Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


(Zonnige) weekendplannen!

<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 43575

Geregistreerd: 16 Nov 2015 14:09

Bericht 20 Apr 2018 09:58

(Zonnige) weekendplannen!

Ik weet eigenlijk niet of het van het weekend nog steeds zulk lekker weer blijft, volgens mij wordt het wel iets slechter helaas. Maar hopelijk hebben jullie alsnog leuke plannen.

Have a nice weekend!

Afbeelding
Let's discover the world together.
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 43575

Geregistreerd: 16 Nov 2015 14:09

Bericht 20 Apr 2018 10:00

Re: (Zonnige) weekendplannen!

Wij gaan straks naar een wijnproeverij. Schoonmoeder past op en daarna blijft ze bij ons eten, met natuurlijk een lekker flesje wijn als dank.

Morgen hebben we overdag niet zoveel plannen, misschien even fietsen met z'n drietjes. 's Avonds gaan we eten bij vrienden.

Zondag overdag idem dito. En 's avonds komt m'n zus. Ze blijft slapen want maandag komt ze gezellig een dagje 'meelopen' en gaan we leuke dingen doen zoals naar de sta en lekker wandelen.
Let's discover the world together.
<<

Parisienne

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3787

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:55

Bericht 20 Apr 2018 10:06

Re: (Zonnige) weekendplannen!

Klinkt als een fijn weekend Marin! Gezellig, dat dagje met je zus.

Ik heb vandaag helaas een uitvaart van mijn opa. N. heeft gelukkig een leuke dag op school i.v.m. de Koningsspelen incl. watergevecht. Na school gaat ze met een vriendinnetje mee, daar halen wij haar vanavond op als alles klaar is. Ik hoop vanavond nog even een wijntje te doen bij een vriendin, ligt een beetje aan de tijd.

Morgen geen plannen. Ik denk met N. gewoon zoveel mogelijk naar buiten. Zondag is vriend vrij, ook dan hoop ik nog hier naar het strandje aan de Plas te kunnen. En anders verzinnen we wat anders leuks. Een dag met zijn drietjes is al fijn!

Fijn weekend allemaal!
<<

Snirp

Major Yipyapper

Berichten: 4822

Geregistreerd: 22 Nov 2013 07:57

Bericht 20 Apr 2018 10:16

Re: (Zonnige) weekendplannen!

Lekker weekend in het vooruitzicht Marin, veel plezier met je zus :)
Waar gaan jullie wijn proeven? In de buurt?

Parisienne, gecondoleerd! Zijn altijd verdrietige dingen om te doen :(

Vrijdag / Ik ben tot 17.00u aan het werk vandaag.
Man en ik luiden vanavond het weekend in met lekker samen eten als de kindjes op bed liggen.
Zaterdag / Ik ga al vroeg met de kindjes richting mijn schoonouders, man komt later. Ik ga eerst met schoonmoeder en kindjes shoppen bij de Tuunte. Die hebben we hier in het westen niet en ze hebben altijd zoveel leuks!
Daarna met man en nog een bevriend stel een wijnproeverij en man en ik gaan 's avonds samen uit eten in Zutphen.
We slapen allemaal bij mijn schoonouders.
Zondag / Kraamvisite :heart: bij een van de vele nieuwe baby's in onze vriendenkring, haha. Na de kraamvisite zeggen we opa en oma nog even gedag en rijden we weer naar huis. De rest van de zondag lekker in huis rommelen.
<<

Anoniem306

Bericht 20 Apr 2018 10:25

Re: (Zonnige) weekendplannen!

Gecondoleerd Parisienne, sterkte vandaag.

Vandaag vrij, maar verder geen plannen. Beetje rommelen in de tuin en huis.
Morgen werken en daarna zie ik wel. Man is morgen wel vrij.
Zondag hebben we nog geen plannen. Ik heb net wel het boek van Natuurmonumenten binnen gekregen met 80 wandelingen in Nederland. Misschien dat we dat gaan doen zondag.
<<

Feline

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4488

Geregistreerd: 11 Sep 2013 17:02

Bericht 20 Apr 2018 10:26

Re: (Zonnige) weekendplannen!

Ik heb net heerlijk met Meg op een terrasje aan de gracht ontbeten en ben nu op weg naar Texel voor een weekendje met 8 Australische vrienden! Zoveel zin in!!

Sterkte vandaag Parisienne!

Heel fijn weekend allemaal!
Laatst gewijzigd door Feline op 20 Apr 2018 10:59, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

minoessepoes

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5873

Geregistreerd: 02 Sep 2013 05:56

Bericht 20 Apr 2018 10:27

Re: (Zonnige) weekendplannen!

Oe perfecte dag voor een lekker koud wijntje in de zon Marin, veel plezier! Gecondoleerd Parisienne, heftige dag voor jou vandaag, sterkte.

Hier niet heel veel plannen, wel relaxt. Vandaag worden tussen 11:00uur en 15:00uur onze nieuwe tuinstoelen geleverd dus daar moeten we voor thuis blijven. Als ze er een beetje op tijd zijn dan fiets ik nog even met de jongens naar de Action voor een zwembadje. Vanavond de eettafel even schilderen denk ik want die ziet er niet uit en hopelijk kunnen we dan morgen buiten eten en kan hij even uitharden.

Morgen ook geen plannen, behalve dat we nog genoeg in huis moeten doen, ik wil de tweede ensuite deur eigenlijk schilderen en de kozijnen van de openslaande deuren. Misschien dat mijn man nog even wat dingen kan kitten, zo strepen we elke keer weer wat klusjes af. En misschien even met de jongens naar de speeltuin op de hei of zo.

Zondag komen er vrienden lunchen, we maken broodjes hamburger op de Basterd ( en vandaag gaat hij ook aan met een braadslee vol met groenten, aardappel, kip ed). En verder weer klaar maken voor de nieuwe week.

Relaxt weekend wel!
25-11-2014 & 09-06-2017
<<

Anoniem317

Bericht 20 Apr 2018 10:29

Re: (Zonnige) weekendplannen!

Vandaag wordt er een nieuw kozijn in de woonkamer geplaatst. Ook komt er iemand voor het uitbrengen van een offerte voor de vloer op de benedenverdieping. Verder moeten we vandaag de woonkamer leeghalen, omdat morgen de stukadoor komt. Straks nog even boodschappen doen en tussendoor probeer ik de was weg te werken.

Morgen komt dus de stukadoor. Hij gaat beginnen met de muren en de plafonds van de woonkamer en keuken. Ik ben zo benieuwd naar het eindresultaat. Verder morgen wat dingen in en om het huis doen. Even kijken hoe alles loopt.

Voor zondag hebben we nog geen concrete plannen. We zullen we verder gaan met klussen in het huis.
<<

Mizz_S

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 7536

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:04

Bericht 20 Apr 2018 10:33

Re: (Zonnige) weekendplannen!

Gecondoleerd en sterkte Parisienne!
Fijn weekend iedereen!
Ik had gisteren een extra dagje vrij, dus ik zit al helemaal in de weekendstemming!
Vanmorgen heb ik heerlijk uitgeslapen, was ik echt even aan toe. Vanmiddag gaan we waarschijnlijk even shoppen in Mönchengladbach. En vanavond ergens wat drinken of naar het casino.
Morgen even de box ophalen bij de prenatal, en ik denk boodschappen doen als dat vandaag niet lukt. Verder naar de verjaardag van mijn zus, en daarvoor even langs de ouders van mijn man.
Zondag nog niet echt plannen. Ik hoop iig op mooi weer om lekker in de tuin te kunnen zitten en een stuk te wandelen.
<<

Pandora

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3183

Geregistreerd: 02 Sep 2013 14:45

Bericht 20 Apr 2018 10:40

Re: (Zonnige) weekendplannen!

Ik ga morgen mijn verjaardag alvast vieren (maandag pas echt jarig) met vrienden en familie.
Remind yourself that it's okay not to be perfect....
<<

Tante Toos

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 607

Geregistreerd: 02 Sep 2013 19:41

Bericht 20 Apr 2018 10:43

Re: (Zonnige) weekendplannen!

Leuke en zonnige plannen allemaal!

Ik heb vandaag niet veel gepland, lekker genieten van het weer en wachten op de uitslagen van mijn tentamens van afgelopen week.
Morgen ben ik de hele dag aan het eten; eerst lunchen met mijn vriendinnen en 's avonds eten bij La Cubanita met mijn vriend en een ander bevriend stelletje.
Zondag weet ik nog niet. Als ik herkansingen blijk te hebben zal ik dan moeten leren en anders ga ik misschien wel even kijken bij het voetballen van mijn vriend. Doe ik niet zo vaak maar met dit weer vind ik het al een stuk leuker :smile:
09-07-2018
11-07-2021
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 25045

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:02

Bericht 20 Apr 2018 10:47

Re: (Zonnige) weekendplannen!

Ik heb weer een vrij druk weekend voor de boeg, zal zondagavond wel weer helemaal gesloopt zijn. Gelukkig ben ik maandag ook nog vrij en daarna nog maar twee daagjes werken tot m'n verlof!

Ik ga zo eerst op kraamvisite bij Islandgirl en baby J! Zin in, ben echt benieuwd. Ze woont niet naast de deur, dus ben daar de hele middag wel zoet mee. Om 17.00 uur heb ik nog een afspraak bij de fysio. Vanavond gelukkig niks.
Morgen vieren m'n vriend en stiefdochter hun verjaardagen. Het ziet ernaar uit dat we nog lekker buiten kunnen zitten en ben allang blij dat het weer iets minder heet is dan!
Zondag ga ik eind van de middag naar Utrecht om te barbecueën met twee vrienden bij één van hen thuis. Overdag doe ik lekker rustig aan.

Fijn weekend allemaal!
❤ 7 juni 2018
<<

Rose.

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2363

Geregistreerd: 04 Sep 2013 20:13

Bericht 20 Apr 2018 11:01

Re: (Zonnige) weekendplannen!

Oeh druk Bliss, maar wel leuk!

Morgen komen mn ouders vanuit Deventer naar Groningen om de verjaardag van m'n vriend en alvast die van mij te vieren. Ze zijn er om 10.30-20.00 ongeveer.

Zondag lekker niet zoveel.. Stukje wandelen en foto's maken. Maar vooral bijkomen.
Mijn blog: http://www.enjoycelife.nl

Want de allermooiste bloemen, groeien vlak langs het ravijn
En om die te kunnen plukken moet je durven bang te zijn ♥
<<

Teun

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8451

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:59

Bericht 20 Apr 2018 11:11

Re: (Zonnige) weekendplannen!

Ah Parisienne, sterkte vandaag. Gecondoleerd.

Verder leuke, zonnige plannen allemaal!

Vanmiddag ga ik het badje opzetten en lekker met mijn dochter in de tuin spelen. Ik had ook bedacht dat ze mijn buik onder mag kliederen met vingerverf, ik ben benieuwd of ze dat leuk vindt. Vanochtend was ze ontzettend humeurig en alleen maar aan het huilen. Ik heb ik haar maar vroeg op bed gelegd, hopelijk is ze vanmiddag vrolijker. Vanavond gaan we barbecueën.

Morgen wil ik 's ochtends even de stad in om voor E wat korte broeken te kopen, nieuwe zonnebrandcreme en van die Seabands om te kijken of dat helpt bij haar wagenziekte. 's Middags rijden we naar mijn broer en zijn vriendin, ze zijn beide jarig deze week.

Zondag gaan we 's ochtends naar vrienden en daar lunchen we ook. 's Middags ga ik mijn sollicitatiegesprek van maandag voorbereiden en daarna uitrusten.

Fijn weekend!
♥ feb 2016
♥ ♥ juli 2018
<<

Burn

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9453

Geregistreerd: 19 Jul 2014 16:27

Bericht 20 Apr 2018 11:47

Re: (Zonnige) weekendplannen!

Vandaag: Helemaal niks!

Morgen: 's Morgens even boodschappen doen, daarna even voetbal kijken bij N. met L. Daarna door naar de verjaardag van oma.

Zondag: 's Morgens krijgen we nog kraamvisite, verder geen plannen. N. wil volgens mij bbq'en.
08♡02♡2018
07♡04♡2020
<<

GeKKiE

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4984

Geregistreerd: 01 Sep 2013 07:30

Bericht 20 Apr 2018 11:52

Re: (Zonnige) weekendplannen!

Wat een heerlijke plannen heeft iedereen! Wat wil je ook anders met dit weer.
Parisienne, gecondoleerd!

Vandaag heb ik al weekend. Vanmorgen even wat boodschapjes gedaan en gespeeld met dochter. Ze was ook al zo vreselijk humeurig en heb haar lekker vroeg in bed gelegd. Ze was ook gewoon moe. Vriend is onderweg naar huis, heeft vanmiddag vrij genomen. Ik hoop dat we even gaan fietsen of naar het strand rijden.
Vanavond ga ik nog even boodschappen doen als dochter slaapt.

Morgen taarten halen bij de Hema die ik besteld heb. Schoonmaken en opruimen in huis. Een stepje ophalen via MP .Als dochter slaapt gaan wij de woonkamer versieren.

Zondag vieren we de verjaardag van dochter. Ze wordt maandag 2 jaar.
<<

Kreeft

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4227

Geregistreerd: 04 Sep 2013 01:06

Bericht 20 Apr 2018 12:31

Re: (Zonnige) weekendplannen!

Oh wat een heerlijke plannen allemaal!
Gecondoleerd parisienne.

Ik heb alleen vandaag vrij, zaterdag en zondag werken.

Vanmorgen is de kapster geweest, ben even met de hond naar de dierenarts geweest. Nu zit ik lekker onder de veranda, even een tosti eten. Zo meteen wat boodschapjes doen, en vanavond lekker uit eten met m'n vriend. Lang geleden dat we samen weggeweest zijn, zinin!
<<

Anoniem247

Bericht 20 Apr 2018 12:43

Re: (Zonnige) weekendplannen!

Ik moet morgen heel de dag werken. Zondag ben ik vrij maar dan moet mijn man weer heel de dag werken. Niet echt een leuk weekend dus.

Vandaag ben ik vrij. Heb net een stuk gewandeld met mijn jongste en ik ga zo naar de Koningsspelen kijken op school. Vanmiddag gaan we niet veel doen. We hebben allemaal slecht geslapen door het gehoest en gespook door de jongste. Dus dat wordt voor de jongens lekker spelen in de tuin en ik op een tuinstoel met de iPad.

Sterkte vandaag Parisienne.
<<

Scandic

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4358

Geregistreerd: 22 Feb 2015 14:56

Woonplaats: Noord-Holland

Bericht 20 Apr 2018 12:47

Re: (Zonnige) weekendplannen!

Ik moet de laatste dingen uit ons oude huis ophalen en schoonmaken. Morgenmiddag ook naar de keukenzaak de laatste puntjes op de i zetten. Dus weinig tijd om in de zon te zitten vrees ik.
<<

Anoniem282

Bericht 20 Apr 2018 14:23

Re: (Zonnige) weekendplannen!

Gecondoleerd, Parisienne. Hopelijk kun je vandaag op een goede manier afscheid nemen.

Eigenlijk was ik gisteren om 15.30 uur al vrij en begon mijn weekend, maar heb nog een paar uur thuisgewerkt. Daarna gaan borrelen met een vriendin.

Vandaag eigenlijk ook vrij, maar ook nog paar uurtjes gewerkt. Zometeen lekker van de zon genieten met een drankje en m'n zus komt nog even langs.

Zaterdag komt er een vriend met wie ik ga eten. Hoop ergens op een terrasje!

Zondag: lazy Sunday.
<<

Anoniem245

Bericht 20 Apr 2018 14:31

Re: (Zonnige) weekendplannen!

Ik had om 13u weekend na een stomme ochtend op het werk. Heb zoon op gehaald bij de Koningsspelen en zit nu thuis op de bank. Het is hier tegen de 30 graden, niet normaal. Straks nog even repetitie geven en dan lekker met de honden een wandeling maken en in de tuin een koud wijntje drinken, nu al zin in!
Morgen beetje uitslapen, in huis rommelen, lekker koken en concert met de fanfare.
Zondag repetitie voor dodenherdenking in de ochtend en in de middag nog geen idee.
Zoon heeft nu vakantie en ik moet volgende week nog werken en daarna heb ik ook vakantie!
<<

bosjesvrouw

Major Yipyapper

Berichten: 5016

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:03

Woonplaats: Friesland

Bericht 20 Apr 2018 14:36

Re: (Zonnige) weekendplannen!

Parisiene gecondoleerd en sterkte!

Vandaag lekker van het mooie weer genieten. Vanmorgen met de oudste naar het cb geweest voor de laatste controle en prik.
Morgen ochtend werken. Verder nog niet echt plannen.
Zondag ochtend werken en nog geen plannen
2014 2016
<<

Hope

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1556

Geregistreerd: 28 Jun 2014 15:08

Bericht 20 Apr 2018 14:40

Re: (Zonnige) weekendplannen!

Parisiene, gecondoleerd en sterkte!

Ik ga vanavond met vrienden en mijn man bbqen aan het water.
Morgenochtend naar een huis kijken, morgenmiddag met een vriendin afgesproken van het weer te genieten en 's avonds zullen we wel weer wat met vrienden doen.
Zondag langs mijn schoonzus en zwager. Die wonen hier niet bepaald om de hoek, dus dat zal wel beetje de hele dag duren.
<<

Anoniem244

Bericht 20 Apr 2018 15:28

Re: (Zonnige) weekendplannen!

Parisiene gecondoleerd!

Vanavond bbq
Morgen lunchen / terras met vriendinnen
Zondag iets doen met vriend en zijn kinderen, wat ligt nog beetje aan het weer.
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 43575

Geregistreerd: 16 Nov 2015 14:09

Bericht 20 Apr 2018 18:07

Re: (Zonnige) weekendplannen!

Snirp, het was bij Okhuysen maar dan in hun opslag ruimte. Erg leuk! Ze hadden wel 197 wijnen open staan. Niet alles geproefd uiteraard hoor haha. We hebben uiteindelijk 37 flessen gekocht. Was erg leuk!
Let's discover the world together.
Volgende

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers