Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Weven

<<

Lookie

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2630

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:20

Bericht 10 Sep 2018 20:04

Weven

Zijn er ook mensen hier die weven? En wat maak je dan? Ik heb net mijn eerste projectje klaar en ben zo enthousiast dat ik het meer wil gaan doen (en een weefraam aanschaffen, ik heb dit op een eenvoudig zelfgemaakt raampje gemaakt). Ik ben benieuwd! Foto's zijn meer dan welkom! Dit is die van mij (wel nog wat foutjes erin hoor):

Afbeelding
<<

Urban Naked

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15414

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:56

Bericht 10 Sep 2018 20:18

Re: Weven

Wat leuk! Ik heb zelf geen ervaring, ik denk dat het proces te langzaam zou zijn voor mij. Maar wat leuk dat je er zo enthousiast over bent. Het ziet er hartstikke leuk uit ook!
#teammaple🍁
<<

Lookie

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2630

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:20

Bericht 11 Sep 2018 16:19

Re: Weven

Valt mee hoor, UN, dit heb ik in een paar uurtjes gemaakt. Het scheelt natuurlijk wel hoe dik je garen is en hoe groot je project. Ik vind het een heel relaxed werkje om te doen.

Terug naar Hobby's, uitgaan & vrije tijd

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers