Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!
Stamppot rauwe andijvie met zelf gemaakte gehaktballen. En ik heb nog wat geraspte kaas over, dus ik denk dat ik die er doorheen gooi. (Niet verantwoord, wel lekker)
Wij eten frietjes met schil van Célavita uit de airfryer, daarbij gefrituurde gamba's met chilisaus van de visboer en nog een Italiaanse kant-en-klaar salade.
Ik had garnalen en wokgroenten met noodles genaakt, met zo'n kruidenpasta - echt vies. Veel te zout en verder smaakte het naar niks, niemand heeft het opgegeten. Ik dineer met pepernoten
Wij eten vanavond wraps. Ik ga kip en ui bakken voor erop, en verder hebben we tomaat, komkommer, paprika, feta, geraspte kaas, creme fraiche en honingmosterdsaus om de wraps te beleggen.