Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Zondag-Pyjamadag

<<

Anoniem262

Bericht 13 Jan 2019 10:48

Zondag-Pyjamadag

Mijn moeder en haar man hebben op zondag een pyjamadag. Want ze hoeven nergens naartoe en zitten elkaar de hele dag vanaf de bank aan te staren tot het tijd is om naar bed te gaan. Natuurlijk is het niet zo als ik het schets en zullen ze zich heus vermaken, maar voor mij voelt het zo als ik de hele dag in mijn pyjama blijf zitten. Het is nu dan ook iets voor tien en ik hoef echt helemaal nergens naartoe, maar in mijn pyjama blijven zitten voelt niet goed. Ik stap dan ook zo onder de douche om 'aan de dag te beginnen'.

Hebben jullie een pyjamadag?
Zo ja, wat doen jullie dan zoal op een zo'n dag?
Kun je je makkelijk relaxen?
Val je makkelijk in slaap na zo'n dag?
Heb je zo'n dag nodig?

En zo niet, wat is jouw beweegreden om toch elke dag te douchen/je klaar te maken, terwijl je de deur niet uit hoeft?
<<

Saga

Major Yipyapper

Berichten: 5361

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:12

Bericht 13 Jan 2019 10:56

Re: Zondag-Pyjamadag

Ik vind dat af en toe heerlijk, op zo'n dag lukt het mij beter om alles te laten liggen en eens echt te ontspannen.
Wel douche ik me dan gewoon in de ochtend gewoon hoor, ik ga niet de hele dag ongewassen zitten.
10.04.17
<<

Anoniem279

Bericht 13 Jan 2019 10:58

Re: Zondag-Pyjamadag

Ik douche sowieso niet elke dag, helemaal niet goed voor mijn huid, en mijn haar wordt er ook al niet blij van. Wel is zondag bij mij meestal een relaxdag. Ik blijf niet in pyjama lopen maar schiet meestal wel in een makkelijke joggingbroek en sweater. Ik doe wat in het huishouden en verder doe ik waar ik zin in heb.
<<

Anoniem335

Bericht 13 Jan 2019 11:19

Re: Zondag-Pyjamadag

Ik hou er totaal niet van, maar een dag binnen zitten lukt mij ook zelden. Meestal ga ik toch even wandelen of naar de supermarkt of bij vrienden/familie op bezoek.

Voel me altijd ziek als ik niet mn lenzen in doe, haren kam en me aan kleed.
<<

Japie

Major Yipyapper

Berichten: 3667

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:59

Bericht 13 Jan 2019 11:20

Re: Zondag-Pyjamadag

Ik loop nooit een hele dag alleen in pyjama. Vind ik niet lekker zitten. Als ik een dag niks ga doen, trek ik wel makkelijke kleding aan zoals een joggingbroek enzo.
Geluk hoef je niet te verdienen, je hebt er recht op.
<<

Soleil

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4074

Geregistreerd: 02 Sep 2013 08:06

Bericht 13 Jan 2019 12:27

Re: Zondag-Pyjamadag

Er is hier altijd wel wat te doen (binnen of buiten) en te verzorgen (dieren), dus ik ben al tien jaar geen dag meer binnengebleven. In pyjama zitten vind ik ook niet fijn.
Soms heb ik nog wel lang de kleren aan waarin ik de beesten heb verzorgd. Maar vaak stinken die te hard, waardoor dat ook niet lekker zit.

Het is voor mij belangrijk om een ritme te hebben op een dag. Structuur en regelmaat daar vaar ik (en het gezin) het beste bij.
<<

Anoniem313

Bericht 13 Jan 2019 14:13

Re: Zondag-Pyjamadag

Ik heb nooit een dag dat ik nergens naar toe ga.
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 43709

Geregistreerd: 16 Nov 2015 15:09

Bericht 13 Jan 2019 14:48

Re: Zondag-Pyjamadag

Niet perse op zondag maar het komt wel eens voor. Steeds minder vaak overigens. In m'n studententijd leefde ik praktisch in m'n pyjama, nu heb ik toch te veel structuur in m'n leven om echt een dag thuis te zitten. Maar soms is 't wel lekker.
Let's discover the world together.
<<

Jip

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11403

Geregistreerd: 03 Jan 2015 11:04

Bericht 13 Jan 2019 15:10

Re: Zondag-Pyjamadag

Ik heb vandaag zo'n dag. Op voorhand in vanalles zin geven om te doen en toch ook nergens zin in hebben. Ik hang al de hele dag in pyjama op de bank.
Their smile makes me smileJanuari 2017 ♡ April 2019

https://www.instagram.com/stofspinsels/
<<

Anoniem315

Bericht 13 Jan 2019 15:19

Re: Zondag-Pyjamadag

Nee, ik kan dat niet. Sowieso vind ik de hele dag in pyjama wat viezig (ik zou er dan 's nachts niet meer in slapen) én ik moet gewoon sowieso 2x naar buiten om de dieren te voeren.
De kinderen hebben ook altijd kleren aan overdag. Maar ook zij komen minstens een keer per dag buiten.

Wél kan ik luieren. Gewoon lekker op de bank, houtkachel aan, niks doen. Maar ik heb onderbrekingen nodig en heb een sterke beweegdrang.
<<

Anoniem271

Bericht 13 Jan 2019 16:07

Re: Zondag-Pyjamadag

Echt een pyjamadag heb ik nooit. Ik heb wel dagen dat ik heel de dag in joggingbroek en grote trui rondloop, de boel even de boel laat, een beetje aanrommel in huis en gewoon lekker relax op de bank met mijn vriend met een boek of een goede serie/film. Ik heb dit trouwens niet perse op zondag. Komende dinsdag ben ik vrij dus misschien heb ik dan ook wel zo’n dag.
<<

Susan

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 13549

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:29

Bericht 13 Jan 2019 16:10

Re: Zondag-Pyjamadag

Mijn dochter heeft zo heel af en toe wel eens een pyjamadag. In principe komt ze ook elke dag wel buiten en ik wil ook graag dat ze in het weekend mee gaat wandelen in het bos, maar als het zeikt van de regen mag ze van mij soms wel een dagje in een onesie binnen blijven. Als ze naar bed gaat, pak ik wel een schone pyjama.

Zelf heb ik nooit een pyjamadag.
Remember: in the end, nobody wins unless everybody wins (Bruce Springsteen)
<<

Minx

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11575

Geregistreerd: 15 Jan 2014 01:42

Bericht 13 Jan 2019 16:31

Re: Zondag-Pyjamadag

Ik heb op zondag altijd pyjama dag. Loop dan met een knot op Mn hoofd en Mn niet sexy superzachte broek plus sporttrui rond. Enige is dat ik niet de hele dag thuis blijf dus kleed me echt 38x op een dag om. Vanochtend die kleren aangetrokken. Naar de supermarkt omkleden, terug omkleden, hardlopen omkleden na het lopen weer omkleden.
2015 💙
<<

Anoniem269

Bericht 13 Jan 2019 17:11

Re: Zondag-Pyjamadag

Ja hoor. Zo in de vakantie of op een zondag. Heerlijk! Vooral met zo’n weer als nu. Dan las ik een filmmiddag in met de kinderen en dan maak of bak ik iets lekkers.
<<

Jada

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1739

Geregistreerd: 19 Apr 2015 16:48

Bericht 13 Jan 2019 17:15

Re: Zondag-Pyjamadag

Ik heb geen pyjama's dus in dat opzicht geen pyjamadag. Maar ik heb wel dagen dat ik een joggingbroek en een lekkere trui aan doe en daar de hele dag in rondloop. Mijn haar gewoon in een knot en verder niks gedaan aan mijn uiterlijk. En soms zit in dan de hele dag binnen, zoals vandaag, en soms ga ik toch een rondje wandelen of even naar de winkel. Maar dat doe ik dan gewoon in die kleren. En wat ik verder doe op zo'n dag, beetje kleuren/tv kijken/puzzelen/lezen/rommelen in huis/muziek luisteren/podcast luisteren/soms een klein huishoudelijk klusje.

Ik heb het soms echt nodig om een dag in mijn eentje thuis te zijn en even geen direct sociaal contact te hebben met mensen. En daardoor is dit ook niet standaard op de zondag, maar wisselt het heel erg. Ligt er maar net aan wanneer ik vrij ben en hoeveel behoefte ik eraan heb.
<<

Lookie

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2630

Geregistreerd: 01 Sep 2013 20:20

Bericht 13 Jan 2019 17:30

Re: Zondag-Pyjamadag

Ik heb vandaag ook zo'n dag. Mijn zoon is bij zijn vader dus ik hoef helemaal niks. Ik draag een oversized trui met een harembroek, heerlijk. Ik had het ook wel soort van gepland om even een relaxdagje te doen omdat ik even niet zo goed in mijn vel zit (stress) en ik steeds zo moe ben.
Wat ik dan doe op zo'n dag: vandaag heb ik vooral zitten lezen, ik ben bezig in een vrij dik boek waarmee ik me vandaag al heel wat uren vermaakt heb. Tussendoor heb ik wel even de kerstboom in de tuin gezet en de laatste kerstversiering naar zolder gebracht, en een wasje gedraaid. En de benedenverdieping even snel gestofzuigd vanwege al die kerstboomnaalden die uitvielen toen ik hem naar buiten droeg. Maar verder dus weinig gedaan. Tussendoor ook nog een uurtje geslapen, maar meestal val ik 's avonds dan wel weer vrij gemakkelijk in slaap. Dit klinkt echt als een luie dag :laughcry:
Oja, ik heb 'Wie is de mol' ook nog even gekeken vandaag.
Ik heb zo'n dag echt wel nodig op z'n tijd. Ik laad op door tijd alleen door te brengen.
<<

Silly-One

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11842

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:18

Woonplaats: B.rabant

Bericht 13 Jan 2019 17:53

Re: Zondag-Pyjamadag

Ik heb regelmatig zo een dag. Niet dat ik niks doe dan. Maar ik vind het heerlijk om gewoon in een joggingsbroek met oversized trui ( of een naketano vest) te studeren. Niet nadenken over hoe ik mij moet kleden, bril op bh loos en gewoon duf studeren. Soms even kort naar buiten om bijvoorbeeld vuilnis o.i.d weg te brengen. Zeker op zo een druildag zoals vandaag heb ik er geen moeite mee.
____________________
Verbouwingsinsta @bduintje_klus
<<

Fantine

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3726

Geregistreerd: 01 Jan 2015 13:05

Bericht 13 Jan 2019 18:14

Re: Zondag-Pyjamadag

Dit heb ik vaak op de donderdag of vrijdag, dat zijn mijn vrije dagen waarop mijn vriend wel werkt. In het weekend komt het heel sporadisch voor dat we een pyjamadag hebben. Ik vind het in het weekend juist leuk om samen op pad te gaan, dan voelt zo'n pyjamadag met zijn twee zo verloren.
<<

Boerenkool

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1303

Geregistreerd: 17 Dec 2014 21:51

Bericht 13 Jan 2019 19:06

Re: Zondag-Pyjamadag

Pyjamadag vind ik niet fijn. We houden wel eens een onesie-dag. Maar de kinderen vaker dan wij. Ben niet zo van het thuis hangen en niks doen. Dus ook al hebben we dat voorgenomen, eindigt de dag meestal ergens anders of toch druk bezig geweest met van alles.
<<

SoGood

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6123

Geregistreerd: 11 Sep 2013 12:54

Bericht 13 Jan 2019 19:45

Re: Zondag-Pyjamadag

Nee, lijkt me ook heel deprimerend. En ik ben nooit een dag alleen maar thuis.

Bedenk me nu dat ik dit in pyjama typ , Haha! Hele midddag in kokerjurk en hoge hakken gelopen, dan mag het.
<<

sarah1985

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 12148

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:34

Woonplaats: Friesland

Bericht 13 Jan 2019 19:53

Re: Zondag-Pyjamadag

wij hadden vandaag z'n dag. Vies weer buiten dus binnen lekker op de bank liggen netflix kijken. En heb tussendoor nog even een dutje gedaan. Normaal hou ik er echt niet van maar momenteel kan ik natuurlijk niet veel dus dan is het wel even lekker. We hadden ons wel gewoon aangekleed
Afbeelding
<<

Anoniem321

Bericht 14 Jan 2019 11:13

Re: Zondag-Pyjamadag

Heerlijk een pyjamadag (of in mijn geval dan een joggingbroekdag). Vaak houd ik op zondag wel lang mijn joggingbroek aan en zeker als het een regenachtige dag is. Dan doe ik mijn haar in een staart en denk ik niet eens aan makeup.
Lekker krant lezen of even tv kijken, met zoon spelen, iets lekkers bakken of lekker koken. Kan allemaal in joggingbroek!
Als we toch de deur uit gaan, gaat er even een borstel door mijn haar en vervang ik de joggingbroek voor een jeans maar ook dan doe ik veel minder moeite dan op een doordeweekse dag wanneer ik naar werk moet.
Het hangt wel af van wat we gaan doen. Als we even naar het bos gaan, maak ik me zeker niet op, maar gaan we bijvoorbeeld naar vrienden, dan doe ik wel moeite om er leuk uit te zien.
<<

Anoniem317

Bericht 14 Jan 2019 12:17

Re: Zondag-Pyjamadag

Nee, ik heb geen pyjamadag. Als ik een dag nergens naar toe hoef, trek ik wel “makkelijke” kleding aan.
<<

Joey

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6197

Geregistreerd: 31 Aug 2017 15:18

Bericht 14 Jan 2019 18:04

Re: Zondag-Pyjamadag

Ik heb geen pyjama, maar wel regelmatig dagen dat ik de deur niet uit hoef en ook weinig aan mijn uiterlijk doe en makkelijke kleren aandoe. Wat ik dan doe is studeren en dingen in het huis doen. Als ik echt helemaal niks heb op een dag, ga ik er altijd nog wel uit om te wandelen. Helemaal een dag binnen gebeurt vrijwel nooit. Maar wandelen of even naar de winkel doe ik gerust onopgemaakt en in joggingsbroek. Make- up doe ik alleen op als ik voor afspraken het huis uit ga.
Toen ik een druk (werk)leven had, had ik op zondag wel eens zo'n dag dat ik de hele dag op de bank hing en niks deed, en had ik dat af en toe ook wel even nodig.
<<

Anoniem273

Bericht 14 Jan 2019 18:42

Re: Zondag-Pyjamadag

Ik doe dat vaak op zondag. Soms al op zaterdag, na een hele drukke werkweek.
Ik doe dan wel wat huishoudelijke klusjes tussendoor, zoals de was ofzo. Of een eetlijstje maken en dan boodschappen doen (of daarna online bestellen met m’n pyjama dus nog aan, tegenwoordig doe ik dat meestal).
Verder gewoon rustig aan en beetje Netflixen of op m’n telefoon neuzen. Soms moet ik de hond wel uitlaten, dan doe ik snel een spijkerbroek aan of ik kijk m’n man extra lief aan ;)
Volgende

Terug naar Huisje, boompje, beestje

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers