Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Werken na komst van baby

<<

SummerBeach

Kwebbel

Berichten: 372

Geregistreerd: 27 Okt 2013 19:23

Bericht 05 Okt 2017 17:09

Werken na komst van baby

Hoi,

6 weken geleden is onze zoon geboren.
Ik werk als wijkverpleegkundige en moet minimaal 24 werken.
Daarnaast hebben we vaak vergadering of scholingen die soms ook op vrije dagen vallen.

Ik twijfel of ik hier weer zin in heb.
Het leukste aan het werk vind ik bij de mensen langs gaan, echter bestaat ons werk ook steeds meer uit projecten opzetten en administratieve taken.

Nu denk ik erover om tijdje als verpleegkundige in de flex van de thuiszorg te gaan werken. Lekker routes draaien en verder niet teveel verplichtingen. Zelf mijn diensten bepalen.
Maar aan de andere kant ben ik ook bang dat ik uitdaging ga missen.

Ik heb ook altijd nog graag naar het ziekenhuis gewild. Daar zou ik ook nog in de flex kunnen gaan werken. Het voordeel daar is dat ik ook zelf in kan schrijven op diensten. Maar dat vraagt natuurlijk wel weer veel energie daar moet ik nog veel leren.
(Ik heb ook al eens als flexer daar gewerkt jaren geleden, maar kon toen een vast contract krijgen als wijkverpleegkundige)

Wat zijn jullie keuzes geweest mbt werk na komst van een kleine.
<<

Anoniem252

Bericht 05 Okt 2017 17:30

Re: Werken na komst van baby

Ik werk zelf als verpleegkundige in het ziekenhuis. Herken je overwegingen. Voor mij zijn collega's en een vaste afdeling denk ik belangrijker dan bijvoorbeeld de volledige flexibiliteit van flexen. Daarom ga ik na de geboorte van mijn baby straks gewoon op mijn afdeling weer werken (24 ipv 32 uur).
<<

SummerBeach

Kwebbel

Berichten: 372

Geregistreerd: 27 Okt 2013 19:23

Bericht 05 Okt 2017 17:58

Re: Werken na komst van baby

Dat is natuurlijk ook een overweging. Maar zo blanco kom je moeilijk op een afdeling is mijn ervaring.

Terug naar Werk & studie

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers