Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Wat wil je even kwijt? #6

<<

Libelle'

Noob

Berichten: 205

Geregistreerd: 04 Nov 2016 13:06

Bericht 19 Jun 2017 19:14

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Ik heb al weken geen internet thuis. Moest eerst wachten op mn nieuwe modem, die is er nu dan maar heb nog steeds geen signaal. Vandaag zou monteur komen tussen 4 en 6.
Speciaal uren voor opgenomen om op tijd thuis te zijn, kom ik thuis, ligt er een briefje in de bus dat er om half 2 iemand was van KPN maar niemand thuis was. De afspraak was dan ook niet half 2.
Voor niks uren opgenomen.
<<

Snoes

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 5034

Geregistreerd: 11 Dec 2013 12:19

Bericht 19 Jun 2017 22:10

Re: Wat wil je even kwijt? #6

Oh dat is balen Libelle, stom ook dat ze dan een ander uur aangeven dan ze daadwerkelijk komen.
2012 & 2016
Vorige

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers