Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Winter 2018-2019 mama’s. Dec Jan.

<<

Elroya

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4547

Geregistreerd: 01 Sep 2013 14:10

Bericht 23 Dec 2018 13:10

Re: Winter 2018-2019 mama’s. Dec Jan.

Uffe, hoe gaat t met de kersverse aanwinst? Hoe vind zus t?

En meg, hoe gaat t daar? Komt N alweer goed op zn lijntje?

September, kan niet lang meer duren!

Hier alles goed. 2 flesjes flesvoeding op een dag, bevalt me nog steeds goed, en t gevoel om langzaamaan over te stappen (ipv snel, want mn borsten zouden dat wel aankunnen) bevalt ook nog wel
R blijft een grote knuffelkont! E ook gewoon lekker op haar manier. Nu zijn de meiden van vriend er en de jongste is er niet bij weg te slaan haha.
In haar eigen bedje slaapt ze wisselend. Snachts wordt ze standaard 5 uur na de vorige voeding wakker, en slaaptg dan minder goed in haar eigen bed, maar bij ons wel. Gisteravond eens geprobeerd om haar meteen na de late voeding bij ons neer te leggen en toen had ik haar om 7.15 maar wakker gemaakt:) nu dus ff kiezen tussen haar in eigen bed laten slapen of doorslapen (terwijl ik dan ook iets minder goed slaap van elk geluidje)en niet kunnen knuffelen met vriend haha
E april 2013
R juni 2017
Y november 2018
<<

Uffe

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9419

Geregistreerd: 25 Nov 2015 16:30

Bericht 24 Dec 2018 12:59

Re: Winter 2018-2019 mama’s. Dec Jan.

Ik reageer even ego hoor want ik zit in m'n babybubbel en concentreren lukt voor geen meter!

Grote zus is heel trots. Ik ontplof van liefde en dankbaarheid voor onze 2 meiden. F. heeft het af en toe wel lastig maar vandaag bleek ze ook weer bronchitis te hebben dus daar nu een puffer voor. Veel te verwerken voor een peuter!

L. Is erg tevreden. Slaapt veel, 's nachts graag bij papa en mama. en krijgt de fles want bv zorgde voor teveel frustratie en ze was al behoorlijk afgevallen. Toen de keuze gemaakt voor de fles en meteen rust.

Bevalling was 2,5 uur. Echt heel snel. L. was 3760 gram en 55 cm. Hoe het kan vragen we ons nog steeds af haha! Ik voel me erg goed, vloei nauwelijks. Vandaag alleen mega stuwing man man, het klapt bijna uit elkaar!
⁠♡♡♡
<<

Meg

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1753

Geregistreerd: 20 Sep 2013 11:14

Bericht 24 Dec 2018 18:02

Re: Winter 2018-2019 mama’s. Dec Jan.

Fijn dat het zo goed bevalt om langzaam op kunstvoeding over te stappen, Elroya.
Wel lekker dat ze zo lang bij jullie goed slaapt, maar als je zelf niet goed slaapt heb je de natuurlijk zelf niet veel aan.

N. slaapt op zich prima in zijn bedje, maar het is wel een jongetje die je slapend weg moet leggen. Wakker gaat hij niet slapen.
Groeien en eten doet hij goed. Hij heeft al van die heerlijke bolle wangen.
En ik vind het zo grappig om te merken dat N. echt een ander kind is dan zijn zus. Hij zoekt veel meer contact en wil het liefst dus constant bij je liggen als hij wakker is. Kijkt je al echt aan als je tegen hem praat en is heel helder. Maar hij is wel wat luier dan zijn zus, hij doet niet eens de moeite zijn hoofd te proberen op te tillen als hij op zijn buik ligt. Terwijl hij zijn hoofd echt wel goed recht kan houden.
Had niet verwacht dat je bij baby's zo'n verschil al kan zien. Wel heel leuk.

Oh heerlijk die babybubbel, Uffe! Lekker van genieten. Fijn dat de fles je rust heeft. Rot van de stuwing. In de weer met ijscompressen?
En wat sneu voor F! Beterschap.
Megasnelle bevalling zeg! Niet het gevoel dat het te snel is gegaan?
Wel fijn dat het zo goed ook met jou gaat! Misselijkheid weg?
🩷 jan '16
💙 nov '18

instagram.com/draag_handgemaakt
<<

Elroya

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4547

Geregistreerd: 01 Sep 2013 14:10

Bericht 26 Dec 2018 08:10

Re: Winter 2018-2019 mama’s. Dec Jan.

Uffe, fijn dat alles goed gaat daar! Op je dochter na, maar ze heeft nu goede medicijnen Hopenlijk. 2,5 uur is idd kort, kijk je er goed op terug? En fijn dat de fles rust geeft. Haha ja stuwing :( geniet van je bbabybubbel!

Meg, ook fijn dat alles goed gaat bij jullie! Leuk dat je verschil ziet.

Y is een meisje dat nog veel slaapt (duh), bijv van voeding tot voeding, maar als ze wakker is dan is t ook meteen van voeding tot voeding. En dan ligt ze over t algemeen heerlijk om haar heen te kijken:)
Zelf in slaap vallen wisselt. Het lukt haar wel, af en toe niet. Savonds durf ik daarom pas te slapen als ik zeker weet dat zij slaapt, want als ik zelf al aan t indutten ben dan ben ik 10x zo moe als ik naar haar moet. Met als gevolg datg ik bijv gisteren een uur heb moeten lezen haha.
Vanochtend kwam ze 'al' om 5.30. Vond dat beetje lastige tijd (nacht of 1e voeding) en dacht ik probeer de fiep eens (het is totaal geen fieperd!) En die accepteerde ze. Uiteindelijk is ze zelfs nog even in slaap gevallen en kwam ze ruim uur later! Ik heb alleen niet meer geslapen, net als hierboven lag i k te wachten totdat ze zou komen..

zondagmiddag had ik een wat pijnlijke borst (niet echt hard ofzo), en Savonds kreeg ik koorts. De dag erna was de pijn weg, koorts nog niet. Geen idee of t iets met een borstobtsteking te maken had of toch griepje ofzo. Maar sindsdien lijkt mn productie wel flink gekelderd. Veel onrustiger aan de borst, maar ook nog ontevreden als ik haar er vanaf haal. Gisteren 2x klein flesje na de bv nagegeven..

Toch wel bijzonder zo'n 1e kerst. Ze had ook een heerlijk kerstvrouwjurkje aan :love: Ze is gisteren mee uiteten geweest en heeft heel de tijd geslapen! En ik heb heerlijk gegeten! All you can eat, niet meer rekening houden met de zwangerschap, en vooral niet meer met de koolhydraten!!

Fijne kerst nog allemaal!
E april 2013
R juni 2017
Y november 2018
<<

JustMeDaan

Major Yipyapper

Berichten: 3186

Geregistreerd: 01 Sep 2013 20:39

Bericht 26 Dec 2018 12:43

Re: Winter 2018-2019 mama’s. Dec Jan.

Ik reageer veel te weinig. Heb het voor mijn gevoel zo druk in mijn hoofd met nog van alles moeten doen enz. En een beetje in mijn eigen wereldje. Wel herkenbaar misschien??
Hier werd de kleine vorige week met de echo geschat op 2800 gram bij 34 weken dus. Hoofdje en buikje gingen buiten de curve maar ze kon ook niet goed meten omdat hij nog steeds in onvolkomen stuit ligt. Beentjes in zijn gezicht. Zijn rug tegen mijn rug. Morgen moeten we om 8 uur in het ziekenhuis zijn voor een versie poging. Heb wat gelezen erover en wat YouTube filmpjes bekeken en wil het wel een kansje geven. Maar als ik mezelf op het moment er niet goed bij voel of de buik niet en baby niet word poging meteen gestopt en dan word het maar een geplande keizersnede. Stuitbevalling durft de gyn niet omdat hij groot is en het de eerste is en ik zie dat zelf ook niet zo zitten.
Verder is alles ver gewassen en ingericht op het kamertje.

Zouden jullie spullen meenemen naar een versie poging? Gyn heeft nog nooit meegemaakt dat een baby gehaald moest worden na een poging omdat het niet goed ging.

Fijn te lezen dat het met de kleintjes goed gaat allemaal!! Begin nu zelf ook wel wat ongeduldig te worden haha.
D. 💙14-01-2019💙
<<

September

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2341

Geregistreerd: 01 Sep 2013 17:28

Bericht 26 Dec 2018 13:03

Re: Winter 2018-2019 mama’s. Dec Jan.

Oh wat naar JmD! Lijkt me inderdaad spannend zo’n versie poging! Ik loop nu al 2 weken rond met een mini vluchttas, haha. Heb er wat schone kleren in zitten en een matje. Zo bang dat mijn vliezen spontaan breken haha.
Wij moeten ons ook melden in het ziekenhuis morgen. Vind het wel heel spannend worden nu!

Heel veel succes morgen JMD!

Klinkt wel alsof je het allemaal best onder controle hebt Elroya! Alleen minder van de mogelijke borstontsteking. Hopelijk gauw over!

Lekker genieten Uffe!
Afbeelding
Afbeelding
<<

Uffe

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9419

Geregistreerd: 25 Nov 2015 16:30

Bericht 26 Dec 2018 13:44

Re: Winter 2018-2019 mama’s. Dec Jan.

Spannend morgen JmD, je kan een tas in de auto zetten. Heb ik wel gedaan toen ik bij F. een keer moest voor een ctg. Succes, ik hoop dat het gaat lukken!

September ook heel spannend, je had vooraf niet verwacht zolang zwanger te zijn denk ik of wel?

Meg, grappig om het verschil te zien dan inderdaad, jongens schijnen wat luier te zijn dan meisjes. Ik heb er geen ervaring mee maar hier twee pittige tantes! Na de geboorte wilde de vk L. op haar hand houden en dat ging niet omdat mevrouw besloot dat ze gewoon haar hoofd ging optillen.

Elroya, wat leuk dat jullie uit eten zijn geweest. Hier is het een hele gekke kerst. Niet echt kerstgevoel ofzo haha. Wil ook alle losse kerstspullen eigen opgeruimd hebben. Hopen dat het meevalt met je borsten, goed op blijven letten.

Ijscomressen heb ik niet hoeven gebruiken gelukkig, dag erna was het alweer beter en nu zo goed als over. Slaap nog wel met een bh aan en dan is het goed te houden. Morgen is L. al een week (oke eigenlijk om 23.59 pas) maargoed ze is alweer een week. Kraamzorg is dan ook voor het laatst en dat is prima want het is nummer 3 al! Nummer 1 bij de bevalling, nummer 2 4 dagen en dan nog 3 dagen nummer 3. Die laten we alleen de ochtend komen. Eigenlijk had ik zoiets van laat maar, maar L. besloot ineens heel erg af te vallen dus nu moeten we een voeding extra geven in de nacht. Ik hoop maar dat ze daar niet teveel aan gaat wennen haha!

Ik kijk heel goed terug op de bevalling, ik was zo blij dat het begon haha. Om 18 uur F. nog gehaald op de psz, gegeten, F. in bad gedaan en op bed gelegd en toen ik eenmaal zat begon het. Beetje pijn onderin mn rug maar ik dacht nog dat ik teveel gedaan had. Om half 10 werd het serieus en heeft mijn man snel F. bij mn ouders bracht. Om half 11 was de vk er en had ik 4 cm. Besloten de vliezen te breken en in die wee ging ik van 4 naar 7 cm. Dat was kwart voor 11. Om 23.50 begon ik met persen en hebben ze nog een grapje gemaakt dat de 20e nog net mogelijk was, dat was ook zo want om 23.59 is ze geboren.
Laatst gewijzigd door Uffe op 28 Dec 2018 13:04, in totaal 1 keer gewijzigd.
⁠♡♡♡
<<

JustMeDaan

Major Yipyapper

Berichten: 3186

Geregistreerd: 01 Sep 2013 20:39

Bericht 26 Dec 2018 13:45

Re: Winter 2018-2019 mama’s. Dec Jan.

Ja vind het ook wel spannend ja. Dit soort dingen zorgt er een beetje voor dat ik in mijn hoofd alleen maar daarmee bezig ben. Druk voel om alles nu af te hebben en klaar te hebben staan. En dan nog alle drukte van deze dagen erbij. Je krijgt vaak ook medicatie om je baarmoeder te ontspannen en daar kun je zelf dan weer hartkloppingen van krijgen. Die heb ik nu al vrij makkelijk dus allemaal dingen die me kopzorgen bezorgen. En een keizersnede wil ik dan ook weer liever niet. Die afhankelijkheid erna en weinig kunnen. Lijkt me dan weer een mindere ervaring bij een eerste al is het nooit fijn natuurlijk. Najah was dus janken vorige week bij de gyn haha.
Gisteren wel gewoon lekker uit eten geweest. Nergens naar gekeken ook niet bij lekkers in de middag. En na diner bloedsuiker van 6.7 dus dat is dan wel weer prima!
D. 💙14-01-2019💙
<<

JustMeDaan

Major Yipyapper

Berichten: 3186

Geregistreerd: 01 Sep 2013 20:39

Bericht 26 Dec 2018 13:48

Re: Winter 2018-2019 mama’s. Dec Jan.

Even zien wat er allemaal in de tas moet dan.
Wat een heldere blik uffe!! Mooie foto. Klinkt echt als een turbo bevalling.
D. 💙14-01-2019💙
<<

SophieZMY

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2368

Geregistreerd: 23 Mrt 2014 09:52

Bericht 26 Dec 2018 22:28

Re: Winter 2018-2019 mama’s. Dec Jan.

Ahhh uffe.
Wat een dotje! En wat heerlijk dat ze er is.
Je had wel echt een turbo bevalling zeg, Wow. Fijn dat je er goed op terug kijkt!

Waarom heeft de vk je vliezen gebroken bij 4 cm ontsluiting? Ik zat daar toevallig laatst eens over na ge denken (bij mijn dochter heeft vk ze gebroken met volledige ontsluiting, geloof om de persweeen op gang te helpen) en ben eigenlijk wel benieuwd waarom dat evt eerder gedaan wordt of dat t bij m’n dochter misschien ook wel vanzelf nog gebeurd was als ze ze niet had doorgeprikt. Iemand die dit zo weet?
<<

Elroya

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4547

Geregistreerd: 01 Sep 2013 14:10

Bericht 27 Dec 2018 08:06

Re: Winter 2018-2019 mama’s. Dec Jan.

Jmd, oh spannend vandaag een versiepoging, Hopenlijk lukt t. Zie je er tegrn op? Hoe gaat t met je waardes? Ik had al 'op tijd' niet zozeer mn vluchttas klaar, als wel een lijstje wat er in moet. T pakken zelf is niet echt dr grootste moeite

September, oh jij ook spannend!! Vandaag de dag!! Succes!!!!

Uffe, ik denk dat je t nu niet zo erg vind om minder aan kerst te hebben gedaan;) ook al een klein afvallertje.. fijn dat je goed terugkijkt op de snelle bevalling. Mag ook wel met zon prachtig resuktaat :love: En ik hoop ook niet dat ze er aan want hah a. Nu heeft ze dan 2 nachtvoedingen?

We waren gisteren bij schoonouders en hadden een klein uitje in tf bos, dus had de draagzak mee. Zegt ze toen we er wareb: je mag haar ook hier laten. T voelde even alsof ik in y diepe werd gegooid want we moesten al snel gaan, dus moest snel beslissen. En ook al weet ik dat t beter is (koud, zo meer tijd en ruimte hrbben voor de andere kids), y net gegeten had, de fles evt in de tas lag, we na 2 uur weer tdrugv zouden zijn en y best makkelijk is, moest ik toch wel ff een traantje laten in de auto..
E april 2013
R juni 2017
Y november 2018
<<

JustMeDaan

Major Yipyapper

Berichten: 3186

Geregistreerd: 01 Sep 2013 20:39

Bericht 27 Dec 2018 11:22

Re: Winter 2018-2019 mama’s. Dec Jan.

September: succes vandaag!!

Hier is de poging mislukt. Hij draaide gewoon weer lekker terug. Ze hebben het 3x geprobeerd. Hij ligt met zijn hoofdje onder mijn ribbenboog dus ze hadden ook slecht grip erop. En toen ze dat wel hadden draaide ie terug. Hij vind het wel lekker zo denk ik. Alleen die medicatie die ik kreeg ter ontspanning van de baarmoeder. Tering wat is dat troep zeg!! Krijg je versnelde hartslag van. Dacht dat ik van mezelf ging. Dat was erger dan de hele draaipoging, dat was gevoelig maar niet enorm pijnlijk. Ik was goed ontspannen maar dat kan niet anders ook als je het gevoel hebt dat je gaat flauwvallen. Misschien draait hij zelf nog er ligt nog niks ingedaald. En anders word het toch echt een keizersnede. Het is niet anders dan.

Waardes gaan wel goed. Met kerst zelfs na het eten, en ik heb nergens naar gekeken, eerste kerstdag 6.7. Tweede 5.5. Ik merk wel dat broodjes en wraps niet meer gaat. En koolhydraatarm brood gaat ook beter dan gewoon brood. Dus dat nog maar even volhouden. Zal eens zo een lijstje zoeken met wat erin moet. Vandaag worden er nog sokjes en mutsje bezorgd dan is zijn pakje compleet. 9 Jan komen de bedklossen pas. Maar ja ik mag toch niet thuis bevallen.

Snap dat dat ff rauw op je dak kwam Elroya om dr ff zo achter te laten. Ook al weet je verstand dat het allemaal in orde is. Je gevoel zegt toch wat anders lijkt me.
D. 💙14-01-2019💙
<<

Parisienne

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3787

Geregistreerd: 01 Sep 2013 00:55

Bericht 27 Dec 2018 20:58

Re: Winter 2018-2019 mama’s. Dec Jan.

Allereerst Uffe, van harte gefeliciteerd met jullie dochter! Wat fijn te horen dat alles goed gaat. Je zit lekker in de babybubbel geloof ik? Fijn!

September, succes vandaag! Ben benieuwd hoe het allemaal gaat.

JustMeDaan, jammer dat de poging mislukt is. Goed dat je het in ieder geval wel een kans wilde geven.

Elroya, snap ook dat dat even best een ding was, je jongste even uit handen geven. Een goede reden om even een traan om te mogen laten.

Hier verder alles rustig, al zit ik er zelf redelijk doorheen. Doodmoe door het lage HB, maar ook nog een emotioneel aspect erbij gekomen. Schoonvader is 10 jaar geleden overleden. Schoonmoeder is sinds zo'n drie jaar gelukkig met een nieuwe partner. Helaas ligt hij nu terminaal en is het nog maar de vraag of hij de komende weken gaat halen. Emotioneel erg zwaar voor zowel schoonmoeder als mijn vriend. Zijn moeder gaat in korte tijd een tweede man verliezen. Ze was net enigszins over het zware verlies van haar eerste man heen. Was destijds zijn eigen keuze uit het leven te stappen, dus een enorm zware tijd voor ons allen geweest. Morgen hebben we een gesprek in het ziekenhuis om de mogelijkheden te bespreken. Ik ben ergens heel bang dat de geboorte en het overlijden op dezelfde dag gaan gebeuren. Uiteraard niet tegen te houden, maar we gaan kijken nu ik ruim 38 weken ben of het al mogelijk en vooral verantwoord is om eventueel in te leiden. Ergens ook voor de geruststelling voor partner van schoonmoeder, zodat we hem zijn laatste dagen nog ergens 'fijn' nieuws kunnen brengen dat onze dochter geboren is. Morgen weten we hopelijk meer.

Verder rustige Kerstdagen gehad. Vriend drie dagen lang 14 uur per dag aan het Kerstmenu op zijn werk gewerkt. N. en ik werden rustig verwend bij mijn moeder. Niks hoeven doen, gehaald en gebracht.. fijn! Was zelf de 24e ook nog jarig, maar buiten een kopje thee met mijn moeder en stiefvader er niks aan gedaan. Lekker rustig!


Niets quoten uit dit bericht graag.
<<

September

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2341

Geregistreerd: 01 Sep 2013 17:28

Bericht 28 Dec 2018 10:32

Re: Winter 2018-2019 mama’s. Dec Jan.

Ze is er! Onze dochter N.ora!
Op de dag van de inleiding is ze geboren. Ze is 3244gram en 50 cm.
Het was allemaal nog even spannend want de avond voor de inleiding was N.ora zo druk in mijn buik dat ze niet meer ingedaald lag. Daar kwamen ze hier al snel achter en toen moesten ze een plan maken want ze wilden toch wel graag dat N geboren zou gaan worden. In het ziekenhuis moest toen alles in gereedheid worden gebracht dat ze mij evt snel naar de ok zouden kunnen brengen mochten ze de vliezen breken en de navelstreng zou eerst komen. Dat is namelijk gevaarlijk voor de zuurstofvoorziening van de baby.
De klinisch verloskundige heeft samen met de gynaecoloog de vliezen gebroken en dat ging gelukkig goed! Toen N ingedaald was mocht ik ook weer van bed af en heb ik even onder de douche gezeten terwijl mijn man het beval bad liet vollopen. Echt heel luxe! Een enorm bad op de badkamer! Hier heb ik 3 kwartier ingezeten. Het was heel lekker voor de weeen maar ik raakte er wel een beetje oververhit. Toen eruit maar daar werden de weeen zo heftig dat ik om een pompje heb gevraagd. Dit gaf het laatste zetje want ik had toen na 10 min al volledige ontsluiting en mocht ik meepersen. Baby zat nog wel hoog maar heb maar een keer of 4 hoeven persen en toen was ze er al!

Mijn lijf begon daarna helemaal te schokken. Zo’n naar gevoel! Maar blijkbaar omdat het toch wel snel ging uiteindelijk is dat de reactie van mijn lijf geweest.

Nu heerlijk aan het genieten. A is net langs geweest. Die was toch wel onder de indruk maar heeft al een paar keer de naam van de baby gezegd. Nu is ze naar de opvang. Ik moet iig tot vanavond blijven maar ik denk dat ik nog wel tot morgen ochtend blijf. Hoef ik niet thuis gelijk de nacht in met N.
Afbeelding
Afbeelding
<<

GeKKiE

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4997

Geregistreerd: 01 Sep 2013 08:30

Bericht 28 Dec 2018 10:40

Re: Winter 2018-2019 mama’s. Dec Jan.

Gefeliciteerd, September!
Mooie naam.
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 43704

Geregistreerd: 16 Nov 2015 15:09

Bericht 28 Dec 2018 10:54

Re: Winter 2018-2019 mama’s. Dec Jan.

Gefeliciteerd!
Let's discover the world together.
<<

Meg

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1753

Geregistreerd: 20 Sep 2013 11:14

Bericht 28 Dec 2018 11:44

Re: Winter 2018-2019 mama’s. Dec Jan.

Oh wat fijn dat ze er is, September! Heel erg gefeliciteerd!
🩷 jan '16
💙 nov '18

instagram.com/draag_handgemaakt
<<

Parisienne

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3787

Geregistreerd: 01 Sep 2013 00:55

Bericht 28 Dec 2018 11:48

Re: Winter 2018-2019 mama’s. Dec Jan.

Gefeliciteerd September! Fijn dat het allemaal goed gegaan is.
<<

Uffe

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9419

Geregistreerd: 25 Nov 2015 16:30

Bericht 28 Dec 2018 12:56

Re: Winter 2018-2019 mama’s. Dec Jan.

Gefeliciteerd met jullie dochter en zusje! Fijn dat ze er is. Dat van dat schokken herken ik, had ik ook heel erg. Ik bleef maar sorry zeggen maar je kan het gewoon niet stoppen! Het is ook indrukwekkend allemaal, fijn dat ze lekker naar de opvang kan vandaag.

JustmeDaan, wat balen dat de poging mislukt is. Hopen dat hij zelf nog draait en anders gaan jullie binnenkort een datum horen denk ik! Spannend!

Parisienne, heftig allemaal. Ik hoop dat jullie meisje eraan toe is om geboren te worden en nog voor een lichtpuntje kan zorgen!

Elroya, herkenbaar van dat achterlaten. Helaas L. ook al achter moeten laten omdat we 1e kerstdag met F. naar de SEH moesten. Ze had haar arm bezeerd en kon er helemaal niets meer mee. Waren bang voor een breuk, uiteindelijk bleek er een klein gewrichtje uit de kom te zijn, na onderzoek was er al niets meer aan de hand! Maar man man wat heb ik moeten huilen. Hoe kon ik nu kiezen tussen mijn 2 meisjes. F. wilde heel graag dat ik mee ging en die heeft natuurlijk ook het besef dat ik er wel of niet bij ben.

Ze had inderdaad twee nachtvoedingen, gelukkig was ze weer aangekomen en mochten we terug naar 1 voeding. Vannacht kwam ze om half 4 voor het eerst en daarna pas weer om kwart voor 8 dus dikke prima!

Sophie, ik had al vrij heftige weeën en de baby zat heel laag. Ik mocht kiezen wat ik wilde of wachten of breken. Ik heb toen voor breken gekozen. Eventuele volgende keer gaan ze eerst spullen klaarzetten en dan breken zei de vk gisteren nog haha!
⁠♡♡♡
<<

Anoniem286

Bericht 28 Dec 2018 14:43

Re: Winter 2018-2019 mama’s. Dec Jan.

Wauw gefeliciteerd September!!

Rot dat de versiepoging niet is gelukt zeg, JMd.

Hier eerste dag van mijn verlof nu, ik ben echt enorm moe dus neem morgen de tijd om het topic even goed te lezen weer. Gisteren om 1900 in slaap gevallen op de bank en nu zit ik er weer tegen te vechten.
<<

Thunder

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6365

Geregistreerd: 02 Sep 2013 00:24

Bericht 28 Dec 2018 16:24

Re: Winter 2018-2019 mama’s. Dec Jan.

Gefeliciteerd September!
Liefde is niet krampachtig vasthouden, maar vertrouwend loslaten.
<<

Elroya

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4547

Geregistreerd: 01 Sep 2013 14:10

Bericht 28 Dec 2018 17:49

Re: Winter 2018-2019 mama’s. Dec Jan.

Jaaaa september gefeliciteerd!! Lekker genieten nu!
Bij mij was y ook nog niet ingedaald, maar ze hebben niks over twijfel of gevaren gesproken.
En ik wedt nog wel dat ik door t schokken niet echt kon genieten van Y, dat ik dat ook zei omdat ik er van baalde.

Justmedaan, jammer van de versiepoging. Nu al een lekker eigenwijze dus.
Wel fijn dat t wel goed gaat met je waardes. Niet altijd even fijn dat dieet, maar te doen. Nog ff;)

Parisienne, wat staat leven en dood dan toch dicht bij elkaar :(

Uffe, fijn dat ze weer is aangekomen! En de nachten nu zo lekker zijn;) wat een pechvogeltje is F...
Ik zit nu te bedenken, toen R een week was moest ik ook met E naar de huisarts, toen had ik er minder moeite mee. Waarschijnlijk omdat ik wist dat ik redelijk snel terug was. Maar dat gevoel van kiezen had ik een jaar geleden, ik zou bij E in de klas helpen met kerststukje, maar R was flink benauwd en moest naar de arts. Tja..

Oh wat gaat het toch snel, Y is alweer ruim 6 weken! Kan voort zo helder uit haar ogen kijken! Als ze niet slaapt haha. Haar eerste lachje al gezien *smelt*. Vandaag naar de kinderarts geweest voor controle, voelde me echt een trotse moeder!!
E april 2013
R juni 2017
Y november 2018
<<

JustMeDaan

Major Yipyapper

Berichten: 3186

Geregistreerd: 01 Sep 2013 20:39

Bericht 28 Dec 2018 17:57

Re: Winter 2018-2019 mama’s. Dec Jan.

Gefeliciteerd September! Mooie naam!

Uffe: Volgende afspraak gyn is 4 januari. Dan zullen we inderdaad wel een datum gaan plannen denk ik. Ze hebben wel gezegd dat ze dan voor de geplande keizersnede nog een echo zullen doen en is hij dan toch goed gedraaid zal de keizersnede alsnog afgeblazen worden. Heb hier al wat nodige spullen voor de tas klaar gelegd.

Elroya: ja inderdaad klein eigenwijsje. Heeft ie van zijn vader hoor haha. Ze zeiden gisteren ook als hij nu al zo dwars is daar gaan jullie mee afzien haha.

Highway: lekker verlof! Rust lekker uit nu het enigszins kan.

Parisienne: jeetje heftig zeg! Wat al gezegd werd het ligt zo dicht bij elkaar leven en dood alle emoties. Sterkte.
D. 💙14-01-2019💙
<<

Parisienne

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3787

Geregistreerd: 01 Sep 2013 00:55

Bericht 28 Dec 2018 18:04

Re: Winter 2018-2019 mama’s. Dec Jan.

Vanmiddag in het ziekenhuis hebben wij bekeken wanneer ik ingeleid ga worden. Datum is vastgesteld, nog even geduld. Niet makkelijk met dat Oud&Nieuw er tussen.

Tijdens het inwendig onderzoek bleek ik al wel een cm ontsluiting te hebben. Ze heeft me gestript, daarna had ik gelijk al 2 cm. Wie weet zet het gauw door, dan is de inleiding niet eens nodig. Afwachten dus.
<<

Uffe

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9419

Geregistreerd: 25 Nov 2015 16:30

Bericht 28 Dec 2018 19:00

Re: Winter 2018-2019 mama’s. Dec Jan.

Ooh spannend! Kan goed zijn dat het daarop gaat doorzetten hoor!

Justmedaan, wel logisch dat ze nog even kijken voor die tijd. Spannend allemaal hoor!

Highway, lekker genieten van je verlof, lekker dat dochter nu ook niet naar school hoeft kunnen jullie rustig aan opstarten.

Wow, alweer 6 weken! L. is natuurlijk ook alweer een week. Het gaat zo snel maar.voelt ook alsof het nooit anders geweest is.
⁠♡♡♡
VorigeVolgende

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers