11 Mrt 2018 18:21
Ik ga straks bami maken.
11 Mrt 2018 18:30
Broccoli stamppot met in bacon gewikkelde worstjes
11 Mrt 2018 19:05
Lejow schreef:Als ik dit topic zo lees, zijn wij echt 'eet-kneuzen'
Dat soort uitgebreide dingen komen hier eigenlijk nooit op tafel.
Vanavond was het dan ook gekookte aardappels, spinazie een kipkrokantje en een ei
Nou, wat is daar kneuzig aan? Gewoon net wat je lekkerder vindt, toch?
Wij eten vnv kippensoep met stokbrood en Franse kaasjes.
11 Mrt 2018 20:04
Wij hadden romige pasta met prei, shitake, tomaatjes en tijm. Was lekker! Ik heb nu echt bijna niets meer wat ik niet lust nu ik ook champignons eet.
11 Mrt 2018 20:16
Mihoen,garnalen en groenten. Super simpel en heel lekker!
11 Mrt 2018 20:39
Wij hadden groentesoep met brood.
11 Mrt 2018 21:23
Wij aten sushi bij mijn ouders.
11 Mrt 2018 21:53
Wij hebben bij mijn ouders gegeten en we aten Chinees. Ik had babi pangang spek (zonder saus), foejonghai, tjap tjoi, kip kerrie (ook met heel veel groente) en pisang goreng.
12 Mrt 2018 09:59
We hebben nog een portie rendang in de vriezer. Daarbij eten we boontjes en zilvervliesrijst.
12 Mrt 2018 10:48
Buffalo hot wings met bleekselderij met kwarkdip en salade.
12 Mrt 2018 10:50
Spaghetti met champignons en Parmezaanse kaas.
12 Mrt 2018 12:53
Andijvie-knolselderijstampot met slavinken en rodeuienjus
12 Mrt 2018 13:36
Hoe maak je die hotwings, Marin? Is dat erg veel werk?
Wij eten een spinazie-champignonslasagne vanavond.
Fijn is dat hè Frankie? Er ging bij mij toen ook echt een wereld open.
12 Mrt 2018 13:51
Wraps met kip,mais,komkommer en tomaat. En dan van die rode saus.
12 Mrt 2018 15:09
Kippensoep en een pistolet gesmolten kaas uit de oven.
12 Mrt 2018 15:27
Gevulde paprika met gehakt en tuinerwten. Voor man en kids basmatirijst erbij
12 Mrt 2018 16:51
Mie met gerookte makreel, spinazie en citroen
12 Mrt 2018 18:29
Pita's met witte kool, komkommer, paprika, lente ui, kwarkknoflooksausje en kip.
12 Mrt 2018 18:32
Een restje chinees van dit weekend. Ik doe er wel zelf groenten bij: witte kool en peultjes.
12 Mrt 2018 18:33
Griekse ovenschotel
12 Mrt 2018 19:41
Zuurkool met worst en spekjes.
12 Mrt 2018 19:52
Geel, niet heel ingewikkeld maar wel eventjes werk. Eerst de kipkluifjes in een zip lock met wat bloem, bakpoeder en kruiden (wij hebben net een Buffalo wing kruidenmix in Londen gekocht, anders even Googlen) en dan de wings op een oven plaat leggen en met zo'n olijfolie spuit licht invetten. Hoe lang ze precies in de oven moeten weet ik nog niet, ik moet ze zo nog maken. Zodra ze dan klaar zijn kan je de Buffalo hot wing saus (te koop bij ah) erover heen schenken of in dippen.
En ik heb een blauwekaasdip erbij gemaakt met blauwe kaas, kwark en beetje Philadelphia.
12 Mrt 2018 20:36
Ik had voor de mannen kip gewokt met bloemkool, broccoli en ketjap, en rijst erbij.
Zelf eet ik straks pas; Indiase curry van pompoen, tomaat en erwten, met koriander en roti.
12 Mrt 2018 20:39
Geel schreef:Fijn is dat hè Frankie? Er ging bij mij toen ook echt een wereld open.
Ja, heel erg! Ik was tot mijn 22e ofzo echt een ontzettend moeilijke eter. Ik lustte bijvoorbeeld al geen sla, komkommer, tomaat, paprika.. Dus alle salades vielen al af. Ik lustte ook bijna niets Aziatisch en bijna geen vis. Ondanks dat ik mezelf toen niet echt lastig vond, was ik dat echt wel haha.
Ik vind eten nu ook veel leuker. Ik ken veel meer smaken en waardeer eten op een andere manier. Het is niet meer alleen gezellig om uit eten te gaan maar ook echt een uitje voor mijn smaakpalet. Er is voor mijn dus ook echt een wereld opengegaan haha.
12 Mrt 2018 21:12
Wat leuk Frankie!
Geel, uiteindelijk heb ik de wings 25 minuten in de oven gehad op 200 graden. Wel in een loeihete skillet.