Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Zeeland!

<<

Arwyn

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9634

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:06

Bericht 02 Sep 2018 14:35

Zeeland!

Volgende week gaan we op onze eerste vakantie als gezinnetje van 4! :)
De bestemming is na lang twijfelen Zeeland geworden. Wie heeft er nog leuke tips voor dingen die we daar kunnen doen?
We gaan naar Landal Nieuwvliet. Zelf zaten we al te denken aan veeel naar het strand natuurlijk, een dagje naar Gent/Brugge/Middelburg, dat soort dingen.

Tips voor eettentjes zijn ook erg welkom! E. vindt lang aan tafel zitten natuurlijk maar saai, dus fijne plekken om te lunchen of 's avonds te eten waar een speelhoekje is oid zijn altijd fijn om te weten :)

Kom maar op met die tips!
Ik hou van jou, van heel jou

augustus 2015 - juni 2018 - januari 2022
<<

Peach

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 560

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:46

Bericht 02 Sep 2018 18:37

Re: Zeeland!

Ik ben van het voorjaar in nieuwvliet bij de vijf weeghen?! geweest,kan je lekker lunchen/dineren en er is een speeltuin bij! Speelboederij pierewiet schijnt ook leuk te zijn! De afslag in bresekens is ook leuk met kinderen. Of met de boot naar vlissingen toe!
<<

Arwyn

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9634

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:06

Bericht 14 Sep 2018 21:38

Re: Zeeland!

Nog bedankt voor de tips!
We zijn met de boot geweest (leuk!) en de 5 Weeghen. Het was toen ook heel mooi weer en E. was echt helemaal in haar element daar, zo leuk! Aan de andere dingen zijn we niet toegenomen, haha.
Ik hou van jou, van heel jou

augustus 2015 - juni 2018 - januari 2022

Terug naar Reizen & vakanties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers