Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Youngblood loose mineral foundation

<<

Teun

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8484

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:59

Bericht 30 Sep 2013 17:55

Youngblood loose mineral foundation

Wie heeft er ervaring met dit product?

Ik had het laatst geprobeerd bij een vriendin die er vrij lyrisch over was, en hoewel de dekking niet extreem was gaf het zo'n mooie finish! En meest belangrijk: mijn huid leek na 2x gebruik echt rustiger.

Het is alleen vrij prijzig, helemaal omdat ik er ook nog een goede kwast bij moet aanschaffen. Daarom ben ik benieuwd naar meer ervaringen!
♥ feb 2016
♥ ♥ juli 2018
<<

Anoniem301

Bericht 30 Sep 2013 21:23

Re: Youngblood loose mineral foundation

He die ken ik helemaal niet! Waar kun je het kopen? Zitten er echte mineralen in? Ik gebruik de minerale poeder van Bare Minerals en ben er super blij mee. Het geeft een heel mooie glow. Toen Sephora wegging moest ik mijn lege BM vervangen. Heb toen de minerale poeder van MAC gekocht, maar daar ben ik niet zo tevreden over. Dus heb de BM online bestleld bij Beautybay.
<<

Teun

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8484

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:59

Bericht 30 Sep 2013 23:02

Re: Youngblood loose mineral foundation

Rob Peetoom verkoopt het o.a., die zit in Utrecht op de Nobelstraat. Op makeupalley zie ik ook veel goede reviews!
♥ feb 2016
♥ ♥ juli 2018
<<

Anoniem301

Bericht 01 Okt 2013 10:22

Re: Youngblood loose mineral foundation

Sterre schreef:Rob Peetoom verkoopt het o.a., die zit in Utrecht op de Nobelstraat. Op makeupalley zie ik ook veel goede reviews!

Ja die zit hier inderdaad in de stad! Ik zal eens wat reviews lezen, en misschien kunnen ze het ook een keer bij me opdoen voor ik het aanschaf. Is altijd handiger dan het online bestellen vanuit Engeland.
<<

Nien_

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 504

Geregistreerd: 01 Sep 2013 01:55

Bericht 03 Okt 2013 00:01

Re: Youngblood loose mineral foundation

Ik ken dit poeder niet. Ik gebruik net zoals Carrie bare minerals en wil geen andere meer. Ik heb sowieso een rustige huid met enkele rode vlekjes bij mijn neusvleugels. Met bare minerals heb ik de hele dag dekking en je ziet het niet zitten. Vaak denken mensen dat ik geen foundation draag :thumbup: .
Ons vrolijk meisje - 2020
Onze lieve jongen - 2022

Terug naar Beauty & mode

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers