichten: 11497

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:28

Bericht 01 Jan 2019 21:24

Re: 90 days to wed before the 90 days

Niemand die het volgt? Ik vind het echt heel erg leuk. Nu zijn er weer nieuwe stellen bij dus had er in 1e instantie niet veel zin in omdat ik de oude zo gewend was. Toch even gekeken en nu wekelijks. Best triest sommigen stellen hoe ze zijn en dan met namen diegene die niet uit Amerika komt.
<<

Anoniem262

Bericht 01 Jan 2019 21:29

Re: 90 days to wed before the 90 days

Ik volg ze allebei momenteel. De één komt op dinsdagavond en de ander op vrijdagavond en worden vervolgens tot in den treure herhaald? Nu is er ook een aflevering op, maar ik wil eigenlijk op bed. Dus ga het later in de week even kijken. Kijken of Darcy haar mr. Amsterdam nu eindelijk eens de deur wijst...
<<

caribbeanlover

Forumfossiel

Berichten: 11497

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:28

Bericht 01 Jan 2019 21:34

Re: 90 days to wed before the 90 days

Fedora schreef:Ik volg ze allebei momenteel. De één komt op dinsdagavond en de ander op vrijdagavond en worden vervolgens tot in den treure herhaald? Nu is er ook een aflevering op, maar ik wil eigenlijk op bed. Dus ga het later in de week even kijken. Kijken of Darcy haar mr. Amsterdam nu eindelijk eens de deur wijst...


Vind de uitzendingen lastig, want begrijp het nog steeds niet.
Ik kijk het vrijdag en dan wordt dat later op de avond herhaald. Zondag volgens mij ook nog.
Ik heb gister 1 uur van de 2 gekeken en weet nu dat het 2 verschillende delen zijn.
Waarom doen ze er 2 door elkaar en voegen ze het niet samen. Ik wilde eigen slapen, maar omdat Jessie en Darcy erin zaten heb ik afgekeken. Steeds was er maar een klein stukje en blikte ze sneller op andere terug dus niet echt een afwisseling. Kwam er voor de zoveelste keer reclame en daarna maar een klein stukje J & D. Het deel waar zij in NYC de autoklep dicht smijt en hem uitscheld had ik dus al gezien (wist ik veel wat eraan vooraf ging).
Wanneer is de herhaling van de dinsdag uitzending? Of is het op dinsdag al een herhaling?


Vind de nieuwe stellen op de vrijdag ook leuk. Colty en Larissa vreselijk zeg. Die mexicaanse meid vind ik leuk, maar wel jong voor hem en andersom. Die meid met vriend uit Samoa vind ik zo erg. Ze geeft hem overal de schuld van en op youtube zag ik dat zij tegen hem zei ''je hebt me zwanger gemaakt''. Heb medelijden met hem vind hem zo schattig en haar een bitch. Door youtube weet ik wie er al getrouwd zijn.

Tja Darcy. Ze is een aparte, maar hij is gewoon ziek en is boos om niks zoals laatst dat zij zogenaamd met een schoen tegen hem aan gooide. Dat hij niet mee wilde eten en de politie wilde bellen voor niks. Hij is echt ziek in zijn kop hoor! Zit echt een kronkel daarzo.

Misschien kunnen wij het topic hoog houden?
<<

Anoniem262

Bericht 02 Jan 2019 17:59

Re: 90 days to wed before the 90 days

We kunnen het proberen natuurlijk. Al is het voor mij lastig om al die namen te onthouden. En ik heb eigenlijk geen mening. Behalve dan over de Amerikaanse, met haar Schotse vriend... Ik vind ze super cute samen! En dan mag hij een strafblad hebben en slechte dingen hebben gedaan, ik vind ze samen leuk! :D
<<

caribbeanlover

Forumfossiel

Berichten: 11497

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:28

Bericht 02 Jan 2019 19:12

Re: 90 days to wed before the 90 days

Fedora schreef:We kunnen het proberen natuurlijk. Al is het voor mij lastig om al die namen te onthouden. En ik heb eigenlijk geen mening. Behalve dan over de Amerikaanse, met haar Schotse vriend... Ik vind ze super cute samen! En dan mag hij een strafblad hebben en slechte dingen hebben gedaan, ik vind ze samen leuk! :D


Hoeft niet zozeer om namen te gaan, maar meer wanneer welke is. Dinsdag is een andere dan vrijdag da's duidelijk. Wanneer wordt die van dinsdag herhaald? Ik werd echt verrot wakker omdat ik dat af had gekeken wat ik eigenlijk niet wilde.
<<

DronkenTaart

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 141

Geregistreerd: 08 Nov 2018 15:38

Bericht 02 Jan 2019 21:50

Re: 90 days to wed before the 90 days

Ik hou er ook van :hulde:
Op dinsdag is before the 90 days dus gaat het niet om de 90 dagen waarin ze dienen te trouwen maar om alles wat er aan vooraf gaat zoals een eerste ontmoeting enzo. Vanmorgen werd het van gisteravond herhaald. Van vrijdag wordt volgens mij zondagavond herhaald. Verder weet ik het niet, de tv gids van TLC vind ik vrij onhandig.

Ik vind Jesse ook wel echt een eikel zeg. Als hij NL moet vertegenwoordigen :eyes:. Wat een bazige en rare gast is dat. Darcy is ook wel behoorlijk drama maar ik vind het echt sneu voor haar. En nou gaat hij de komende aflevering terug naar NYC, alleen om het uit te maken met haar? Heb soms ook wel het idee dat die programma makers dan zoiets aanmoedingen ofzo. Maar goed, het zou me ook niets verbazen als ze er weer eens uitkomen samen en het weer gaan proberen :palm:.

Ik vond Ricky en Ximena leuk maar dat schijnt allemaal in scene gezet te zijn. Ik vind dat zo jammer. Die Melissa schijnt gewoon bij het verhaal geschreven te zijn en Ricky op zoek naar fame voor zn bedrijf dat hij runt met zijn exvrouw waarvan hij eigenlijk nog niet gescheiden was. Die bekijk ik dus maar met een half oog.

Angela vind ik op zich wel grappig maar hoe duidelijk wil ze het hebben dat hij het alleen voor de greencard doet? Je ziet het bij elke verhaallijn eigenlijk wel gebeuren. Keer op keer kappen ze het af en dan even later gaan ze er toch ineens weer voor. Het schijnt vrij weinig te betalen en per aflevering dus wellicht proberen ze er zo nog iets aan over te houden?

Die stripper met de Algarijn begrijp ik helemaal niks van. Waarom? Het is net als Paul en Karini ook zo vaag, ze spreken elkaars taal niet eens en hebben zulke verschillende geloven. Daarnaast woon je zo ver van elkaar vandaan. Ik snap echt niet waarom je daaraan zou beginnen maar wellicht ben ik gewoon een te nuchter persoon daarvoor.

Rachel en Jon vind ik op zich leuk maar iets in die Jon is off. Er is iets vaags aan hem. Zag nu ook bij het voorstukje dat ze nog ergens achter komt volgende aflevering. Ben benieuwd.

Hazal vond ik in het begin wel lief maar er zit weinig in. Tarik vind ik vervelend worden. Haar punt was toch duidelijk dat ze hem wilde leren kennen en geen seks voor het huwelijk wilde. Ik begrijp wel dat ze niet de hele dag met haar tong in hem wilt zitten. Waarom blijft hij dan toch zo pushen?
Niets is dwazer dan wijs te zijn op het verkeerde moment.
<<

caribbeanlover

Forumfossiel

Berichten: 11497

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:28

Bericht 07 Jan 2019 14:58

Re: 90 days to wed before the 90 days

Before is idd wat anders, maar zo zag ik het eigenlijk niet ik vind het gewoon een leuk programma.
Ben er sinds dit weekend achter dat de uitzending van dinsdagavond wordt herhaald op zaterdagavond van 20.00 - 22.00. Daardoor weet ik nu pas dat het een andere reeks is en ook door jou. Dinsdag vind ik te laat dus dan kijk ik het wel in het weekend.

Jessie heeft echt iets in zijn hoofd wat niet goed zit waardoor hij zo overdreven reageert als er niks aan de hand is. Darcy tja zij is gewoon naief en kan beter iemand zoeken in haar buurt.

Ricky ken ik, maar moest even zoeken ivm de verwarring met die 2 dames. Melissa is toch een transgender? Waarom is hij nog niet gescheiden? Ximena dwingt hem het water in te gaan en hij kan niet zwemmen. Doet hij het nog ook de gek! Vind het zo zielig om te zien hij kan wel verdrinken. Wat denkt die domme doos wel niet?!

Angela, moest ook even zoeken. We weten allemaal als je een beetje hersens hebt dat het linke boel is met Nigeria en de mensen daar. Bij opgelicht op het internet gingen ze daarheen en de vrouw ik kwestie mocht niet ivm het erge gevaar daar. Zij moesten zelf natuurlijk oppassen en zelfs de vrouwelijke medewerker ging niet mee. De taxichauffeur zei dat je zo vermoord kon worden zonder reden zeker als blanke zijnde.
Angela kwam daar al joelend aan en daarbij is ze ook nog eens niet de slankste. Vind hem respectloos doen naar haar vooral toen ze gingen kijken voor stof voor haar jurk. Dat hij tegen de verkoopster zei dat ze dik is tja dat ziet die vrouw ook wel!
Laat haar gauw van hem af zijn is veel beter voor haar. Kijk naar hoe het is gelopen met Louis en Molly.

Weet haar naam niet, maar ze is toch danseres, geen stripper? Zij heeft toch een vriend die moslim is? Als je niet beter weet zou zij dat ook kunnen zijn qua uiterlijk.

Paul en Karine oh hou op wat een vreselijk sneu geval is dat zeg! Net getrouwd en dan wil blijkbaar scheiden. Moeder die overal mee naartoe moet en geen antwoord geeft op Pauls vragen. Heb een beetje te doen met hem ondanks dat hij een raar figuur is. Hoe hij rent ook, lijkt wel een dwaas.

Rachel en Jon, ken ik maar net omdat ik die dinsdaguitzending pas net ontdekt heb. Weet dus niet veel over hun en heb nog niet echt een mening. Ze lijken me oprecht.

Hazel en Tarik, moest ik ook weer zoeken. Zielig voor hem, zij spoort niet! Zegt ze tegen hem dat haar zus vind dat ze met een japanner moet trouwen. WTF? Dat bepaald zij niet!
Hazel kijkt zo raar alsof ze een aandoening heeft, niet helemaal jofel is.

Eric en Leida, van 90 days fiance, Wat is zij een ontzettend vervelend, verwend, egocentrische kutwijf! Vreselijk! Hoe zij doet naar zijn kids. Dat ze eist dat zij op nr 1 moet. Totaal respectloos! Vind het niet gek dat haar vorige huwelijk maar 2 jr duurde en deze gaat ook niet een lang leven krijgen.
In tell all zei ze dat ze spijt had, maar meer tegen hem dus niet wat ze tegen zijn dochters heeft gedaan. Loopt ze te janken dat zij geen alementatie krijgt van haar ex. Nou en haar familie heeft geld zat en ze vind zichzelf heel wat!

Kalani en Asuelu, Vind haar niks! Ze geeft hem zowat overal de schuld van. Jij hebt me zwanger gemaakt, mijn zoon!
Nou ze was er zelf ook bij. Het is ook zijn zoon. Vind hem wel schattig, maar dit is een hele nieuwe wereld voor hem en hij snapt amper wat. Snap ook niet hoe zij ooit op elkaar zijn gevallen. Hij is pas 23 en heel kinderlijk, zij 30.

Door youtube weet ik inmiddels wie er al getrouwd zijn en meer.
<<

DronkenTaart

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 141

Geregistreerd: 08 Nov 2018 15:38

Bericht 08 Jan 2019 14:24

Re: 90 days to wed before the 90 days

Haha ja en ik zag gister dat het dus ook op maandagochtend herhaald wordt (before the 90 days). Ik ben nu veel thuis dus heb TLC vaak op de achtergrond aanstaan. Zo kom je nog eens belangrijke zaken te weten LOL.

Melissa transgender? Volgens mij werd dat meer een soort van grapje over gemaakt. Zo van, je gaat een meid ontmoeten van het internet, zal je zien dat het een transgender is. Maar volgens mij was ze dat niet en ach, het is in scene gezet dus het maakt ook vrij weinig uit. Ik kijk nu dus ook wel heel anders tegen dat stel aan. Hij schijnt het programma gewoon in de maling te hebben genomen voor wat bekendheid. Die voorstukjes die ze laten zien, lijken altijd erger dan het werkelijk is dus ik denk niet dat hij zomaar verdrinkt.

Ik vind ook dat Angela zichzelf wel lichtelijk in een gevaarlijke situatie brengt al is ze daar natuurlijk met een hele crew. Je kunt je het beste altijd aanpassen naar de gewoontes van het land dat je bezoekt. Maar er zijn wel meer Amerikanen die dat niet zo goed kunnen. Ze hebben over het algemeen ook niet zo veel ervaring met reizen als wij Nederlanders dat hebben. En zijn Engels is dan ook weer niet zo goed dat hij zaken verfijnd kan brengen en dan komt er weleens wat verkeerd uit wat wellicht helemaal niet zo bedoeld is. Verder is hij natuurlijk alleen maar bij haar voor een Greencard. Hij zegt zelfs, als de bruiloft niet komt dan zit ik hier vast in Nigeria. Hoe duidelijk wil je het hebben?

Ik weet die danseres haar naam ook niet maar er werd wel aangegeven dat het niet alleen om dansen ging. Haar moeder deed het ook en haar oma ook haha! Zij gaat inderdaad met die moslim maar ze spreken elkaars taal niet eens. Dat beloofd nog wat dus.

Ik vind die Paul echt iets engs hebben dus begrijp die moeder heel goed. Hij rent inderdaad supergrappig, ik en een vriendin moeten dan altijd keihard lachen en appen elkaar: Heb je hem weer zien rennen? haha!

Rachel en Jon, ben benieuwd wat de onthulling vanavond is en of ze nog gaan trouwen. Van hun weet ik niet of ze nog bij elkaar zijn. Ze is opdringerig met haar baby naar hem toe. Dat kind zo zwaar aan te leren papa tegen hem te zeggen (is hij niet). Laat dat kind dat zelf ontdekken. Mijn dochter zegt ook dat mijn vriend haar vader is (tegen anderen als dat ter sprake komt) maar noemt hem gewoon bij zijn naam. Ik heb haar vrij gelaten in haar keuze daarin en deze splitsing heeft ze nu zelf gemaakt.

Hazel heeft iets terughoudends maar dan extreem. Zo timide. Ik vind Tarik verder niet zielig. Die mensen die accepteren stuk voor stuk alles maar en gaan keer op keer zelf terug naar de desbetreffende partner. Ik vind dat je op een gegeven moment ook naar je eigen keuzes moet kijken ipv wat de ander je aan doet. Je laat het je op een bepaald moment ook aandoen natuurlijk.

Leida is inderdaad gewoon echt een mafketel eerste klas. Zo egoïstisch, echt verschrikkelijk. Dat gezeik over alimentatie ook. Als iets de wet is in een bepaald land dan kun je vinden wat je wilt maar je staat nooit boven de wet natuurlijk. Ik heb nog geen stukjes van de Tell All gezien. Ze heeft het ook maar steeds over haar eerste bruiloft. Hoe geweldig het wel niet was en hoe duur en hoeveel mensen. Wat doe je in Amerika als het zo geweldig is in Jakarta? Pappie betaald alles en wat doet ze zelf? Kinderen wegjagen bij de man waar ze van zegt te houden. Want ja, dat is zijn verleden en nu moet hij haar en een kind van een ander op nummer 1 zetten? Weirdo.

Kalani is ook wel een beetje simpel om inderdaad te denken dat je een vent tussen de kippen en kokosnoten zo neer kunt zetten in Amerika en dat dan goed gaat. En inderdaad, hem de schuld geven van de zwangerschap haha. Hij wil geen condooms gebruiken omdat dat voor sletterige mensen zou zijn (want die hebben verschillende seksuele contacten in zijn gedachtegang en hij niet). Maar dan nog is het ook je eigen keuze om dat te accepteren. Ik snap die liefde inderdaad ook niet. Ze heeft geen werk niks, dan zou je toch denken dat ze de tijd wel kan gebruiken om hem wegwijs te maken in haar leven? Ook zij zal wel van pappie's geld leven. En dat op haar leeftijd... Heb daar wel een mening over :haha:
Niets is dwazer dan wijs te zijn op het verkeerde moment.
<<

caribbeanlover

Forumfossiel

Berichten: 11497

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:28

Bericht 09 Jan 2019 10:45

Re: 90 days to wed before the 90 days

Vind het erg leuk om zo te ''praten'' met jou erover eindelijk iemand die het ook kijkt en reageert hier!

Ik kijk nooit 's ochtends tv, maar nu misschien wel alleen dat dan. Hoe laat is dat? Vind het zo balen dat zij niet gemist hebben. Raar hoor alle zenders hebben dat zowat.

Dacht het gehoord te hebben dat Melissa transgender was, maar kan het mis hebben. Dat het programma is scene is gezet wist ik eigenlijk niet, maar ben daar door youtube achter gekomen. Zo blijkt Leida niet echt zo te zijn en gewoon goed om te gaan met Eric's dochters. Wat ik niet echt geloof.

Angela, bedoeld het allemaal goed en zal vast een lieve vrouw zijn, maar is zo naief als de pest! Hij heeft wel een baan dus wie weet is hij oprecht. Tja amerikanen het blijft een apart volk. Een ex van mijn broertje was naar Thailand en een aantal amerikanen konden er maar niet over uit dat zij met een vriendin helemaal daarheen waren gekomen vanuit Nederland en dat op die leeftijd. Dat heet de wereld ontdekken!

Die danseres ik ken haar net en kan nog niet zo goed oordelen. Het blijft raar zeker omdat hij amper engels spreekt. De meeste stellen zijn niet helemaal jofel. Een enkeling zijn beide oprecht verliefd ed.

Paul is qua taal nog erger vergeleken met Angela en haar vriendje! Ken je dat stukje nog dat hij dat heuveltje op rende en zij hem uiteindelijk bij de rivier vond? Haar telefoon was toen gestolen. Toen rende echt als een achterlijke.
Vind haar maar een slome meid die niks zonder haar moeder kan.

Rachel en Jon ken ik nog niet zo lang. Ik weet dat hij een strafblad heeft, maar dat kan je al hebben door iets kleins. Verder vind ik ze wel oke de tijd zal het leren.

Hazel kijkt zo raar vind haar maar vaag. Hij is te goed voor haar denk ik. Haar naam is niet bepaald japans.

Leida is een verwende trut! Alles vergelijken met Indonesie ben ik beu! Ga dan lekker terug als het daar zoveel beter is. Ze heeft in Amerika een betere kans op een studie en werk, maar haar ouders zijn zo rijk dat ze lekker terug kan gaan en het daar kan doen aangezien zij toch wel betalen. Dat gezeik dat haar kamer ed wel netjes waren daar. Vind je het gek dat heet een huishoudster hebben, want denk maar niet dat zij ooit een stofzuiger heeft aangeraakt. Haar kont wordt nog net niet afgeveegt zo verwend is ze. Dan die ogen, die rare gezichten ook die ze trekt en zo respectloos ook naar zijn ex. Janke op youtube dat de regie niks doet aan de bedreigingen ed. Wat een zielig wijf zeg!
Toen ze haar beklag deed bij haar ex man waarvan ik het een wonder vind dat zij normaal contact hebben heeft hij haar lekker op d'r plek gezet. Hij gaf haar géén gelijk en dat is wat zij natuurlijk hoopte. Die man is redelijk en sprak haar rustig toe. Vind je het gek dat ze gescheiden is! Niemand houd het lang vol met haar en Eric ook niet let maar op.
Dat veel fake is van hun op tv geloof ik niet zo.

Kalani is een doos. Asuelu is te lief voor haar. Laat hem lekker terug gaan en een meid van zijn leeftijd zoeken of niet iig iemand die normaal is tegen hem. Die zus Kolini (lekker verwarrend en makkelijk bijna dezelfde naam geven aan je dochters) bemoeit zich ook overal mee. Het is dat ze mooi is, maar anders. Janken toen ze hoorde dat ze weer zwanger was. Waarom? Dan hun broer net zo bemoeial! Asuelu moet vooral de baby (zoals het arme kind vaak genoemd wordt ipv bij zijn naam) niet op de nek zetten. Wat lult die nou? Hoe vaak doen ouders en vooral vaders dat wel niet? Deed mijn vader ook hoor. Asuelu laat hem echt niet zomaar vallen en zo te zien hield hij hun zoon goed vast. Wat een gezeik!
<<

DronkenTaart

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 141

Geregistreerd: 08 Nov 2018 15:38

Bericht 10 Jan 2019 19:34

Re: 90 days to wed before the 90 days

Haha ja het worden wel hele lappen tekst zo he? Ik zit vaak de hele aflevering met een vriendin en een vriendin van haar te appen. Zo grappig. Kijk je toch samen terwijl je alleen zit te kijken. Wij moeten ook zo lachen om hoe Paul rent. Die eerste keer had mijn vriendin het zelfs gefilmd (van een herhaling) haha! Moet wel zeggen dat hij zich toen echt belachelijk gedroeg. Inderdaad, werd ze nog overvallen met een machete ook gewoon. Vond het echt eng. Begrijp op zich wel dat ze haar moeder meeneemt met die afspraken in het ziekenhuis. Het is vrij heftig allemaal en ze is nog jong. Daarbij spreekt Paul de taal niet dus tja, echt veel steun heeft ze er ook niet aan.

Nee Melissa is niet transgender. Dat werd gegrapt onderling voordat Ricky naar Colombia vertrok. Zo van, zal je zien, blijkt het een transgender te zijn. Omdat het te mooi om waar te zijn leek volgens die vrienden.

Of Leida echt zo is weet ik niet maar je laat zien wat je wilt laten zien natuurlijk. Al zijn er nog honderd andere gelukkige momenten geweest tussen die twee die wij niet zien, dan nog stelt ze achterlijke eisen. Het schijnt dat hij een alcoholprobleem heeft en dat ze TLC beschuldigen van de slechte reputatie die ze nu hebben. Ja sorry maar daar ben je toch zelf bij denk ik dan. Al zullen de stellen er ook wel een beetje op geselecteerd worden natuurlijk. Als er geen problemen zijn, hebben ze niks om op TV te laten zien...

Nee joh, die Nigeriaan is niet oprecht. Hij heeft het alleen maar over het feit dat hij vast zit in Nigeria als zij niet wil trouwen. Hij knikt alleen maar een beetje als zij vraagt of hij voor haar zal zorgen op haar oude dag en zegt dat ze zich niet druk moet maken. Dan weet je toch al genoeg? Amerikanen zijn best een leuk volk. Wij zijn alleen geneigd om te denken dat ze hetzelfde als wij zijn omdat ze ook Westers zijn maar feitelijk is het gewoon een hele andere cultuur natuurlijk. Er is daar bv niet zo veel ruimte om op vakantie te gaan. Mensen hebben bijvoorbeeld maar heeeeel weinig vrije dagen.

Dat strafblad van Jon is omdat hij veel in vechtpartijen betrokken is geweest in zijn 'wilde' periode. Hij had toen de een na de ander qua vrouwen, dronk veel en vocht dus veel. Hij heeft toen iemand heel erg verwond en kreeg daardoor een strafblad. Naar zijn zeggen is hij inmiddels een ander persoon.

Hazel woont in de Filipijnen dus ze heeft inderdaad geen Japanse naam :haha:. Haar zus woont echter in Japan en wil haar aan een Japanner koppelen.

Ik weet niet hoeveel je mee hebt gekregen van Kalani en Asuelu. Maar die baby was echt veels te klein om op zn nek te nemen. Kind kon zijn hoofd nog niet eens recht houden. Hij pakte dat kind ook een keer uit zijn babystoeltje terwijl ze op de snelweg reed. Zij flipte toen helemaal maar op zich tja, wat ik al zei, hij komt tussen de kippen en de kokosnoten vandaan. Wat verwacht je van die jongen? Ik snap wel dat Kolini boos is hoor. Zij heeft het eerste half jaar tot een jaar met Kalani voor die kleine gezorgd. Komt er zo'n simpele ziel die dan niet eens alleen gelaten kan worden met zn kind en raakt ze gewoon weer zwanger. En ze heeft niks. Geen huis, geen geld. Maar ze moet niet die jongen de schuld geven van het zwanger raken. Kalani was daar net zo goed bij natuurlijk.

Kan het morgenavond denk ik niet kijken vanwege een feestje, hopelijk zie ik snel de herhaling :smile:
Niets is dwazer dan wijs te zijn op het verkeerde moment.
<<

DronkenTaart

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 141

Geregistreerd: 08 Nov 2018 15:38

Bericht 16 Jan 2019 21:58

Re: 90 days to wed before the 90 days

En wie zal de waarheid spreken? Jesse of Darcy? Hun verhalen liggen wel heel ver uit elkaar!
Niets is dwazer dan wijs te zijn op het verkeerde moment.
<<

caribbeanlover

Forumfossiel

Berichten: 11497

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:28

Bericht 17 Jan 2019 15:02

Re: 90 days to wed before the 90 days

Ik heb de site nog een keer geopend, want wil niet quoten met zulke lappen tekst. Eronder reageren vind ik ook niks, dan moet ik steeds scrollen. Dus teruglezen bij de 2e vind ik handiger.

Afgelopen vrijdag kon jij niet kijken begreep ik. Heb je de herhaling nog gezien? Het is nu klaar en morgen komt de tel all. Wist je trouwens dat de host daarvan Shaun Robinson (vind dat een echte mannennaam, maar oke) 56 is?! Ik had haar opgezocht en wauw dan ziet ze er goed uit zeg! Black, ain't crack zeggen ze dan dus daarom oog ik ook een stuk jonger dan ik ben. Iemand moest een keer lachen toen ze mijn leeftijd vroegen, maar dat was ter compliment dus ik vond het alleen maar leuk. Zo ben ik ook eens 21 jonger geschat, maar of ik die persoon nou serieus moest nemen weet ik niet zo goed.

Anyway!

Ik zal even reageren op jouw laatste lap ;). Omdat ik dinsdag te laat vind en jij zei dat het woensdagochtend herhaald wordt wilde ik kijken. Ik zat echt zo in mijn hoofd, tlc,tlc, tlc en nog vergeten........echt dom!
Wordt het nog een andere keer herhaald?

Hahaha echt lachen hoe jij met je vriendinnen het bespreekt en dat een het had gefilmd. Ja eng he met die machete niet bepaald een fijne vakantiebestemming.

Oke nu weet ik dat dat van Melissa een grap was. Ik vind Ricky iets schattigs hebben, maar tegelijk ook sneu dat hij zover en op die manier een geliefde hoopt te krijgen.

Ik geloof eigenlijk niet zo dat Leida in het echt goed met Erics dochters kan opschieten. Ook al zou veel gescript zijn, dan nog geloof ik het niet. Het is gewoon een #$&!@ wijf!
Alles vergelijken met Indonesie, want ja daar is alles beter, groter, ruimer, duurder. Nou rot dan lekker op terug naar je eigen land. Echt ik hoop dat hij gauw in ziet wat zij heeft veroorzaakt en gaat scheiden. Wat een bitch!
Vind het zo zielig voor zijn dochters. Gaat ze schijnheilig een foto nemen van haar met zijn jongste dochter, de enige die wel naar de bruiloft is gekomen.

Die nigeriaan ken ik nog niet zo goed net als de anderen stellen op de dinsdag. Dus heb nog niet veel gehoord dat hij zegt daar vast te zitten etc. Hij lijkt me idd ook niet oprecht dus hopelijk komt ze daar op tijd achter!
Amerikanen zijn best oke, maar gewoon apart. Het is allemaal van alles net te, overdreven gedoe vaak ed. Heb ze vaak zat meegemaakt, want tja dat is voor hun niet ver vliegen naar de caribbean. De meeste vinden het vooral erg van belang dat anderen kunnen horen wat ze zeggen dus lekker luid converseren. Heb vaak zat met ze gepraat en da's gewoon gezellig. Echter zitten er altijd wel een aantal tussen die alles uit de all in vakantie willen halen omdat ze er betaald voor hebben en dan weet jij wel wat ik bedoel. Wat resulteert in hilarische taferelen waar wij alléén maar hartelijk om kunnen lachen en waar zij zich lekker voor lul zetten! Wel sneu voor het personeel vind ik toon respect naar mensen die zeer lange dagen in de brandende zon maken voor een magerloontje om jou een leuke tijd te geven/gunnen. Daarin tegen tippen die amerikanen wel lekker!
Ze zeiken vaak dat het eten blanded is. Dan denk ik flikker er wat peper, zout en/of saus op wat jullie toch al gewend zijn en zeik niet zo! Thuis heb je géén buffet 3x per dag met meer dan 30 opties. Wij vinden het altijd prima, genoeg keuze en mocht het flauw zijn dan doe ik er wat aan ipv tegen anderen gasten zeiken die er toch niks mee kunnen en doen. Wij nederlanders zijn daar nuchter in net als met véél dingen en laten dat niet gauw blijken houden het liever voor onszelf en/of onderling.
Heb met een contact die ik in 2011 ontmoet heb op vakantie. We sturen elkaar op fb regelmatig berichten...............leuke vent!
Was de beste vakantie in Mexico ooit! Die verwende poeperd is al meerdere keren naar dat resort geweest, elk jaar gaat hij dacht ik sinds ik hem ken. Nee, hoor hij heeft er hard voor gewerkt.
Was een adult only all inn hotel, super de luxe! Wij hadden een mooie deal anders is het niet te betalen. Dankbaar dat ik het heb kunnen meemaken en fijn dat hij ieder jaar terug gaat.

Jon, tja iedereen maakt fouten. Hij lijkt me een prima vent en ook voor haar. Hopelijk komt alles goed!

Hazel, kijk daar heb je het probleem dat ik dat niet wist omdat ik de dinsdag net heb ontdekt. Misschien ook wel logisch aangezien ze over het feit begon dat haar zus wil dat ze met een japanner trouwt. Is die zus zelf met een japanner getrouwd? Waarom géén filipijn?

Kalani. Asuelu ging toen winkelen met haar broer en toen zette hij Oliver steeds op zijn nek waar haar broer wat van zei. Weet niet waarom hij dat zo goed weet misschien heeft hij zelf ook kinderen. Ik dacht dat het wel kon, maar ik heb ze niet dus weet niet echt goed wat wel en niet kan. Als jij zegt dat hij te klein was daar voor geloof ik je direct.
Wat kan er dan gebeuren ipv als een kind wat ouder is?
Ik heb dat idd gezien dat hij Oliver uit het zitje haalde terwijl zij reed. Toen ik Olga ( de russische) in de taxi zag met Steve ernaast had zij Richie ook vast en het zitje stond ernaast. Die Olga is gewoon een dom kind, veels te jong om moeder te zijn en om te gaan trouwen. Ze heeft het ook steeds over baby dit, baby dat,baby zo. Niet de baby, nee baby en noemt hem amper bij zijn naam. Ik weet dat hygiene belangrijk is, maar die arme vriend moest echt tig keer onnodig zijn handen wassen........................de trut!
Moest gelijk aan Asuelu denken met Oliver uit het zitje halen tijdens het rijden.
Ja Kolini (vind beide namen net zo'n naam als Haribo oid) heeft veel gedaan en een soort vader gespeeld. Het klopt dat Asuelu een simpele ziel is en ik denk nog steeds dat hij zuurstof ofzo tekort heeft gehad in de baarmoeder. Zijn ogen staan ook zo raar. Er is iets met hem, maar helemaal 100 is hij niet denk ik.
Ik heb de tel all al gezien. Hij werd ineens heel boos, want er werd gekibbeld tussen anderen stellen. Ging hij met zijn armen rare bewegingen maken en zei stil ik wil het horen. Zag er echt héél idioot uit! Hij leek wel in trans heel vreemd.
Later werd er aan haar gevraagd of ze hem eerder zo had gezien en dat was pas 1x. Ik denk dat hij niet weet hoe hij zich moet gedragen in veel situaties.

Ashley en Jay. Ik vind haar zo leuk, maar hij wat een sukkel zeg pas 21. Hij had dus toen ze terug kwamen van Las Vegas waar ze getrouwd zijn contact met een ander en diegene bij Ashley thuis uitgenodigd toen zij werkte. Zij is met 2 mannen verloofd geweest en beide zijn vreemd gegaan. Ze heeft 2 dochters, bij iedere man 1 volgens mij.
Nou dit! Weer een ontrouwe man denk ik. Ze verdiend het zo een leuke man die trouw is en geen jochie van 21.
<<

DronkenTaart

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 141

Geregistreerd: 08 Nov 2018 15:38

Bericht 17 Jan 2019 21:44

Re: 90 days to wed before the 90 days

Klopt, ik was op vakantie en had een feestje maar ik heb de herhaling inmiddels wel gezien en ben weer helemaal bij :D. Hey ik ben niet black en ook niet gecracked :banaan:. Leuk is dat he, als je zo vaak jonger geschat wordt? Ik heb ook altijd die reactie, heel overdreven soms, als mensen achter mijn leeftijd komen. Ik ben wel benieuwd naar de Tell All! Morgen zit ik er klaar voor.

Laatst was ik naar mijn vriendin toegegaan om het daar te kijken. Normaal sport mijn vriend altijd vrijdagavond maar toen een keer niet dus dat was ook wel gezellig voor mij een keer samen met haar kijken ipv de hele aflevering appen haha.

Ik vond Ricky wel leuk maar weet nu niet zo goed wat ik van hem moet vinden. Ik geloof wel dat hij zijn ex zoet heeft gehouden door te zeggen dat Ximena niks serieus was. Als hij daadwerkelijk in scheiding ligt, sommige vrouwen worden dan echt trutten. Maar als er al zo veel in scene wordt gezet, wat is er dan nog echt?

Het lijkt mij ook sterk dat die ruzies tussen Leida en de dochter van Eric in scene is gezet. Waarom zou zijn exvrouw daarmee akkoord gaan. Zo heel goed verdiend het niet om aan dat programma mee te doen heb ik gelezen dus daar ga je je minderjarige dochter toch niet in mee laten gaan? En als Leida dat in scene heeft gezet dan zet je jezelf gewoon bewust voor lul met uitspraken als dat de alimentatie moest stoppen en dat hij moest kiezen tussen haar en zijn kinderen. Waarom zou je daaraan mee werken? Kijk, ik snap wel dat ze mss vanuit de regie constant naar haar eerdere huwelijk gevraagd kunnen hebben en het dan zo plakken alsof ze het alleen maar daarover heeft. Maar die uitspraken van haar die meende ze echt wel. Daar is niks geplakts aan.

Nou, ik vraag me af of ze nu nog gaat trouwen met die Nigeriaan na de laatste aflevering :haha: maar goed, ze heeft hem ook al zo vaak van alles vergeven in die twee a drie weken dat ze er was. Zou ze hem ook vergeven dat hij per ongeluk 3 keer 300 euro heeft gepind met haar bankpas? Wat dom dom dom zeg.

Ik denk niet perse dat Amerikanen willen dat je ze hoort hoor. Denk eerder dat ze gewoon enthousiast zijn. Angela even daarbuiten gelaten want zo zijn ze ook weer niet allemaal. Angela is gewoon wat overdreven haha. Wist je dat Amerikanen denken dat wij graag willen laten zien wat we allemaal in huis hebben omdat we hier zulke grote ramen hebben en de gordijnen overdag open doen? Zo denken mensen vaker verkeerd over andere culturen. En de aso's bij die All Ins die heb je volgens mij ook wel in andere culturen. Je hoort die verhalen ook over Turkije maar dan over andere culturen.

Ach ja Jon blijkt voor het gemak nog even een schuld te hebben ook. Ik was allang weggeweest. Maar goed, op de een of andere manier ziet ze hem echt als de vader van Lucy. Daarom lijkt het te moeten werken van haar ofzo. En hoeveel fouten heeft hij nou eigenlijk echt gemaakt? Vind het wel meevallen.

Hazel haar zus is met een Japanner getrouwd inderdaad. Hazel vertelde in de eerste aflevering dat ze daar erg arm is en daarom graag weg wil. Verder lijkt ze op zich wel niet zomaar voor hem te gaan. Zeker gezien ze haar poot stijf houdt wat betreft seks voor het huwelijk. Ze pleast hem daar niet in zeg maar. Al zei hij dat hij bij een volgend bezoek er wel op rekende. Dat vond ik wel creapy klinken. Kreeg er een naar gevoel bij. Alsof ze dan moet ofzo. Maar goed, wellicht is de hele familie daar erg arm, wat logisch klinkt, en vliegen ze daarom uit naar een beter leven. Kan me voorstellen dat haar zus dan denkt, kom lekker hier wonen. Zou ik ook wel willen :).

Asuelu hield die baby op zijn nek maar die baby was nog zo klein en dan moet je gewoon voorzichtig zijn. Hij kon zijn hoofdje nog zelf niet recht houden en de fontanel is ook nog niet dichtgegroeid. Geen idee of dat dan gevaarlijker is als hij valt maar het idee alleen al, klinkt het van wel. Hij was daar gewoon echt veels te jong voor. Een baby die valt, vangt zichzelf bovendien niet op zoals een ouder kind wel zal doen (val breken met hand bv). Ze zijn al met al gewoon superkwetsbaar zo klein.

Olga is voor zover ik weet niet bewust zwanger geraakt maar goed, als je het niet perse veilig doet dan weet je wel dat er een kans is lijkt me. Ze was in Amerika op vakantie en hij werkte daar waar zij was. Ze zijn een paar maanden samen opgetrokken en toen ze terug in Rusland was, bleek ze zwanger. Hier wordt ook veel aangeraden om handen te wassen. Zeker als het kindje een moeilijke start gehad heeft. Hij deed wel erg zijn best om te zeiken hoor. Hij zetten bovendien gewoon buitenschoenen op haar bed, naast de baby. Gast! En ze moet maar alsjeblieft en dank je wel zeggen. Ze had verdorie net een keizersnede gehad. Ik vond het zo zielig. Hij komt op mij echt over als een narcist, licht ontvlambaar type. Ik vond het ook wel eng worden toen hij overtuigd was dat die baby met hem mee moest naar Amerika. Gelukkig is dat niet door gegaan.

Ik heb niet helemaal meegekregen dat Ashley kinderen heeft joh. Waar zijn die dan? Of mochten ze gewoon niet in het programma? Was dan wel benieuwd naar hoe dat werkt tussen die kids en Jay. Ik vind het ook sneu voor haar. Begrijp overigens wel dat hij zich verveelt en dat zie je bij meerdere mensen. Ik snap niet dat ze elkaar daarin niet helpen. Ik zou zelf ook een beetje een indeling gaan zoeken om mijn tijd te doden. Er zijn ook genoeg dingen online te doen. Sporten, een andere hobby. Kun je ook zelf vrienden maken.

Heb je Jesse en Darcy nog gezien? Wie van hen spreekt de waarheid denk je? Ik heb echt geen idee meer :haha:
Niets is dwazer dan wijs te zijn op het verkeerde moment.
<<

Gympie

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1072

Geregistreerd: 30 Jun 2014 15:48

Bericht 17 Jan 2019 22:09

Re: 90 days to wed before the 90 days

Is dit seizoen 2 van ‘before the 90 days’ wat nu op tv is? Is dat ergens terug te kijken?
•09042019•
<<

Anoniem262

Bericht 18 Jan 2019 07:23

Re: 90 days to wed before the 90 days

Volgens mij niet, Gympie. Ik blijf het door dit topic volgen. Heb wel TLC hier, maar geen terugkijken meer. Ik mis alle goede televisie. :P
<<

DronkenTaart

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 141

Geregistreerd: 08 Nov 2018 15:38

Bericht 18 Jan 2019 11:19

Re: 90 days to wed before the 90 days

Geen idee welk seizoen dit is maar TLC is niet ergens terug te kijken voor zover ik weet. Ze herhalen die seizoenen daarentegen wel tot in den treure dus wellicht de TV gids in de gaten houden.
Niets is dwazer dan wijs te zijn op het verkeerde moment.
<<

caribbeanlover

Forumfossiel

Berichten: 11497

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:28

Bericht 18 Jan 2019 12:46

Re: 90 days to wed before the 90 days

Waar was je op vakantie? Lekker hoor! Ken je die uitspraak niet black ain't crack? Ja ik vind het wel leuk dat geeft je een boost, maar niet als je je moet legitimeren als je drank wilt kopen dan denk ik je ziet toch zeker wel dat ik ouder dan 18 ben?! Als je vriend sport, dan zou jij toch altijd naar je vriendinnen kunnen? Je hebt toch kinderen? Zo ja, waarom vroeg je je dan af of het gevaarlijk was dat Asuelu hun zoon op de nek nam?
Ik ga vanavond wel kijken denk ik ondanks dat ik de hele tell all gezien heb, want op youtube was het beeld niet zo scherp.
Ik heb het seizoen van Jesse en Darcy voor een groot deel ook gevolgd. Ik heb andere seizoenen ook grotendeels gezien, maar weet niet meer of het the days before waren of dat andere.
Zo heb ik oa het seizoen van Cortny en Anthony (heet hij volgens mij) gezien. Zij uit Amerika, hij uit Spanje. Leuke meid, sneue vent! Daarin zat volgens mij ook die jongen die helemaal naar Parijs ging en zij bleek een vriend te hebben. Irritant mokkel vind ik dat, hoe ze praat met dat stomme accent en incl. die ogen die ze steeds zo draait.

Ricky heeft wel wat, maar is ook weer vaag.

Leida, moet echt haar muil dichthouden en gauw een beetje! Ik moet haar niet tegen komen. Snap ook niet dat iedereen bij elkaar zit in de wachtruimte bij tell all excl. Larissa en Colt(y). Niemand mag hun, maar Leida is net zo erg als Larissa. Leida is gewoon een kutwijf, Larissa deed niet aardig tegen zijn moeder, maar zij kan prima voor zichzelf opkomen. Kinderen zoals die van Eric hebben het wat moeilijker.
Weet niet of Tell all in delen hier wordt uitgezonden, maar gaat Leida huilen zonder tranen weliswaar wat een nepgedoe! Ik zal even kijken waar ik het gezien heb, maar youtube staat er vol mee. Zal het wel posten.

Angela, als ze slim is en dat is ze niet echt gezien het feit ze denkt een lover daar te vinden gaat ze niet trouwen. Ik vrees het ergste! Ik zag in het voorstukje wat dus afgelopen dinsdag was dat ze geld mistte. Ik wist niet dat amerikanen van ons denken dat wij graag ons huis laten zien. Wat een bullshit zeg! Gordijnen overdag open is toch normaal dat doen zij toch ook neem ik aan? Aso's bij all in vakantie heb je idd overal, maar wij maken vooral amerikanen mee aangezien we altijd naar de cariben gaan en daar zijn ze nou eenmaal in hordes.

Ik wist niet dat Jon een schuld heeft. Ik dacht dat hij de vader was. Wat is er gebeurd met de vader?

Hazel, wat een sloom kind zeg, ze kijkt zo raar uit haar ogen. Lijkt wel of ze onder invloed is van iets. Vind ze totaal niet bij elkaar passen. Dat had je al gezegd dat haar zus met een japanner is getrouwd. Waarom hebben zij contact gelegd als zij hem blijkbaar niet zo ziet zitten. Is ze wel verliefd eigenlijk?
Dat gaat niet goed komen let maar op.

Asuelu en Kalani, Passen ook totaal niet bij elkaar! Hij is veels te jong voor haar en heeft een soort tik oid. Echt zo'n jochie nog! Zij kijkt zo vaak zo vreemd. Ze praat erg raar, want zowat elke zin spreekt ze als vragend uit let maar eens op. Zij had verwacht dat hij ook zou meedragen wat logisch is. Van wat? Hij werkt net als zij niet? Bovendien is hij dat niet gewend van zijn cultuur uit. Zij komt aan spullen via haar ouders neem ik aan.
Met alles vraagt ze zich af wat haar vader vind. Hij mag (nog) niet weten dat ze weer zwanger is, want dan zou haar vader haar niet laten trouwen. Hallo ze is volwassen waar bemoeit die gast zich mee? Dat ze veel voor hun betalen zegt nog niet dat hij inspraak heeft met dat soort dingen. Vind het wel raar dat haar moeder het wel weet dat kan je toch niet geheim houden voor je man? Kalani spreekt Asuelu uit als Aswolo weet niet of dat hoort.

Olga en Steven, hun verhaal ken ik niet zo goed, maar nu wel door jou ;). Ja idd had het veilig gedaan. Zij komt op mij over als een dom naief meisje.
Hoe kon ze daar een paar maanden blijven? Hooguit 3, want ik ben er ooit zelf geweest en de visa was voor 3 mnd en volgens mij is dat voor ieder land. Hoe kon zij dat betalen? Zo rijk is ze niet. Dat handen wassen ken ik, maar heb dat zelf nooit zo meegemaakt dat iemand dat vroeg toen ik hun baby vast hield. Vond haar erg overdreven naar hem toe en ik sta aan zijn kant. Dat gekat zeg hij mag er best wat van zeggen! Een bedankje naar hem toe hier en daar gaat ze niet dood van.

Ashley, heeft kinderen dat hoorde ik bij de tell all. Zij zei tegen Leida dat ze geen alimentatie krijgt. Weet niet hoe dat gaat in Amerika, maar wellicht heeft dat ermee te maken dat ze niet getrouwd was met de vaders van haar kids.
Ik zag op youtube dat ze kerst in het ziekenhuis heeft doorgebracht ivm lupus. Toevallig zag ik gister weer een filmpje dat ze er nog is incl. Jay die volgens mij filmde en dat men geld kan doneren. Ik had op haar instagram gekeken en zag een tekst staan dat ze hoopt dat men accepteert dat ze haar kids uit de media houd. Je ziet ook alleen foto's van de achterkant van ze,
ashleye_90.


Jesse en Darcy, heb alleen het laatste stukje gezien dat zij uit de auto stapt en tegen hem blert dat hij nooit van haar gehouden heeft etc. Wat loopt ze er ook bij zeg helemaal in het wit haar joppers die er nog net niet uitvallen en geen sjaal in de kou. Vind ze beide fucked up dus wat dat betreft passen ze wel bij elkaar, maar ze kunnen beter ieders eigen weg gaan.

Jonathan en Fernanda, helemaal vergeten! Hij 32, zij 19! Zijn moeder en zus gingen mee jurken passen en zijn moeder was er niet echt sneu, want hij wil de band weer opbouwen met haar. Haar vader woont in Amerika, want daar waren ze laatst heen gevlogen. Hij was er ook niet. Dan denk ik je woont er niet ver vandaan opzich iig niet in Mexico en dan kom je niet! Gelukkig heeft Jonathans zus haar in de familie welkom geheten en zegt blij te zijn met haar en voor hun. Hij heeft haar appartement, auto, studie en borsten betaald. Hoe zij reageerde toen hij wat aan het drinken was met een vriend is asburd! Wat is het verschil anders is ze ook alleen als hij werkt en nu iets langer. Wat een kind zeg duidelijk te zien dat ze pas 19 is! Er gaan geruchten dat ze uit elkaar zijn, maar zij was een tijd weg voor modellenwerk schijnbaar.

Colt(y) en Larissa, zij is niet oprechtie en laat haar 3 kids in de steekie! Hij is dommie en naiefie. Ze hebben flinke ruzies gehad waarbij de politie is gebeld door de ander. Heb foto's gezienie. Wat een vreselijke vrouwie is dat en dat stomme domme accent ik krijgie kriebels vanie
Laatst gewijzigd door caribbeanlover op 18 Jan 2019 13:47, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

caribbeanlover

Forumfossiel

Berichten: 11497

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:28

Bericht 18 Jan 2019 13:43

Re: 90 days to wed before the 90 days

Fedora schreef:Volgens mij niet, Gympie. Ik blijf het door dit topic volgen. Heb wel TLC hier, maar geen terugkijken meer. Ik mis alle goede televisie. :P


90 days fiance; happily ever after? is vanavond van 20.30 - 22.30. Het wordt later op de vrijdag altijd herhaald, maar tvgids.nl gaat maar tot 23.00 heel vreemd!
Volgens mij wordt het zondagavond ook nog herhaald, maar dat weet ik niet zeker dat zal ik even voor je na moeten kijken.
<<

DronkenTaart

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 141

Geregistreerd: 08 Nov 2018 15:38

Bericht 18 Jan 2019 21:57

Re: 90 days to wed before the 90 days

Gewoon ergens in een huisje in NL met mijn familie. Heerlijk :). Nee, ik kende de uitspraak niet maar ik heb hetzelfde al ben ik blank. Ken je frustratie dus wel dat het leuk is om jonger geschat te worden maar niet leuk als je je moet gaan legitimeren :haha:. Ik heb wel een dochter ja dus daarom ben ik dan thuis. Je vroeg juist aan mij waarom het niet kon dat hij zijn zoon op zijn nek had en ik legde je het jou uit :D. Ja er staan vaak wel dingen op YouTube maar die zijn zo slecht van kwaliteit dat ik het dan liever niet zie. En zo is mijn vrijdagavond ook wel leuk gevuld (ik zit nu tegelijk de Tell All te kijken).

Ik vond Anthony ook wel een eikel hoor dat hij haar niet ophaalde en zo lang liet wachten. Maar tegelijk vond ik Courtney ook wel heel zeikerig, alleen al hoe ze praatte. Volgens mij zijn ze ook niet meer samen. Hij was toen ineens in NYC en had niks tegen haar gezegd terwijl zij dan ook wel had willen komen, toch een stuk dichterbij dan Spanje tenslotte. Toen heeft ze het via FaceTime uitgemaakt. Hij leek er wel verdrietig van maar ik weet het niet. Op YouTube heeft hij wel filmpjes samen met Jesse, blijkbaar vinden ze elkaar wel gezellig :haha:

Ja dat meisje uit Parijs was best erg dat ze gewoon een vriend bleek te hebben en ze gaf ook echt wel veel gemixte signalen aan die jongen die nog steeds hoop had. Later is ze ook naar Amerika gegaan toen ze single was maar ik weet eigenlijk niet hoe dat toen afgelopen is. Blijkbaar heb ik dat seizoen niet afgezien, vraag ik me nu ineens af :D.

Het zijn niet perse Amerikanen die dat denken hoor. Het is gewoon hoe buitenlanders over Nederlanders denken. Zijn best grappige boeken over te vinden. Net als dat we bekend staan als gierig omdat de koektrommel na 1 koekje dichtgaat (terwijl ik alleen maar de koekjes wil beschermen tegen oud worden haha). Dat soort misverstanden heb je in iedere cultuur denk ik wel. Dat bedoelde ik meer met mijn uitleg ;).

Je hebt duidelijk een stuk gemist van die serie haha. Ja toen Rachel in contact kwam met John raakte ze zwanger van iemand anders. Over de vader wordt verder niets verteld maar hij lijkt compleet uit beeld. Ze had tijdens haar zwangerschap zo veel contact met Jon dat hij er gewoon betrokken bij is vanaf het begin. Hij wilde toen graag voor de bevalling naar Amerika komen maar zijn visum werd dus geweigerd vanwege zijn strafblad. Ze hopen nu een visum te krijgen door eerst in Engeland te trouwen. Dat kan drie jaar duren en alsnog worden afgewezen. Dat is wel sneu. En tja, het is logisch dat je mss denkt dat hij de vader is. Je ziet een stel en een kind. Zo wordt mijn vriend ook altijd als vader van mijn dochter gezien, ik verbeter mensen ook niet meer. Hij verdient die titel meer dan genoeg aangezien haar biologische vader niet in haar leven is helaas. Ik heb dan ook geen zin om steeds te moeten zeggen, hij is haar vader niet en dan vragen te krijgen over waar haar vader dan wel is.

Ik snap wel dat als de vader van Kalani alles betaald voor hun, ze enigszins beschaamd is te vertellen dat ze weer zwanger is. Die gaat dan dus voorlopig niet werken zeg maar. Asuelu kan pas werken als hij een Greencard heeft, voor die tijd mag hij dat gewoonweg niet volgens de wet. Dat weet zij natuurlijk ook dus lijkt me niet dat ze dit nu van hem kan verwachten. In de toekomst wellicht wel natuurlijk.

Olga was er volgens mij inderdaad drie maanden. Ik weet het niet precies hoor. Ze heeft in Rusland helemaal geen familie, ik vind dat wel sneu. Ik weet niet of ze naïef was, er zijn genoeg Russische meisjes die op een dergelijke manier aan een vent komen en daarmee Rusland kunnen verlaten voor een beter leven. Ik vind haar verder wel lief overkomen. Die Steven echter, die wil ik echt in zn gezicht slaan met een stoel gewoon. Hij verwacht een party animal in Olga die hem graag alle aandacht wil geven en heb beter wil leren kennen terwijl ze NET een keizersnee heeft gehad. Dat is zo pijnlijk en dan heeft ze ook nog een baby als jonge nieuwe moeder waar ze onzeker over is. Om nog maar te zwijgen over al die hormonen die door je lijf gieren. Nee, Steven pakt het echt verkeerd aan. In plaats van haar steunen, maakt hij het haar alleen maar moeilijker. Dat handen wassen heb jij mss niet gezien maar het gebeurd hier ook wel hoor. Buiten dat, je best met een buitenlandse dus ja, er zullen ook cultuurverschillen zijn. Die moet je dan van elkaar respecteren. Zo erg is het nu ook weer niet om je handen te wassen. Het is niet dat ze vraagt haar placenta op te eten :haha:.

Ik weet niet waarom ze geen alimentatie krijgt. Misschien heeft ze er zelf voor gekozen het niet te willen. Niet getrouwd zijn is in NL in ieder geval geen reden. Hier hoeft de vader het kind niet eens erkend te hebben en dan kun je alsnog alimentatie aanvragen. Maar als de vader dan niet meewerkt dan moet je maar net zin hebben in een rechtszaak natuurlijk. Sommige vrouwen zijn bang dat als ze alimentatie vragen of zelfs afdwingen, ze de baby daarmee moeten delen of meer moeten delen dan ze willen. Laten ze het daarom varen. Maar dat zij het niet krijgt wil dus niet zeggen dat het niet verplicht is. Er zal vast een uitleg zijn. Legt ze dat niet uit? Ik zit het nu te kijken dus wellicht zie ik het zo nog haha.

Oh vind het wel leuk om ze te volgen op insta. Bedankt voor de link! Maar heeft zij lupus joh? Wat rot voor haar. Wel slim van haar om de kids erbuiten te houden hoor.

Haha ja Darcy was compleet uitgedost omdat ze dacht dat Jesse haar weer de liefde kwam verklaren en toen bleek hij langs te komen om het persoonlijk uit te maken. Dat vond hij wel zo respectvol haha wat een eikel. Ik zou ook pissig zijn.

De moeder van Jonathan kwam uiteindelijk wel hoor met het passen van de jurk toch? Ze heeft haar toen zelfs nog staan troosten toen Fernanda er emotioneel onder werd. Zijn moeder zei toen nog, ik vind haar te jong om te trouwen maar als moeder leef ik wel met haar mee dat ze dit zonder haar familie moet doen. Ik vond het wel lief. Ze lijkt haar er verder niet om af te straffen of zo, dit is alleen haar mening erover. Ik vind dat ze het verder allemaal respectvol met elkaar bespreken maar ik kan me ook wel voorstellen dat Fernanda het zat ik steeds te moeten horen dat ze pas 19 is en niemand haar eigenlijk serieus neemt. Als je zag hoe ze met Jonathan praatte over zijn familie over dat ze vond dat hij een stuk closer met zijn moeder kon zijn. Dat hij die band met zijn moeder weer op wilde bouwen dat kwam door Fernanda. Ze opende toen echt wel zijn ogen, als 19 jarige. Het is echt geen klein kind meer. Ze heeft het vooral moeilijk om ver van huis te zijn en met hem vertrouwen, dat heeft ie zelf in de hand gehad. Dat zij zo boos werd toen hij wat aan het drinken was. Ik weet het niet. Ik heb het idee dat we daar niet alles van hebben gezien en ze dus alleen maar iets laten zien om een toon te zetten zeg maar.

Heeft Larissa drie kids?? Ik had geen idee! Doen meer vrouwen in die cultuur overigens maar begrijpen zal ik dat nooit. Als het van iemand duidelijk is dat ze niet oprecht is of in ieder geval een mafkees dan is zij het wel. Ik moet alleen wel altijd zo lachen juist om hoe ze praat. Colty, alles moet more biggy hahaha!

Heb je niet gezien van Darcy en Jesse? Hij verbleef in een hotel en gaf haar uit respect zijn kamer zodat ze kon overnachten en niet gelijk terug hoefde naar huis. Hij nam een andere kamer in hetzelfde hotel.
Zijn verhaal: Hij ging later op de avond bij haar kijken en haar voordeur stond open en zij lag straallazerus op de grond. Hij heeft haar op bed gelegd en is bij haar gebleven tot ze in slaap viel. Toen is hij weggegaan.
Haar verhaal: Ze hebben seks gehad. En ze weet niet zo goed of het dan nu weer goed is of niet.
Hahaha ligt ook maar een klein beetje uit elkaar. Ik kon echter niet beslissen wie overtuigender was...
Niets is dwazer dan wijs te zijn op het verkeerde moment.
<<

caribbeanlover

Forumfossiel

Berichten: 11497

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:28

Bericht 19 Jan 2019 13:24

Re: 90 days to wed before the 90 days

Boeken over anderen landen over ons denken hahaha wat erg zeg! Die zijn er andersom ook wel denk ik. Irritant ondanks dat ik de tell all al gezien heb dat het in delen is dus hopelijk volgende week de laatste.
Hoe vond je Asuelu reageren dat hij wilde dat iedereen stil was en hij wilde horen wat er gezegd werd? Wat een gast ook hé daar gaan zitten met een korte broek waardoor het leek of die langer was door die tattoos.


Kalani en Asuelu;
Jij vroeg je of omdat Olivers fontanel nog niet dicht gegroeid was of het dan gevaarlijker is mocht hij vallen. Omdat je zelf moeder bent dacht ik wel dat je dat zou weten. Niet lullig bedoel hoor, maar jij hebt er meer verstand van dan ik. Klopt wel wat je zegt mbt haar vader. Snap niet dat Kolini gister bij de tell all sprak over dat K en A toen niet werkte, maar dat doen ze nog steeds niet. Vraag me af of zij en hun broer wel werken of dat vaders alles dokt. Ik vind die zus nogal een bemoeial.

Antonio en Cortny;
Best een eikel en volgens mij valt hij stiekem op mannen. Het is me niet duidelijk dat het uit was, maar volgens mij heeft zij het iig niet uitgemaakt en niet via facetime. Denk dat ze er nog niet uit zijn. Haar lang laten wachten kon echt niet en haar dan gelijk meesleuren naar zo'n stomme beautycontest. Ik weet dat hij toen in NYC was en zij had gewoon moeten gaan. Waarom op zijn antwoord wachten? Hij filmpjes met ''onze'' Jesse? Hoe heet die fimpjes? Wil ze wel eens zien. Misschien vinden ze elkaar iets te gezellig? Vraag me af waarom ze contact met elkaar hebben opgezocht. Zaten zij in hetzelfde seizoen?

Meryam;
Zo heet de meid uit Parijs. Zo sneu en Patrick verdiend beter. Ik heb dat gezien dat ze naar hem ging en zijn moeder vond het maar niks en terecht. Is later wel goed gekomen en toen was zijn moeder wel aardig. Meryam was helemaal verbaasd dat hij (hoe heet hij nou?) auto reed. Serieus?

Rachel en Jon;
Ik zei toch al meerdere keren dat ik er middenin ben gekomen bij de meeste seizoenen. Engeland? Hij is toch iers? Groot gelijk dat jij je vriend als vader ziet van je kind. Jammer zeg voor haar dat zij haar vader niet kent. Komt dat later nog goed?

Olga en Steven;
Hoe komt het dat zij in Rusland geen familie heeft? Waar zijn haar ouders? Sneu hoor. Russische vrouwen hebben wel vaker een amerikaanse man kijk naar Jorge en Anfisa ook zo lekker stel!
Steven is nou eenmaal zoals hij is en het is best sneu aangezien hij nooit liefde heeft gekend dus daar mag men ook wel rekening mee houden. Dat handen wassen ken ik en zoals ik al zei heb ik dat nooit meegemaakt.

Ashley en Jay;
Neem aan dat je het over haar hebt onder de kerstman. Geen idee waarom ze niks krijgt dat zegt het verhaal niet. Ik dacht dat je hier als vader je kind moet erkennen. Hoe kan je dan bewijzen dat het de vader is? Ik zei ook niet dat ik denk dat het niet verplicht is daar. Ik vroeg me af of het misschien is omdat ze nooit met die 2 mannen getrouwd is.
Zij heeft idd lupus, moet je maar even kijken. Ze vraag zich nu af of ze getrouwd wil blijven. Ze heeft niet zoveel zin om 10 jr voor hem te betalen en als ze zo al denkt heeft ze voor zichzelf eigenlijk al haar antwoord klaar.
Dus laat hem maar lekker weg gaan!

Darcy en Jesse;
Volgens mij is ze ervoor nog even langs de plastisch chirurg gegaan. Ze had iig haar tanden even snel laten doen toen ze wist dat hij kwam. Ik ken dat hotelverhaal niet, want ik zei dat ik het te laat vind op dinsdag en de volgende ochtend wordt het herhaald en dat was ik deze week vergeten.
Hoe laat is dat op woensdag? Ik denk eerder dat zijn verhaal waar is dan die van haar. Zij is immers haar drankgebruik niet nagekomen aan hem dus tja dan geloof ik haar niet echt. Of beide is gebeurd kan ook.

Jonathan en Fernanda;
Ja zijn moeder kwam met het passen idd, maar ik had het over de bruiloft! Waarom gaat ze mee passen als ze er al niet echt achter stond? Waarom kwam ze niet op de bruiloft? Vind het sneu voor hem. Geen een ouder op de bruiloft, maar haar vader had best moeite mogen doen. Zij zijn naar hem gegaan om kennis te maken, dan had hij ook wat terug mogen doen. Het enige volwassen van Fernanda was idd dat zij hem toesprak dat ze hoopt dat de band tussen hem en zijn moeder goed komt. Verder is ze gewoon nog een klein kind die boos wordt als ze haar zin niet krijgt en dingen sloopt als ze ruzie hebben zoals gister was te horen. Iedereen lachen, maar ik vind dat geen normaal gedrag!
Laat die gozert lekker even wat drinken en stel je zo aan! Hij betaald alles incl. borsten voor haar.

Larissa en Colt(y);
Ze heeft idd 3 kids, maar er wordt verder niks over gezegd. Zal wel niet mogen vermoed ik ivm advocaten ed net zoals de ruzies die ze nu hebben gehad. Ik heb het idee dat zij flink in de clinch ligt met de vader(s) van haar kids en door haar gedrag is de voogdij haar ontzegd. Hoe kan je anders naar een ander land verhuizen?
Ik geloof haar ook niet echt zo'n golddigger! Moet ook wel eens om haar lachen, maar eigenlijk is het belachelijk!

Leida en Eric;
Wat een aanstelleritisch (voor zover dat een woord is) van haar zeg! Slappe excuses en helemaal niet naar Tasha zijn middelste dochter toe. Wat had ze een rare kleur ogen? Donkerblauw leek het wel. Zo'n kleur die baby's hebben als ze net geboren zijn leek het wel. Wel raar dat Shaun aan Eric vroeg of hij wist dat het zo teringzooi zou zijn da's toch logisch dat hij dat niet wist. Walgelijk hoe zij tekeer ging in zijn huis terwijl zijn jongste en haar kind erbij waren.
Wat een zielig wijf! Haar zou ik wel met een stoel of erger willen slaan!
Die tranen heeft ze gewoon opgewekt. Ze heeft min of meer toegegeven dat ze met hem trouwt voor haar zogenaamde carriere. Toen Shaun vroeg of ze van Eric hield duurde het gewoon echt te lang voordat ze antwoordde.
De reacties op youtube liegen er niet om en ik kan er wel om lachen.
Hun relatie is net zo fake als die van Larissa en Colt!
Laatst gewijzigd door caribbeanlover op 20 Jan 2019 14:31, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

caribbeanlover

Forumfossiel

Berichten: 11497

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:28

Bericht 20 Jan 2019 14:30

Re: 90 days to wed before the 90 days

Ik zit even te kijken op de tv gids van tlc.

Dinsdag; 90 days fiancé; Before the 90 days. Tell all. 's Nachts komt het nog eens dus ik neem dat het exact hetzelfde is.

Woensdag; 90 days fiancé; Before the 90 days. De herhaling van de avond ervoor zoals jij zei Dronkentaart.

Ik dacht dat Tell All alleen op de vrijdag was dus van 90 days fiancé. Wist niet dat before the 90 days nu ook een tell all had.
Ga woensdag om 9.55 wel kijken, want snap er géén zak meer van! Leg wel een briefje bij de pc anders vergeet ik het weer :palm: .
<<

DronkenTaart

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 141

Geregistreerd: 08 Nov 2018 15:38

Bericht 20 Jan 2019 20:52

Re: 90 days to wed before the 90 days

Haha je kunt ook een herinnering op je telefoon zetten zodat hij afgaat vijf minuten voor het begint ofzo. Ben wel blij dat het nu bijna afgelopen is. Zeker nu Wie is de Mol ook weer begonnen is, is het wel veel tv ineens wat ik volg en eigenlijk ben ik niet eens zo´n tv kijker :P

Ik had helemaal niet door trouwens van Asuelu dat het tattoos waren. Vond het al zo gek want ik dacht dat hij een langere korte broek onder zijn korte broek aan had, snap je hem nog LOL. Ik moest echt lachen hoe raar hij zat te doen inderdaad maar vond het wel voor het eerst dat hij op een normale manier zijn mening echt duidelijk liet blijken over bepaalde zaken zoals Steven met Olga. Zat er echt van te kijken.

Over die fontanel. Dat is gewoon een zacht stukje op de schedel als die kindjes net geboren zijn. Het is vrij algemeen bekend dat je er voorzichtig mee moet zijn, net als het nekje omdat ze hun hoofd zelf nog niet kunnen dragen. Maar wat er anders precies gebeurd kan ik je idd niet vertellen. Het is een vrij algemene wetenschap hoe je een baby vast houdt in je armen, hoofdje ondersteunen. Doe je eigenlijk al automatisch. Net als dat wij automatisch geen baby`s uit autostoeltjes halen midden op de snelweg. Die baby op zijn nek kon dan ook echt nog niet, daar was hij te jong voor. Ik ben wel moeder maar verder ook geen geleerde hoor :haha:. Met een baby ga je gewoon voorzichtiger om, is geen wiskunde.

Antonio en Cortney, hier zie je de break up die ik heb gezien en waar ik op doelde.

https://youtu.be/QX8rF7Lo6YY

Ook hier zie je duidelijk een cultuurverschil. Antonio denkt vanuit Europa. Florida is een stuk verder weg van NYC en ik heb weinig tijd dus zinloos om af te spreken. Cortney denkt vanuit Amerika. Daar zijn de afstanden sowieso veel groter en is een vlucht van 2 uur echt niks. Zij vindt het dus duidelijk onzin dat hij haar niet wil zien en hij begrijpt niet hoe zij uberhaupt kan denken dat hij tijd heeft om af te spreken. Al met al denk ik dat ze beter af zijn zonder elkaar inderdaad. Het account waar die filmpjes op staan van Jesse en Antonio is het account van Jesse. Ik vind hem echt niet oprecht overkomen, zo nep op de een of andere manier, krijg er de kriebels van. Zijn account vind je hier https://www.youtube.com/channel/UCINWAYZuUIO6soc8eul510Q. Volgens mij hebben ze een seizoen gedeeld en ze hadden het er over in 1 van die filmpjes dat ze van te voren niet wisten wat het met hun gedaan heeft allemaal. Wellicht dat dat een band heeft geschept tussen die twee.

Ja je zei idd dat je er midden in gekomen bent, ik leg het je graag uit hoor :popcorn:. Jon is Engels en woont in een stadje in Engeland Weston-super-Mare. Het is idd jammer voor mijn dochter maar het is niet anders. Ik weet niet wat de toekomst brengt, voor nu is er nagenoeg geen contact.

God ja Anfisa haha. In het begin vond ik haar zo`n golddigger maar later bleek dat Jorge gewoon echt veel had gelogen en alsnog constant loog tegen haar. Ik denk dat het voor die vrouwen moeilijker is om er een punt achter te zetten. Ze willen gewoon erg graag Rusland uit omdat ze daar niet zo veel hebben. Dus blijft ze het maar een kans geven.

Olga heeft wel familie kwam ik vandaag achter. Ik kwam dit artikel tegen en het echt te bizar voor woorden dus weet niet hoe sterk je maag is (en hoe goed je Engels) maar zo niet, dan zou ik het niet lezen. Het verhaal komt er op neer dat haar ouders haar oudere zus hebben vermoord in een rituele uitdrijving. Ze zitten dus opgesloten. Hier is de link waar ik het terug vond https://soapdirt.com/90-day-fiance-horror-story-olga-grandparents-brutally-murdered-her-mother-left-her-an-orphan/. De naam van de link lijkt echter weer iets anders te vertellen dan de inhoud van het daadwerkelijke verhaal maar er is in ieder geval iets gruwelijks gebeurd. En ja, mensen zijn zoals ze zijn maar dat wil niet zeggen dat je dat altijd maar moet pikken natuurlijk. Met haar geschiedenis begrijp ik haar reactie op de baby wel. Ze probeert de baby gewoonweg te beschermen tegen alle kwaad en wil hem het liefst zo dicht mogelijk bij haar hebben. Ik snap ook haar bange houding wat beter nu. Ze kijkt altijd zo angstig.

Ashley moet idd gewoon haar huwelijk ongedaan laten maken maar snap het wel. Ga je zo een beslissing nemen in een boze bui dan kun je dus echt niet meer terug want hij mag Amerika niet meer in. Buiten dat kan het ook zijn dat ze het gewoon voor de show een beetje rekken en afspreken dat ze nog geen uitspraak er over doet tot het afgelopen is. Als de vader aangeeft niet de vader te zijn en de moeder van wel dan kun je via de rechter een DNA test af laten dwingen. Maar goed, dat gaat allemaal erg ver natuurlijk en daar moet je maar net zin in hebben. De meeste vrouwen doen dat niet omdat ze bang zijn dat ze hun kind dan moeten delen en dat wil je niet met iemand die roept dat hij de vader niet is.

Darcy heeft haar tanden laten doen voor ze ging inderdaad. Volgens mij gaat ze regelmatig naar de chirurg haha. Maar eerlijk, ze ziet er goed uit voor haar leeftijd! Volgens mij heeft zij overigens helemaal geen drankprobleem. Dat heeft hij ervan gemaakt. Ze had 1 keer een glaasje te veel op en daar maakte hij toen zo`n drama van omdat hij blijkbaar iets heeft meegemaakt daarmee. Toen moest ze maar even alle drank afzweren van hem. Lijkt me net als met roken. Voor iemand anders stoppen werkt gewoon niet. En ze was zo verliefd dus tja, ze zei dat het wel goed was. Hij is nogal dwingend in hoe hij met haar omgaat. Toen had ze een glaasje wijn gedronken met haar zus en hij flipte helemaal daarover. Hij blies die dingen altijd heel erg op.

Staat me verder niet meer bij eigenlijk dat de moeder van Jonathan niet op de bruiloft kwam. Dat is wel sneu dan ja. Ik bedoel, waarom ga je dan wel mee met passen van de jurk. Ik snapte ook niet helemaal waarom haar vader er niet was maar goed, zij moesten overhaast trouwen, wellicht kon haar vader gewoon niet. Werd ook verder niet gezegd volgens mij waarom hij er niet was.

Larissa gewoon drie kinderen haha wow. Ik kan me niet anders voorstellen dan dat ze idd problemen moet hebben met die vaders. Terecht ook dat die kinderen erbuiten worden gehouden. Je wilt daar niet mee geconfronteerd worden dat dat je moeder is.

Leida koos gewoon eieren voor haar geld inderdaad want ze heeft inmiddels wel door wat haar gedrag heeft aangericht en met zo`n reputatie kun je je carrière ook wel vergeten dus tja, janken maar op de tv dan.
Niets is dwazer dan wijs te zijn op het verkeerde moment.
VorigeVolgende

Terug naar Hobby's, uitgaan & vrije tijd

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers