Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Wakker worden met een raar gevoel.

<<

caribbeanlover

Forumfossiel

Berichten: 11048

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:28

Bericht 26 Mrt 2018 16:51

Wakker worden met een raar gevoel.

Zaterdag werd ik wakker met een raar gevoel aan de rechterkant bij mijn ribben.Even daarvoor was ik al wakker, moest hoesten (niet heel erg) en toen kreeg ik direct dat rare gevoel. Het voelt als een soort van spierpijn. Het gekke is dat ik er niet mee wakker werd, maar echt voelde dat het er ineens was.

Wat kan dat zijn? Hopelijk is het gauw weg, want bij diep ademhalen, niezen en hoesten voelt het niet zo fijn. Niet heel hinderlijk en dus niet nodig om naar de arts te gaan.
<<

Urban Naked

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 10930

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:56

Bericht 26 Mrt 2018 17:02

Re: Wakker worden met een raar gevoel.

Kan een spiertje tussen je ribben zijn! Heb ik ook wel eens gehad en daar kun je best last van hebben! Hoop voor je dat het dat is, want dat is onschuldig.
Dundas schreef:Van plakken wortels kun je niet op reis.

https://www.instagram.com/ooph_baby/
<<

caribbeanlover

Forumfossiel

Berichten: 11048

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:28

Bericht 26 Mrt 2018 19:23

Re: Wakker worden met een raar gevoel.

Urban Naked schreef:Kan een spiertje tussen je ribben zijn! Heb ik ook wel eens gehad en daar kun je best last van hebben! Hoop voor je dat het dat is, want dat is onschuldig.


Dan ga ik er maar vanuit dat dat het is................dank je.

Terug naar Persoonlijk

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers