Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Wat moeten we met onze kat..

<<

Elliot

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 12016

Geregistreerd: 20 Feb 2014 12:58

Bericht 13 Nov 2017 11:37

Re: Wat moeten we met onze kat..

Wie is Hetty? :D
<<

Dee

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4319

Geregistreerd: 03 Aug 2015 17:18

Bericht 13 Nov 2017 11:40

Re: Wat moeten we met onze kat..

Hahah Whatever, ik ga dat hele betoog inderdaad maar houden :wink:. Ik was zaterdag ook zo pissig op dat meisje van desbetreffende winkel. Ze was niet ouder dan een jaar of 18 en dan zo'n toon aan slaan. Ik snap dat het vervelend is maar het is niet zo dat ik die kat daar die winkel in gooi ofzo. Het is nou eenmaal geen hond die ik kan africhten.

De kat is nu alweer een paar uur niet bij huis. Ga zo maar eens kijken in het centrum waar hij uit hangt. We nemen hem heel vaak al mee terug maar mensen die langs ons huis lopen, lokken hem weer mee. Het handige daar aan is wel dat toen hij laatst een paar dagen weg was naar de andere kant van het dorp, iedereen wist om welke kat het ging :wink:
For all the things my hands have held, the best by far is you
L. 2016 :heart:
<<

Elliot

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 12016

Geregistreerd: 20 Feb 2014 12:58

Bericht 13 Nov 2017 11:44

Re: Wat moeten we met onze kat..

Haha Dee! Da's wel handig ja! Bij ons oude huis hoefden we alleen een bruggetje over om bij de winkels te komen en daar zat dus ook regelmatig een kat (van één van onze buren) bij de opticien binnen. Was zo'n grote Noorse boskat, heel mooi beest. De opticien vond het heel gezellig en de bewoners wisten altijd waar hun kat was. Heel leuk! Onze kat durfde toen niet over het bruggetje, als ik naar de supermarkt liep bleef zij altijd aan de overkant staan mauwen tot ik weer terug was :heart:
<<

Elska

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1286

Geregistreerd: 11 Okt 2015 20:55

Bericht 13 Nov 2017 13:01

Re: Wat moeten we met onze kat..

Door een mandje neer te zetten en de kat aan te halen verpesten mensen het ook zelf. Helaas ook voor de winkeliers die de kat wel wegjagen.

Waar ik als student woonde was dit ook een probleem, niet bij de winkels maar in de woningen. Enkele buren haalden buurkatten naar binnen want dat was zo lief. Zelfs voeren enzo. Met als gevolg dat er geen raam open kon staan of er sprong een kat naar binnen. Regelmatig dat er een kat stiekem ergens naar binnen was geslopen en uren tot dagen opgesloten zat.
Afbeelding
<<

Poutine

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 236

Geregistreerd: 15 Jul 2017 13:32

Bericht 13 Nov 2017 14:23

Re: Wat moeten we met onze kat..

Ja, dat mandje is inderdaad verre van handig. Ik zou nog even langs de winkels gaan en duidelijke afspraken maken. Geen mandjes neerzetten, niet aanhalen, ook klanten niet laten aanhalen, maar wegjagen. Desnoods geef je elke winkelier een goedkope plantenspuit van de Action ofzo die ze dan maar bij de kassa neerzetten.
En ik weet niet of jouw woonplaats een lokale Facebookgroep heeft waar veel bewoners lid van zijn? Misschien een idee om daar een bericht op te plaatsen met foto van kat en het verzoek aan mensen die kat niet aan te halen of mee te lokken als ze hem/haar zien lopen, omdat het beestje anders winkels in loopt en jij de kat dan kwijt bent en de kans bestaat dat de kat dan onopgemerkt blijft en opgesloten wordt. Zoiets. Dan begrijpen de meeste mensen het wel. En dan heb je daarmee denk ik wel al het mogelijke gedaan.
<<

Dora

Major Yipyapper

Berichten: 3886

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:27

Woonplaats: In het Brabantse land

Bericht 17 Nov 2017 21:14

Re: Wat moeten we met onze kat..

https://www.bndestem.nl/oosterhout/port ... ~aa8a2254/

Deze winkeliers vinden het geen probleem :)

Maar heb je nog iets kunnen bespreken met de winkelier?
Trotse mama van;
Grote zus: 18-04-2010
&
Kleine zus: 04-07-2011
Vorige

Terug naar Huisje, boompje, beestje

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers