Urban Naked schreef:BUITEN??!!??!Kira schreef:Ik heb laatst gourmetvlees ingevroren, dat wilde ik op de pan gaan bakken, maar bedenk me nu dat ik dat gewoon lekker met zoon buiten ga gourmetten Met frietjes erbij.
June schreef:Kruiden naar beschikbaarheid en emotie.
Kira schreef:Urban Naked schreef:BUITEN??!!??!Kira schreef:Ik heb laatst gourmetvlees ingevroren, dat wilde ik op de pan gaan bakken, maar bedenk me nu dat ik dat gewoon lekker met zoon buiten ga gourmetten Met frietjes erbij.
Hahaha ja!
Alleen het gourmetstel ontplofte half dus heb het binnen staan bakken en m'n zoon nam nog gezellig een vriend mee.
minoessepoes schreef:Ow Kreeft, dat moest ik even Google, maar dat ziet er zo lekker uit! Binnenkort maar even naar de slager.
Wij eten vanavond makkelijk, een bakje bolognese saus uit de vriezer met volkoren penne en vers geraspte Parmezaan.
Kreeft schreef:minoessepoes schreef:Ow Kreeft, dat moest ik even Google, maar dat ziet er zo lekker uit! Binnenkort maar even naar de slager.
Wij eten vanavond makkelijk, een bakje bolognese saus uit de vriezer met volkoren penne en vers geraspte Parmezaan.
Ja is ook echt heel lekker! Zeker een aanrader.
Simpel vertaald is het gewoon gesneden/plakjes rundvlees geloof ik. Mijn variant is gegrilde bavette/ossenhaas/ribeye, lekker even laten rusten, en dat dan getrancheerd op een rucola salade, aangemaakt met balsamico azijn en goede olijfolie, vers geschaafde parmezaanse kaas, tomaatjes (zelf drogen in de oven), wat pijnboompitten, verse zwarte peper en zout flakes.
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers