Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Weekplannen!

<<

Snoes

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5868

Geregistreerd: 11 Dec 2013 11:19

Bericht 24 Jan 2018 23:43

Re: Weekplannen!

Isolt, nog gefeliciteerd met je verjaardag!
Caulfield en UN, veel plezier op familieweekend. Jammer dat je zaterdag moet werken, UN.
Wat grappig Ava, wat kan je winnen met de wedstrijd? Een jaar gratis gehakt? :)

Mijn week:
Maandag heb ik gewerkt van 12u-20u30.
Dinsdag heb ik gewerkt van 8u-17u15, 's avonds had ik een vergadering van de oudervereniging.
Woensdag was ik vrij, zoon had ook een vrije dag. We zijn mijn nichtje van school gaan halen, hebben pannenkoeken gegeten, zijn met mijn nichtje naar zwemles geweest en ze slaapt hier nu ook.
Donderdag ga ik in de ochtend eerst mijn nichtje naar school brengen en daarna mijn zoon. Daarna met mijn dochter op schoenenjacht. Ze heeft dringend een grotere maat nodig, maar ik vind nergens leuke schoenen voor haar smalle voetjes. Verder weinig plannen.
Vrijdag zou ik normaal van 8-12u werken maar ik zag net dat ik nog een vergadering heb, dus dat zal dan wel 15u worden. 'S avonds gaan we naar mijn ouders en blijven daar ook eten.
Zaterdag ga ik in de ochtend met mijn kinderen naar de kapper. Mijn dochter voor het eerst, enkel de puntjes eraf in de hoop dat haar haren wat voller worden. Mijn man werkt in de ochtend, geen idee wat we 's middags doen.
Zondag overdag hebben we geen plannen, late middag komen Zonnetje en haar man hierheen en gaan we 's avonds uit eten, mijn ouders komen oppassen terwijl we weg zijn.
2012 & 2016
<<

Anoniem247

Bericht 25 Jan 2018 13:05

Re: Weekplannen!

Ja klopt Snoes haha! En je kan een dure braadpan winnen :)

Ik las in een ander topic dat je zus is geopereerd. Hoe gaat het nu met haar?
<<

Snoes

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5868

Geregistreerd: 11 Dec 2013 11:19

Bericht 25 Jan 2018 14:11

Re: Weekplannen!

Gaat goed hoor! De operatie is goed gegaan en ze mag vandaag al naar huis, al mag ze nu wel een week lang sowieso niets tillen en moet ze het de eerste 6 weken rustig aan doen.
2012 & 2016
<<

Anoniem247

Bericht 25 Jan 2018 17:55

Re: Weekplannen!

Fijn dat ze lekker naar huis mag en dat alles goed is gegaan!
Vorige

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers