Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Werken in een "gevaarlijk" land

<<

Studiebol

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5101

Geregistreerd: 01 Sep 2013 14:19

Bericht 09 Okt 2013 19:52

Werken in een "gevaarlijk" land

Mijn vriend is voor zijn werk veel in het buitenland. Ik heb daar eigenlijk nooit echt zorgen om gehad.
Maar nu is hij weer weg gegaan naar een land waar momenteel wel veel onrust is tussen de verschillende bevolkingsgroepen en bevolkingsgroepen en de politiek. En nu zit ik toch met een minder goed gevoel.

Wat ik hier precies mee wil weet ik ook niet, mischien mensen die hier ervaring mee hebben? Hij blijft gelukkig dit keer niet superlang weg maar dat staat natuurlijk los van het feit dat het daar gevaarlijk is.
:heart: :heart: 2011
<<

Anoniem121

Bericht 09 Okt 2013 20:44

Re: Werken in een "gevaarlijk" land

Mijn vriend heeft 2x 2 weken in Kenia en 1x 2 weken in de Ivoorkust gewerkt. Hij heeft wel steeds in de 'veilige' gebieden gewerkt maar zo veilig als bijvoorbeeld het winkelcentrum in Nairobi leek kan het ineens omslaan.

Ik ben altijd heel blij als hij weer thuis is. Hij vind het zelf leuk en ik ontneem hem zijn 'plezier' niet maar voor mij leuk is anders.
<<

Anoniem119

Bericht 09 Okt 2013 21:39

Re: Werken in een "gevaarlijk" land

Is hij echt in contact met de lokale bevolking of meer in een westers gedeelte/enclave/community? Dat is vaak wel zo, bij dat soort landen en banen. Ik ken aantal mensen die ook in dergelijke landen werken en in de praktijk valt het wel mee, als je maar wel goed alert blijft natuurlijk. En het is een man, dat scheelt (zeker in sommige culturen). Komt vast goed, maar ik begrijp je wel goed hoor, zou ik ook hebben!
<<

Studiebol

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5101

Geregistreerd: 01 Sep 2013 14:19

Bericht 09 Okt 2013 21:44

Re: Werken in een "gevaarlijk" land

Hij is wel in contact met de lokale bevolking omdat hij hun werkzaamheden aanstuurt zeg maar. Verder moet hij natuurlijk over straat om van het werk naar het hotel te komen maar dat doet hij dan wel per taxi. Er zit al een collega van hem en die is al twee dagen "iets"aan het regelen met/rond om zijn paspoort dus dat vind ik ook al zo vaag. Waarom moet dat zeg maar? Mijn vriend weet dat dan dus ook niet.
:heart: :heart: 2011
<<

Anoniem119

Bericht 09 Okt 2013 21:53

Re: Werken in een "gevaarlijk" land

Ja in dat soort landen wil je alles het liefst gewoon goed en veilig regelen. Komt vast goed, laat hem maar goed alert zijn!

Terug naar Werk & studie

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers