Elliot schreef:Hulde June, ik kan me heel goed vinden in jouw reactie!
minoessepoes schreef:Ik heb voor vanavond een hartige taart gemaakt van hartige taartdeeg gevuld met gele en rode paprika, rode ui, knoflookolijven, oregano, feta en ei uiteraard. Daar eten we een salade bij van paprika, tomaat, komkommer, olijf, rode ui en feta.
Carrie schreef:minoessepoes schreef:Ik heb voor vanavond een hartige taart gemaakt van hartige taartdeeg gevuld met gele en rode paprika, rode ui, knoflookolijven, oregano, feta en ei uiteraard. Daar eten we een salade bij van paprika, tomaat, komkommer, olijf, rode ui en feta.
Dit klinkt zo lekker dat ik de ingrediënten in huis heb gehaald maar hoe maak ik dit eigenlijk De hartige taart bedoel ik dan. Heb je een recept?
Viva schreef:Wij eten vanavond bloemkool met aardappels en gehaktballen.
caribbeanlover schreef:Carrie schreef:minoessepoes schreef:Ik heb voor vanavond een hartige taart gemaakt van hartige taartdeeg gevuld met gele en rode paprika, rode ui, knoflookolijven, oregano, feta en ei uiteraard. Daar eten we een salade bij van paprika, tomaat, komkommer, olijf, rode ui en feta.
Dit klinkt zo lekker dat ik de ingrediënten in huis heb gehaald maar hoe maak ik dit eigenlijk De hartige taart bedoel ik dan. Heb je een recept?
Het is vrij simpel. Groenten even kort bakken en dan in de bakvorm doen waar inmiddels het deeg in zit. Dan eieren klutsen en erover doen. Soort quiche is het.
Carrie schreef:caribbeanlover schreef:Carrie schreef:
Dit klinkt zo lekker dat ik de ingrediënten in huis heb gehaald maar hoe maak ik dit eigenlijk De hartige taart bedoel ik dan. Heb je een recept?
Het is vrij simpel. Groenten even kort bakken en dan in de bakvorm doen waar inmiddels het deeg in zit. Dan eieren klutsen en erover doen. Soort quiche is het.
Ja? En hoe veel eieren dan? Dank je!
Carrie schreef:minoessepoes schreef:Ik heb voor vanavond een hartige taart gemaakt van hartige taartdeeg gevuld met gele en rode paprika, rode ui, knoflookolijven, oregano, feta en ei uiteraard. Daar eten we een salade bij van paprika, tomaat, komkommer, olijf, rode ui en feta.
Dit klinkt zo lekker dat ik de ingrediënten in huis heb gehaald maar hoe maak ik dit eigenlijk De hartige taart bedoel ik dan. Heb je een recept?
minoessepoes schreef:Carrie schreef:minoessepoes schreef:Ik heb voor vanavond een hartige taart gemaakt van hartige taartdeeg gevuld met gele en rode paprika, rode ui, knoflookolijven, oregano, feta en ei uiteraard. Daar eten we een salade bij van paprika, tomaat, komkommer, olijf, rode ui en feta.
Dit klinkt zo lekker dat ik de ingrediënten in huis heb gehaald maar hoe maak ik dit eigenlijk De hartige taart bedoel ik dan. Heb je een recept?
Ik snijd alle groenten klein en leg die op de bodem ( ik bak het dus niet eerst aan), als je bijvoorbeeld tomaat er bij doet of andere vochtige groenten dan kan je wat paneermeel op het deeg strooien zodat dat vocht op kan nemen maar met bovenstaande ingrediënten hoeft dat niet. Dan klop ik een stuk of 6 eieren met een klein scheutje melk, peper en zout en verkruimel de feta er doorheen en dat giet ik dan over de groenten heen, dat zet ik ongeveer een half uur in de oven op 180 graden.
Highway schreef:Gisteren aten we spaghetti met kip, ik wilde het met chipolata worstjes eten maar had de kip uit de vriezer gehaald..
Vandaag eten we bloemkool met gekookte aardappelen, satesaus en dus chipolataworstjes ipv kip
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers