Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Weekend!

<<

Jezzie

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8845

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:17

Bericht 22 Dec 2017 14:05

Weekend!

Kerstinkopen, werken, of een rustig weekend voor de boeg? Wat zijn jullie plannen voor het weekend?
2012
2016
2020
oktober 2024

Instagram
<<

Jezzie

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8845

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:17

Bericht 22 Dec 2017 14:09

Re: Weekend!

Ik heb een week vakantie!
Voelt nog niet helemaal zo. Zometeen mijn dochter naar gym en als ze klaar is ga ik met haar de kerstboodschappen doen. Moet ook nog een kerstcadeautje voor man en zoon kopen.

Morgenochtend is mijn man werken en doen wij rustig aan. 's middags heb ik nog een gesprek met ouders van een gastkindje en gastouderbureau.

Zondagochtend moet mijn man ook werken. Ik ga met dochter koekjes bakken voor kerst en misschien ook nog taart bakken.
's middags misschien al wat voorbereiden voor 1e kerstdag.
's Avonds lekker eten met z'n vieren. En daarna met wat lekkere hapjes op de bank all you need is love kijken.
2012
2016
2020
oktober 2024

Instagram
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 43732

Geregistreerd: 16 Nov 2015 15:09

Bericht 22 Dec 2017 14:11

Re: Weekend!

Ik rond echt net de laatste blogpost en fotoshootverzending af dus ik heb ook weekend/vakantie/hoe je het wilt noemen! Tot in 2018 :) Oh nee, een kennismakingsgesprek volgende week nog. Nou ja, prima, beetje vakantie.

Vandaag is niets bijzonders.

Morgen gaan we nog even flinke inkopen doen voor de kerst. Kaaswinkeltje, slager, Albert Heijn, dat soort werk.

Zondag vieren we kerstavond bij m'n vader, dus daar gaan we naar toe. Cadeautjes mee, baby en campingbedje mee. We gaan vleesfondueen en wij maken het toetje.

Daarna is de hele kerst shabang begonnen.
Let's discover the world together.
<<

sarah1985

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 12154

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:34

Woonplaats: Friesland

Bericht 22 Dec 2017 14:52

Re: Weekend!

Ben nu nog aan het werk tot 4

Morgen geen idee misschien even de stad in met mijn moeder die is een keer vrij op zaterdag normaal wandelt ze iedere zaterdag

Zondag naar de Lidl voor verse broodjes voor kerstavond en kerstmorgen. Ondertussen serious request kijken en in de avond cadeaus uitpakken
Afbeelding
<<

Anoniem304

Bericht 22 Dec 2017 14:59

Re: Weekend!

Ik ben nu aan het werk tot half 5. Vanavond m'n haar verven.
Morgen begrafenis van de oma van m'n vriend, verder niks.
Zondag kerstavond bij m'n schoonouders met cadeautjes
Maandag 1e Kerstdag ook bij m'n schoonouders en eerst thuis. 's ochtends samen naar de winkel voor een lekker ontbijtje.
Dinsdag 2e kerstdag gourmetten bij m'n broer, schoonzus en neefje!

En Netflix. Kerstfilms op Netflix!
<<

Burn

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9475

Geregistreerd: 19 Jul 2014 17:27

Bericht 22 Dec 2017 15:00

Re: Weekend!

Mijn man en ik hadden eigenlijk vanaf vandaag samen weekend, helaas werd hij om 12.30u gebeld of hij toch nog even kon komen werken. Nouja, dat 'even' geloof ik inmiddels wel. Zal wel weer een latertje worden vandaag.

Ik ga zo even met de auto naar de garage, daarna de laatste kerstboodschappen halen. Verder geen plannen voor vandaag.

Morgen: Nog helemaal geen plannen. Wil misschien even wat rommelen op zolder, en achter de schotten. Kijken wat er nu ligt en wat weg kan.

Zondag: Voorbereidingen treffen voor Kerst. Daarna even bij vrienden op visite en m'n nagels laten doen. Daarna gaan we door naar N. z'n oma, waar de rest van de familie ook komt en vieren we daar Kerst.
08♡02♡2018
07♡04♡2020
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 25126

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 22 Dec 2017 15:35

Re: Weekend!

Mijn weekend (en kerstvakantie van twee weken!) is vandaag begonnen. Om 12.00 heb ik m'n stiefdochter uit school gehaald en hebben we samen ergens geluncht. Daarna een paar kleertjes voor de baby gekocht. Nu gaan we even boodschappen doen en daarna moet ik nog wat was doen en cadeautjes inpakken. Vanavond gaat stiefdochter weer naar haar moeder en ga ik met m'n vriend The Voice kijken.

Morgen ga ik naar Islandgirl in haar nieuwe huis.

Zondag moet ik schoonmaken in huis, spullen inpakken en 's middags vertrekken we naar het oosten voor kerstavond bij m'n vader. Daarna door naar m'n moeder waar we blijven slapen. We gaan ze dan ook vertellen dat we een meisje verwachten!

Maandag: kerst vieren bij m'n moeder met familie. 's Avonds weer terug naar huis.
Dinsdag: stiefdochter komt eind van de ochtend bij ons en eind van de middag komt m'n schoonfamilie bij ons kerst vieren.
❤ 7 juni 2018
<<

Anoniem282

Bericht 22 Dec 2017 16:12

Re: Weekend!

Vandaag ben ik vooral nog even druk met ziekenhuisafspraken regelen en verzetten. Vanavond een verjaardagsborrel in een kroegje vlakbij m'n huis.

Morgen: jarig en wat leuks doen.

Zondag: naar familie om Kerst te vieren en dan in de avond borrelen met een vriendin.
<<

Carra

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3089

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:50

Bericht 22 Dec 2017 16:24

Re: Weekend!

Yes weekend! Ik ben vandaag al vrij. Ik ben net terug van mijn vrijwilligerswerk, en nu ga ik wat in huis werken. Vanavond ga ik met mijn vriend naar een nineties party hier vlakbij. Super leuk, samen op date!

Morgen een relaxte dag en in de avond met vrienden naar de bioscoop naar de nieuwe star wars.

En dan is het kerst!! :-)
<<

Arwyn

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9634

Geregistreerd: 01 Sep 2013 16:06

Bericht 22 Dec 2017 16:27

Re: Weekend!

Ik heb tegenwoordig echt 0,0 plannen.. Naast de misselijkheid echt helemaal geen energie, even boodschappen doen is al killing :nopomppom:
Het enige dat op de planning staat is een etentje zondag. Moet nog even kijken of ik wel mee ga, is afhankelijk van hoe ik me dan voel.
Met kerst hebben we helemaal geen plannen. Voor nu wel fijn en lekker rustig!
Ik hou van jou, van heel jou

augustus 2015 - juni 2018 - januari 2022
<<

Fantine

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3728

Geregistreerd: 01 Jan 2015 13:05

Bericht 22 Dec 2017 16:30

Re: Weekend!

Ik ben de hele week ziek geweest dus het weekend voelt niet echt als weekend. Vandaag was ik vrij en nog wat aan het uitzieken. Heb de cadeaus voor kerst ingepakt en straks nog even samen met mijn vriend op pad voor wat laatste inkopen. Vanavond gaan we uiteten met vrienden. Morgen naar Brabant naar mijn familie voor sinterkerst met cadeautjes. Zondag zie ik mijn vader weer voor het eerst sinds bijna drie jaar, we blijven daar ook eten. Daarna terug naar het hoge noorden om kerstavond bij mijn schoonouders te vieren met cadeaus. We blijven bij hun slapen en eerste kerstdag gaan we met zijn allen uitgebreid koken. Tweede kerstdag geen verplichtingen na een super vol weekend..
<<

Anoniem245

Bericht 22 Dec 2017 16:34

Re: Weekend!

Geen plannen!
Uitslapen, honden wandelen, boodschapjes, huisje schoonmaken...
Met Kerst ook lekker rustig. Kerstavond bij mijn ouders, eerste kerstdag weer rustig aan en bij mijn ouders eten en de tweede kerstdag rustig aan en met familie bowlen en steengrillen.
<<

Mizz_S

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 7555

Geregistreerd: 01 Sep 2013 00:04

Bericht 22 Dec 2017 16:34

Re: Weekend!

Alvast gefeliciteerd Guattari!

Ik heb ook al weekend, en vandaag is tevens de eerste dag van mijn vakantie.
Vanmorgen heb ik nog even wat werkdingetjes afgemaakt. Nu zitten we even lekker op de bank darts te kijken. Zometeen gaan we even naar de Ikea.
Morgen de kerstboodschappen doen. Verder nog geen plannen. Lekker rustig aan doen waarschijnlijk.
Zondagochtend de bestelling ophalen bij de slager. 's Avonds gaan we gezellig met zijn tweetjes tapas/hapjes eten op de bank.
Ik ben van plan de komende dagen vooral ook lekker rustig aan te gaan doen. Daar heb ik wel behoefte aasn na een drukke week waarin ik ook nog ziek ben geweest.
<<

Geel

Bericht 22 Dec 2017 16:37

Re: Weekend!

Vanavond komt mijn zus eten met haar meisjes. Ik maak stamppot rauwe andijvie met speklappen en stoofperen en heb op de valreep ook nog even lekkere toetjes gekocht, dan maken we er vast een feestje van.

Morgenochtend ga ik schoonmaken bij mijn vader en daarna rijden we naar Zeeland, voor een kerstconcert met mijn schoonfamilie. Maria's eerste concert! Ik hoop dat ze zich een beetje rustig houdt en het mooi vindt. Anders heb ik altijd nog een speentje in m'n zak, ghe ghe. Na het concert eten we bij m'n schoonfamilie.

Zondag gaan we 's ochtends naar de kerk en 's middags ga ik koken. Het is een soort mix van wat wij lekker vinden en voor Maria ook feestelijk is: aardappelkroketten, ossenhaas, champignons, pepersaus en een salade met paprika. Daarna gaan we de cadeautjes uitpakken. 's Avonds ga ik of gaat mijn man nog naar de kerstnachtdienst.

Maandag gaan we 's ochtends weer ter kerke en ik denk dat ik Maria dan ook nog even mee naar binnen neem (normaal is ze altijd in de crèche tijdens de dienst), omdat we dan vaak een hoop kerstliederen zingen. Daarna thuis een lekkere lunch. Eind van de middag gaan we naar mijn familie van vaders kant toe, omdat de kans groot is dat het de laatste Kerst wordt van mijn zieke tante. Al m'n ooms en tantes en neven en nichten komen en iedereen neemt iets mee. Man en ik nemen onze gitaren mee en dan gaan we daar ook nog kerstliederen zingen, want mijn tante houdt erg van zingen.

Dinsdag gaan we de hele dag naar mijn familie/gezin. 's Ochtends kinderkerstfeestviering waarin m'n kleine nichtje meedoet en daarna bij m'n moeder cadeaus en borrelen. 's Avonds gourmetten.

Al met al doen we best veel, maar het voelt toch niet druk omdat ik geen bijzondere eetdingen moet/ga maken. Heb 't mezelf makkelijk gemaakt en ik ga weer eens voor de inhoud dit jaar (ipv voor het eten :palm:). Superveel zin in allemaal!
Laatst gewijzigd door Geel op 22 Dec 2017 16:44, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Anoniem245

Bericht 22 Dec 2017 16:39

Re: Weekend!

Oh Geel wat klinkt dat leuk! Veel plezier alvast!
<<

Geel

Bericht 22 Dec 2017 16:43

Re: Weekend!

Marin schreef:We gaan vleesfondueen en wij maken het toetje.
Hoe werkt dit precies? Verschillende soorten vlees en dan in een saus? Do tell me more.

Jezzie: leuk, samen koekjes bakken!

Cotton: sterkte bij de begrafenis, naar, zo voor Kerst. Ik wens je een goed afscheid!

Bliss: wat leuk joh Bliss, dat jullie gezellig samen zijn gaan lunchen enzo. Heeft je stiefdochter ook iets uitgekozen? Super bijzonder voor je dat op Kerstavond je ouders kunt vertellen dat jullie een meisje krijgen.

Carra: klinkt relaxt, veel plezier!

Arwyn: lekker rustig houden dan. Er komen vast nog meer 'Kersten' aan waarin je lekker mee kunt doen!

Fantine: wat bijzonder dat je je vader weer gaat zien na zo'n lange tijd. Heb het goed!
<<

Geel

Bericht 22 Dec 2017 16:45

Re: Weekend!

Kira schreef:Oh Geel wat klinkt dat leuk! Veel plezier alvast!
Thanks! Jij ook!
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 43732

Geregistreerd: 16 Nov 2015 15:09

Bericht 22 Dec 2017 16:59

Re: Weekend!

Geel schreef:
Marin schreef:We gaan vleesfondueen en wij maken het toetje.
Hoe werkt dit precies? Verschillende soorten vlees en dan in een saus? Do tell me more.


Verschillende soorten vlees inderdaad, denk zoiets als gourmetvlees maar dan nog dunnere lapjes rund, varken en kip. Die prik je dan aan zo'n fonduevork en laat je garen in een pannetje bouillon. In hete olie kan ook, maar dat spettert en stinkt, dus mijn stiefmoeder kiest altijd voor bouillon. Die daarna extra lekker is natuurlijk doordat alle vleessmaken erin trekken. Daarnaast eten we saus, brood en salade, beetje hetzelfde idee als gourmetten of Hollandse barbecue. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het niet zo bijster boeiend vind, maar m'n stiefmoeder is geen heldin in de keuken en vroeg of we liever vleesfondueen of dat ze rosbief zou maken en ze reageerde toch wel opgelucht toen we vleesfondueen zeiden, dus duidelijk de juiste keuze gemaakt dan. En daarom maken wij wel het toetje (individuele tiramisu potjes). Oh en m'n zusje lust geen vleesfondue maar kaasfondue dus dat krijgt zij en stiekem vind ik dat veel lekkerder, maar dat durfde ik niet te zeggen. Ik hoop daar ook een vorkje mee te prikken in elk geval.

De overige kerstdagen staan we volop in de keuken dus het is ook wel goed zo. Ik moet zeggen dat ik voor het eerst een beetje gestresst ben/was voor de kerst, maar meer omdat ik ook m'n mom-brain aan heb staan en dus niet alleen aan de eetlijstjes, maar ook inpaklijstjes en Ollielijstjes moet denken. Het voelt ineens zo volwassen om echt als gezinnetje naar de familie met kerst te gaan.

Jouw kerst klinkt heel erg leuk trouwens. Hele fijne feestdagen alvast.
Laatst gewijzigd door Marin op 22 Dec 2017 17:04, in totaal 2 keer gewijzigd.
Let's discover the world together.
<<

Anoniem304

Bericht 22 Dec 2017 17:03

Re: Weekend!

Marin schreef:
Zondag vieren we kerstavond bij m'n vader, dus daar gaan we naar toe. Cadeautjes mee, baby en campingbedje mee. We gaan vleesfondueen en wij maken het toetje.

Daarna is de hele kerst shabang begonnen.

Ohhh, wij deden dat vroeger thuis op oudejaarsavond. Leuk haha!
<<

Anoniem304

Bericht 22 Dec 2017 17:04

Re: Weekend!

Ohhh. Ik denk dat we misschien ook wel op kraamvisite gaan. Onze beste vrienden hebben zonet een baby gekregen!
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 43732

Geregistreerd: 16 Nov 2015 15:09

Bericht 22 Dec 2017 17:05

Re: Weekend!

Wat leuk Cotton. Na slecht nieuws ook goed nieuws.
Let's discover the world together.
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 25126

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 22 Dec 2017 17:13

Re: Weekend!

Geel schreef:Bliss: wat leuk joh Bliss, dat jullie gezellig samen zijn gaan lunchen enzo. Heeft je stiefdochter ook iets uitgekozen? Super bijzonder voor je dat op Kerstavond je ouders kunt vertellen dat jullie een meisje krijgen.


Ja ze heeft een soort onesie uitgekozen, wit met een soort ijsberengezichtje erop en oortjes eraan en een los mutsje erbij. Het is alleen 80% katoen en 20% polyester, dus dat lijkt me niet echt fijne babystof, of wel? Denk dus niet dat ik het ding vaak aan zal doen, maar ja. Misschien met dingen van 100% katoen eronder, of is het überhaupt geen goed idee?
❤ 7 juni 2018
<<

Geel

Bericht 22 Dec 2017 17:14

Re: Weekend!

Gefeliciteerd Cotton!

Tnx voor uitgebreide antwoord Marin! Ik snap 't nu :-)
<<

Anoniem242

Bericht 22 Dec 2017 17:19

Re: Weekend!

Vanavond ga ik naar mijn koor kijken. We moeten in de stad hier een kerstoptreden verzorgen. Gezien mijn operatie heb ik het hele kerstseizoen niet mee kunnen doen. Maar vanavond ga ik toch mee zingen. Het zijn toch bekende nr's.
Mijn vriend heeft kerst diner met zijn werk dus die verwacht ik pas laat thuis.

Zaterdag krijgen we in de middag bezoek en verder eigenlijk niks opstaan.

Zondag overdag rustig en tegen de middag alles klaar zetten voor ons kerstdiner in de avond met mijn schoonouders en vriendin met haar dochter en onze kindjes. Er liggen echt veel cadeautjes onder de boom die eindelijk uitgepakt mogen worden!
<<

Pippa

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3499

Geregistreerd: 11 Apr 2017 11:46

Bericht 22 Dec 2017 18:54

Re: Weekend!

Bliss, een kind heeft nog een romper eronderaan hè :)
11-2017 ♥
12-2021 ♥
Volgende

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers