Re: Wat eten we vanavond? #13
Ik heb net een nieuw kookboek, daar zit ik dan in te lezen, dat vind ik gewoon leuk en van de week maak ik daar gevulde pasta met spinazie en ricotta uit. Ik pak ook vaak kookboeken die ik al langer heb en blader ze door voor ideeen, zo heb ik een kookboek die per seizoen ingedeeld is en die pak ik elk seizoen wel weer opnieuw om even te kijken welke groenten in het seizoen zijn en ideeen daar mee. Maar ik kijk ook op sites met recepten. Dan kijk ik in de koelkast wat op moet en vul dat bijvoorbeeld op de site van Albert Heijn in.
Verder heb ik bijvoorbeeld ook een keer kipsate met rijst, saté saus en boontjes op het menu staan voor komende week. Die loempia’s met brie had ik laatst gezien op de sites van Chicks love food ( is eigenlijk een voorgerechtje) en onthouden dus die wilde ik vandaag maken want op woensdag ben ik vrij en heb ik tijd om te koken en iets nieuws te maken. Maar het is dus eigenlijk een voorgerechtje dus er moest nog wel iets van groenten bij, dus pak ik wat spinazie die ik in huis heb voor de gevulde pasta en wat boontjes die ik in huis heb voor bij de kipsate, wat erwtjes uit de vriezer een uitje er bij en maak daar weer een salade van.
Sommige recepten blijven en maak ik vaker en andere recepten maak ik maar eenmalig.