Desktop versie van Zeg maar Yes
Plaats een reactie

Wanneer ben jij blij met je partner?

17 Jun 2018 17:38

Wanneer ben jij blij met je partner en waarom?

Re: Wanneer ben jij blij met je partner?

17 Jun 2018 19:25

Als het tegen zit of als het even wat minder gaat, dat voelt hij aan en dan pakt ie als vanzelfsprekend heel veel van me over. Zodat ik me in elk geval geen zorgen hoef te maken over wat ik moet eten/het huishouden/ zorg voor ons huisdier etc. Ook als dat weken aanhoudt.

Hij is heel open minded en steunt me bijv in al mijn zweverige gedrag.
Ik zag vanochtend een topic van iemand over of je met een mannelijke vriend mocht afspreken. Zoiets zou niet eens in me opkomen om te overleggen/vragen. Hij is blij als ik dat ben.

Daarnaast ben ik blij dat we ook veel samen de bloemetjes buiten zetten.

Re: Wanneer ben jij blij met je partner?

17 Jun 2018 19:58

Vrijwel altijd, behalve als hij later eet en zijn troep op het aanrecht laat terwijl ik de keuken net weer aan kant en schoon heb. Dan kan ik hem wel schieten :smile: . Zet het dan ook gewoon even in de vaatwasser.

Verder altijd. Het is gewoon een goedzak, zeker nu hij parttime werkt en geen onregelmatige diensten meer heeft is hij zo gezellig. Hij weet precies wat ik wanneer nodig heb. Ik werk niet dus we hebben 4 dagen samen maar nooit gedonder en veel lol. Hij doet ook veel in huis dus dat levert ook geen frustratie op.

Re: Wanneer ben jij blij met je partner?

17 Jun 2018 20:10

Vrijwel altijd. Ik vind onze relatie prettig. Vooral de manier hoe we met elkaar omgaan, lekker onszelf kunnen zijn, weten wat de ander nodig heeft, elkaar vrijlaten, tijd hebben voor elkaar, dingen overleggen en bouwen aan een toekomst. Het aller belangrijkste: we houden van elkaar.

Wanneer ik echt blij met hem ben? Als hij me aankijkt en dat ik aan hem zie dat hij van me houdt.

Re: Wanneer ben jij blij met je partner?

17 Jun 2018 20:12

Meestal wel :wink:

Maar momenteel heel erg! Ik zit nog middenin een postpartum depressie en hij is echt mijn rots in de branding, mijn grote held!
Hij biedt altijd een luisterend oor, is mijn gejank nooit zat, heeft alle vertrouwen in mijn herstel en maakt me ondanks de situatie vaak aan het lachen. Zou het zonder hem absoluut niet redden!

Re: Wanneer ben jij blij met je partner?

17 Jun 2018 21:06

Olijfje ik vind het zo kut voor je dat je er toch zo middenin zit weer :(

Re: Wanneer ben jij blij met je partner?

17 Jun 2018 21:20

Ja het duurt nu al even en het zit niet mee. Ben nu aan het overstappen op andere medicatie omdat de huidige niet genoeg doet. Dus hele toestand maar opgeven is geen optie! En ik geniet godzijdank enórm van mn jongens :love:
Lief dat je reageert!!

Re: Wanneer ben jij blij met je partner?

17 Jun 2018 21:23

Poeh, eigenlijk altijd. Wat ik zo fijn vind is dat we best wel eens boos op elkaar kunnen zijn maar dat we nooit hoeven te twijfelen aan onze gevoelens voor elkaar.
En hij kan gewoon zo ontzettend leuk naar me kijken, dat ik gewoon zie hoeveel hij van mij houdt zonder dat hij daar op dat moment moeite voor doet.

Re: Wanneer ben jij blij met je partner?

17 Jun 2018 21:30

Soms kan ik hem wel wat doen, hij kan erg lomp zijn en is soms snel geïrriteerd en ik ook dus dan knalt het. Maar... hij is verder zo’n lieve actieve man die ontzettend goed voor me zorgt en voor me klaar staat. Dat maakt het echt meer dan goed.

Als ik hem bel dat ik ‘t ff niet meer trek dan komt hij als zijn agenda het toelaat soms gewoon eerder naar huis. Dan haalt hij mijn zoontje van dansles zodat ik niet hoef te wachten of komt hij eerder thuis dat ik niet hoef te koken.
Verder zouden we zonder hem echt een huishouden van Jan Steen hebben. Hij staat as we speak de berg strijkwerk weg te werken, hij draait wassen, brengt de kinderen vaak naar bed, hij ruimt de vaatwasser in en uit etc. etc.. Eigenlijk komt het er op neer dat hij de motor van ons huishouden is. Ik doe ook wat ik kan, maar ik ben een chaoot, zie dingen niet, mis overzicht en heb niet altijd evenveel energie.

Verder ben ik (vaak) blij dat hij zo veel energie heeft. Hij heeft nu een soort nesteldrang, wil vanalles doen in huis voor de baby komt. Dus heeft hij vandaag vloerbedekking van de trap gehaald (we hebben al nieuwe uitgezocht) en de zijkanten geschuurd van twee trappen en eentje al in de lak gezet, al klaagde hij wel omdat hij dat dus heel slecht kan, maar hij doet het wel. Maar ik heb mijn handen vol aan de trap in de hal en dat moet ik al steeds met veel uitrusten tussendoor doen.

Ik kan nog veel meer voorbeelden noemen maar het komt er op neer dat we een goed team zijn en dat dat echt zó fijn is!

Re: Wanneer ben jij blij met je partner?

18 Jun 2018 07:03

Hm bijna altijd wel eigenlijk. Maar specifiek als ik een grap maak, die door bijna niemand wordt begrepen en hij dan wel lacht. Voelt als een soort bewijs dat we echt op één lijn zitten. Of als ik ergens niet uitkom of iets niet begrijp, dan gaat-ie het me uitleggen en hoewel ik dat ook vaak heel irritant vind, omdat ik zóveel meer informatie krijg dan ik om vroeg :smile: Leer ik heel veel van hem.

En recentelijk ben ik heel blij dat-ie 100% achter me staat, als het gaat om een andere baan. Hij vindt 't onwijs spannend, omdat we binnen nu en een paar jaar een ander huis willen kopen en ik nu een vast contract heb en zo, maar dat heeft-ie allemaal opzij gezet en is echt m'n persoonlijke cheerleader :)

Re: Wanneer ben jij blij met je partner?

18 Jun 2018 07:07

Ik vind het echt fijn dat we elkaar echt steunen. Dat ik weet dat er iemand echt achter mijn keuzes staat.
Ik vind het wel lastig wanneer hij kritisch is, ook niet altijd in mijn voordeel en dan kan dat best confronterend zijn, maar daardoor weet ik wel dat het oprecht is wanneer hij me echt complimenteert, steunt of lief is. Als ik merk dat hij door het vuur zou gaan voor me vind ik dat heel fijn.

He Olijfje, wat rot dat je daar nu weer mee zit. Had zo gehoopt dat het je bespaard zou blijven. Sterkte!

Re: Wanneer ben jij blij met je partner?

18 Jun 2018 10:09

Mijn man is echt mijn beste vriend en we hebben het heel erg fijn samen. Ik kent mij door en door en steunt mij met alles. We houden echt heel veel van elkaar. Het was wel even pittig zo met de drukte van ons gezin de laatste jaren maar sinds ze beide op school zitten hebben we weer meer tijd voor elkaar en dat is heel erg fijn! Net of je opnieuw de eerste tijd van de relatie beleeft ofzo. Ik mis hem ook best zo overdag als hij aan het werk is. Dus zoals jullie kunnen lezen ben ik ook eigenlijk altijd wel erg blij met mijn man :love:

Re: Wanneer ben jij blij met je partner?

19 Jun 2018 08:46

Olijfje schreef:Ja het duurt nu al even en het zit niet mee. Ben nu aan het overstappen op andere medicatie omdat de huidige niet genoeg doet. Dus hele toestand maar opgeven is geen optie! En ik geniet godzijdank enórm van mn jongens :love:
Lief dat je reageert!!


Bah, echt kut :( Maar idd, fijn dat je toch wel kunt genieten zeg. Da's wel al iets beter dan bij D toch? :)

Re: Wanneer ben jij blij met je partner?

19 Jun 2018 10:29

Oh Olkijfje toch, wat verschrikkelijk rot voor je dat je dit weer moet doorstaan. Sterkte en ben heel blij voor je dat je ook mooie lichtpunten ziet in deze tijd.

Re: Wanneer ben jij blij met je partner?

19 Jun 2018 18:09

Eigenlijk bijna altijd. We kunnen goed met elkaar praten over alles en hij is echt mijn rots in de branding. Natuurlijk hebben we onze meningsverschillen en ergernissen maar dit is prima in balans met alle fijne momenten.

Re: Wanneer ben jij blij met je partner?

19 Jun 2018 23:13

Liv schreef:Vrijwel altijd. Ik vind onze relatie prettig. Vooral de manier hoe we met elkaar omgaan, lekker onszelf kunnen zijn, weten wat de ander nodig heeft, elkaar vrijlaten, tijd hebben voor elkaar, dingen overleggen en bouwen aan een toekomst. Het aller belangrijkste: we houden van elkaar.



Dit had ik ook kunnen schrijven. Hij is echt mijn beste maatje en ik heb nog nooit een relatie gehad waarin ik zo mezelf kon zijn zonder dat iemand er commentaar op had.
Hij is wel een rommelkont en hij ziet dat zelf niet altijd, moet hem dan altijd vragen of hij zn rommel op wil ruimen, en dan doet hij het ook wel zonder mokken.

Re: Wanneer ben jij blij met je partner?

20 Jun 2018 01:17

Olijfje, wat ontzettend rot! Nu ik me er letterlijk in kan verplaatsen weet ik hoe ontzettend zwaar het is en zou ik zo graag willen dat ik iets kon doen, ook al ken ik je niet.

OT: mijn man en ik zijn een team, we spelen zo goed op elkaar in, vullen elkaar aan en versterken elkaar. Ik ben er trots op dat mensen naar ons komen voor relatie advies en we als voorbeeld gezien worden. Mijn man heeft yin-yang op zijn arm getatoeeerd en zo voelt het precies. Qua uiterlijk trouwens ook ;)
Ik hoef hem nooit iets te vragen en, afgezien van kleine irritaties natuurlijk af en toe, is er nooit ruzie.

Zeker het afgelopen jaar ben ik hem nog meer gaan waarderen om wie hij is. Wij komen beide uit moeilijke gezinnen en zijn beide verbazingwekkend goed opgedroogd. F heeft 10 maanden lang op de bank geslapen en alle nachten met zoon gedaan. Ik kwam alleen soms voor een borstvoeding. Mijn PND was het allerergst als ik ook niet geslapen had en nog steeds voel ik me hartstikke schuldig dat hij dat deed. Hij is van een fulltime baan naar een nuluren contract gegaan zodat hij meer thuis kon zijn en nam me dan echt alles uit handen. Hij kookt elke dag ontbijt, lunch en avondeten voor ons (ik doe mijn deel ook hoor in het huishouden!). Hij is gewoon zo ontzettend goedaardig, net een labrador. Hij houdt zo overduidelijk van me en schroomt niet dat te uiten. Hij is attent, sociaal, romantisch, gul, geduldig en lief.

En de 7 year 'itch' zou afgelopen jaar geweest moeten zijn, het moeilijkste jaar van ons leven met zoon, dus die hebben we dubbel overleefd. Ben gewoon heel blij met ons.

Re: Wanneer ben jij blij met je partner?

20 Jun 2018 08:34

Dit gaat vast heel zoet klinken. Maar zo vaak. Als ik snachts wakker word en hem zie liggen. Als hij nuchter reageert als ik weer eens verzand in innerlijke chaos. Als hij een lekker ontbijtje staat te fixen. Als hij lief is met mijn kinderen of de kat (heel vaak). Als we samen op een feestje zijn en ik krijg een knipoog door de mensenmassa heen. Als we samen bed & breakfast kijken :smile: .

Re: Wanneer ben jij blij met je partner?

20 Jun 2018 12:35

Als hij me aan het lachen maakt, als ik tegen hem aan kan klagen en als hij me helpt relativeren!
Oh en afgelopen maandag toen ik een rotdag gehad had, ik zei dat ik geen zin had in koken en dat hij sushi voor ons mee nam. :cheering:

Re: Wanneer ben jij blij met je partner?

20 Jun 2018 12:43

Haha, nou fijn toch Charles!
Ik ben ook heel vaak blij met mijn vriend. Als hij me om half 6 's ochtends komt ophalen van Schiphol terwijl ik prima 15 minuutjes met de trein kan en dan ook nog een ontbijtje meeneemt voor mijn vriendinnen en mij. Als hij daarna thuis bekent dat hij al 2 dagen aan het koken is om wat lekkers voor me te maken (hij kookt echt nooit dus dit vond ik echt mega lief haha) en het vervolgens ook echt impressive was (ramen met zelfgemaakte bouillon en noedels). Als hij dingen voor me regelt zonder te vragen of hij het moet doen, omdat hij weet dat ik dat niet leuk vind. Soms vind ik hem ook heel stom hoor, maar vaker niet dan wel ;-).

Re: Wanneer ben jij blij met je partner?

20 Jun 2018 13:25

Ah wat een lieve reacties!
Zora ja bij D kon ik veel minder genieten, al was ik wel stapelgek op hem.
Nu gaat het veel meer op en af en heb ik dus ook goede dagen en doen we op die dagen ook geregeld leuke dingen waar ik echt van geniet!
De slechte dagen zijn helaas hels en nemen toe ipv af, vandaar de overstap qua medicatie.
Maar ik probeer vertrouwen te houden. Het komt uiteindelijk weer goed!

Marsy lief, je weet zelf hoe vreselijk het is helaas. Ben jij er weer helemaal bovenop?

Re: Wanneer ben jij blij met je partner?

20 Jun 2018 13:57

Momenteel niet. Ik overweeg een scheiding. Maar misschien ben ik (ha ha) een dramaqueen.

Re: Wanneer ben jij blij met je partner?

20 Jun 2018 14:03

Waarom dan ChiQ?
Sterkte Olijfje!

Re: Wanneer ben jij blij met je partner?

20 Jun 2018 14:50

Hij houdt voet bij stuk over een kwestie die ik niet op het forum ga zetten haha. I’ll get over it, wilde een tegenhanger van alle blije koppels hier geven :cheering:

Re: Wanneer ben jij blij met je partner?

20 Jun 2018 15:13

Het wordt gewaardeerd Chiq.. :smile:
Plaats een reactie