Re: Wat eten we vanavond? #14
Ik maak een vissalade met makreel, Hollandse garnalen, rucola slamelange, komkommer, een eitje en verder even kijken wat ik kan vinden. Met een soort homemade cocktailsaus op basis van kwark.
Bliss schreef:Wij hadden groentesoep met een focaccia met bloemkoolbodem erbij.
caribbeanlover schreef:Bliss schreef:Wij hadden groentesoep met een focaccia met bloemkoolbodem erbij.
Bloemkoolbodem? Hoe kan focaccia nou een bodem hebben? Da's gewoon een broodsoort niks meer en niks minder.
Caulfield schreef:Wat een lekker traditioneel diner Dora! Was er iets te vieren?
Hier zijn de kinderen volledig doorgevoerd op een kinderfeestje. Mijn vriend haalt Chinees en ik maak voor mezelf van restjes een risotto, met doperwten en peterselie en wat haloumi erbij.
Bliss schreef:caribbeanlover schreef:Bliss schreef:Wij hadden groentesoep met een focaccia met bloemkoolbodem erbij.
Bloemkoolbodem? Hoe kan focaccia nou een bodem hebben? Da's gewoon een broodsoort niks meer en niks minder.
En door het deeg zit bloemkool, zo dus: https://www.ah.nl/producten/product/wi4 ... e-focaccia
Flo schreef:Een focaccia wordt toch in principe aan de bovenkant belegd? Dan is het brood dus de ‘bodem’. Net als bij een pizza.
Flo schreef:Een focaccia wordt toch in principe aan de bovenkant belegd? Dan is het brood dus de ‘bodem’. Net als bij een pizza.
Bliss schreef:Cbl, ben je niet in de war met ciabatta of iets dergelijks?
caribbeanlover schreef:Flo schreef:Een focaccia wordt toch in principe aan de bovenkant belegd? Dan is het brood dus de ‘bodem’. Net als bij een pizza.
Focaccia is niet echt bedoeld om te beleggen het is geen pizza.
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers