12 Jan 2017 11:26
Urban Naked schreef:Ik ga uit eten. Zin in.
Ik had een heel lekker voorgerecht met pulpo en daarna een halve pompoen met allerlei groenten er in gestoofd, het was heerlijk.
Voor vanavond moet ik nog iets bedenken, ik eet alleen met m'n zoontjes. Voor de jongste heb ik een prakje pompoen in de vriezer, m'n kleuter wordt heel blij van een bordje tomaat/komkommer/noten/gekookt ei/stukje worst en voor mezelf maak ik denk ik risotto met paddenstoelen, rucola en kaas.
12 Jan 2017 11:27
Oh lekker, UN, je etentje klinkt heerlijk.
Vind je het niet veel werk om voor jezelf dan zo'n uitgebreide maaltijd (tenminste, ik vind risotto altijd best even een klusje) te maken? Of juist wel lekker om dat te doen?
12 Jan 2017 11:32
Nee ik vind risotto niet veel werk, alleen dat je er bij moet blijven is minder handig. Dus ik voer eerst m'n baby, daarna maak ik het kleutereten, dan breng ik baby naar bed, dan douche ik de kleuter en laat me inmaken met skipbo en als hij dan op bed ligt ga ik om 20.00 lekker risotto maken.
12 Jan 2017 11:34
Ah ja. Dan kan je wel echt van je risotto genieten!
12 Jan 2017 11:37
Zo is het. Dan doe ik het in een diep bord en ik ert het met een lepel <3
12 Jan 2017 11:38
UN ik maak risotto vaak in de oven. Duurt lang maar je hoeft niet steeds te roeren
12 Jan 2017 11:46
Ja heb ik ook wel eens gedaan, maar ik vind het met mijn gerecht (met rode wijn en paddenstoelen) lekkerder uit een pan!
12 Jan 2017 12:02
Voor ons iets met witlof en voor de jongens spitskool. Die lusten geen witlof.
12 Jan 2017 12:23
Spaghetti carbonara met gegrilde groente erbij.
12 Jan 2017 13:59
Ik maak draadjesvlees (het ruikt heerlijk hier!) en daarbij een stamppot andijvie.
12 Jan 2017 14:09
Ik eet op m'n werk en voor vandaag moest ik koken. Ik heb gister al een lekkere bouillon getrokken van een hele kip met groente en kruiden. En daar maak ik vandaag kippensoep van.
12 Jan 2017 15:20
Hmm, dat klinkt heerlijk Urban Naked.
Ik ga vanavond uit eten. Dus het is nog een verrassing wat ik eet.
12 Jan 2017 16:31
Indische rendang met rijst en sperzieboontjes.
Poosje geleden een grote pan gemaakt en in porties ingevroren. Dus vanavond kwestie van opwarmen, rijst koken en boontjes wokken.
12 Jan 2017 16:33
Uiensoep met kaas-speltbroodjes.
12 Jan 2017 16:40
Oh lekker he Olijfje! Doen wij ook af en toe. En de rendang uit de vriezer smaakt zelfs nog beter dan vers gek genoeg vind ik.
Wij eten kippenpoten uit de oven gemarineerd in mangochutney, rode peper, limoen en korriander. Ik rooster ook nog wat tomaatjes mee. We eten het met naan en salade.
12 Jan 2017 18:05
Broodjes giros en daar heb ik zin in! Wel een soort van verantwoord op volkoren pita's en ik heb kip zelf gekruid ( gisteren al dus dat is lekker ingetrokken) en van Griekse yoghurt tzatziki gemaakt, daarbij gele paprika, rode ui, tomaten en ijsbergsla.
12 Jan 2017 18:33
Zoete aardappelfrites met broccoli en biefstuk
12 Jan 2017 18:48
Tomatensoep en heb een stokbroodje afgebakken.
13 Jan 2017 08:23
Pasta met courgette en geroote zalm.
13 Jan 2017 08:36
gevulde pasta
13 Jan 2017 09:36
M'n man kookt want ik ben later thuis uit werk. Hij maakt iets van Griekse kofte met een salade met komkommer en kalamata olijven. Meer weet ik ook niet.
13 Jan 2017 10:43
Mijn zoontje wil supergraag pannenkoeken eten. Ik heb nog rijstvellen liggen, denk dat ik voor mezelf rauwe groenten fijn snij en met een hoisinsausje verse loempia's maak. Want deeg vind ik geen avondeten
13 Jan 2017 11:07
Urban Naked schreef:Want deeg vind ik geen avondeten
Gebakken beslag hoor!
Ik weet nog niet wat ik vanavond ga eten, ik denk dat ik groente ga grillen met wat rijst en kipfilet.
13 Jan 2017 14:05
Urban Naked schreef:Mijn zoontje wil supergraag pannenkoeken eten. Ik heb nog rijstvellen liggen, denk dat ik voor mezelf rauwe groenten fijn snij en met een hoisinsausje verse loempia's maak. Want deeg vind ik geen avondeten
Geen loempia's, maar zoete aardappel-preisoep.
13 Jan 2017 15:35
Ik maak even snel een ovenschotel met wat we nog hadden; aardappel, gehakt, tomaat, aubergine, courgette, kaas.