Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Waarom ben jij op je man/vrouw gevallen?

<<

Anoniem187

Bericht 03 Jun 2016 16:48

Waarom ben jij op je man/vrouw gevallen?

Vertel!
<<

Anoniem222

Bericht 03 Jun 2016 16:54

Re: Waarom ben jij op je man/vrouw gevallen?

Nou, ten eerste omdat hij heel knap is haha! Dat was tenminste wat de reden was waarom ik hem aansprak, omdat we meteen een aantrekkingskracht hadden. En daarna bleek dat we het heel goed met elkaar kunnen vinden. Mijn vriend is intelligent, gepassioneerd, houdt van uitgebreid eten, drinken, het stadsleven, weet me altijd weer te verrassen, is echt ontzettend lief en zorgzaam (ook al zouden mensen die hem niet zo goed kennen dat niet zeggen).

We zitten ook enorm op één lijn, qua smaak voor bijv. inrichting of kleding maar ook qua toekomstbeeld. We zijn allebei ambitieus maar vinden een gezin/familie ook belangrijk. We vinden sporten allebei leuk maar zijn eigenlijk liever lui dan moe, reizen graag en zitten met veeeel liefde op een terras in het zonnetje haha!
Laatst gewijzigd door Anoniem222 op 03 Jun 2016 17:57, in totaal 2 keer gewijzigd.
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 43723

Geregistreerd: 16 Nov 2015 15:09

Bericht 03 Jun 2016 17:01

Re: Waarom ben jij op je man/vrouw gevallen?

In eerste instantie omdat we echt een klik (b)leken te hebben. We hadden en hebben zoveel gemeen. Daarna ook omdat ik m ook heel leuk vond qua uiterlijk, me heel erg op m'n gemak voel bij hem en we echt hetzelfde willen en hopen te bereiken voor de toekomst. We zitten zo erg op één lijn, maar dagen elkaar ook uit. En hij steunt me zo erg. Dat zijn dingen waar ik echt voor gevallen ben en ontzettend in hem en onze relatie waardeer.
Let's discover the world together.
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 25116

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 03 Jun 2016 17:06

Re: Waarom ben jij op je man/vrouw gevallen?

Ik zag hem op Tinder en vond hem er leuk en olijk (haha ik hou van dat woord) uitzien. Zijn profiel sprak me ook aan en het feit dat ie een stuk langer is dan ik. Verder is ie heel lief, grappig, slim en ook een beetje prettig gestoord, net als ik :) Ik kan volledig mezelf zijn bij hem en hij vindt niks gek. We houden allebei van woordgrappen, taal, muziek en het bourgondische leven. We zijn gewoon een goede match!
Laatst gewijzigd door Bliss op 03 Jun 2016 17:15, in totaal 1 keer gewijzigd.
❤ 7 juni 2018
<<

Anoniem167

Bericht 03 Jun 2016 17:07

Re: Waarom ben jij op je man/vrouw gevallen?

Er was gewoon een klik vanaf het eerste moment dat we elkaar (online) spraken. Het voelde goed, vertrouwd & heel normaal, alsof het gewoon zo moest zijn. Dit werd versterkt toen ik hem telefonisch sprak & al helemaal toen we elkaar voor het eerste in het echt zagen. Het grappige is dat we echt op elkaars innerlijk zijn gevallen, of in ieder geval ik, want mijn vriend had wel een foto van mij gezien, maar ik pas na 5 dagen van hem. Hij is ontzettend slim, grappig, zorgzaam, denkt aan anderen, we denken hetzelfde over onze toekomst. Zijn beide wel anders opgevoed qua jeugd en 'afkomst' (dorp / stad) maar vullen elkaar reuze goed aan! En wat ik enorm fijn is dat het mijn rots in de branding is, die echt naar je luistert, helpt en meedenkt. Ja, na 6.5 jaar denk ik nog elke dag als ik hem zie, god wat ben je leuk!
<<

Anoniem281

Bericht 03 Jun 2016 17:11

Re: Waarom ben jij op je man/vrouw gevallen?

Omdat-ie ontzettend slim en grappig is, heel mooie ogen heeft en een nog mooiere lach.
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 5458

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 03 Jun 2016 17:26

Re: Waarom ben jij op je man/vrouw gevallen?

Hahaha ik scroll net door het topic van knapste vriend heen en open nu dit topic! Om eerlijk te zijn niet zijn uiterlijk! Na date een twijfelde ik zelfs of ik wel geïnteresseerd was in date twee omdat ik niet echt chemistry voelde terwijl we wel een hele avond een hartstikke leuk gesprek hadden. Toen zijn we toch blijven appen, heb ik hem weer wat beter leren kennen hoe lief en leuk hij is en twee weken later weer afgesproken en bij date twee sloeg de vonk over. Van mijn kant dan, hij zegt dat ie toen hij binnenliep op date 1 al verkocht was.

Verder gaan daten en toen ben ik echt gevallen voor hoe lief, behulpzaam (in generaal naar vrienden/bekenden/vreemden ook), betrokken hij is, hoe speciaal hij mij me laat voelen. Ook hier lekkere match qua samen koken, eten, lachen, leuke dingen doen en het stadse leven. En hij is gewoon heel rustig en lief en laat mij mezelf zijn en vind niks gek (noemt me hooguit en raar blij ei) maar is wel gewoon stoer mannelijk en geen softie.

Edit: oh en sinds die vonk uiteindelijk oversloeg heb ik ook geen probleem met zijn knappe kop, donkere haren, sexy groene ogen en gespierde lichaam met geweldige billen hoor.... :smile:
<<

Anoniem185

Bericht 03 Jun 2016 17:35

Re: Waarom ben jij op je man/vrouw gevallen?

Omdat hij me bleef lastig vallen terwijl ik hem niet wilde en toen dacht ik dan moet hij wel heel graag willen en veel moeite voor mij doen als hij dat nu al doet.
Nee grapje. Alhoewel...
Nee. Hij is gewoon lief, oprecht, eerlijk, nuchter. Hij maakt mij rustig, kan voor mij relativeren en hij is de enige persoon in de wereld waar ik 100% op kan vertrouwen altijd.
<<

Anoniem315

Bericht 03 Jun 2016 17:36

Re: Waarom ben jij op je man/vrouw gevallen?

Omdat hij een bepaalde aantrekkingskracht op me had.
<<

Elliot

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15406

Geregistreerd: 20 Feb 2014 12:58

Bericht 03 Jun 2016 17:48

Re: Waarom ben jij op je man/vrouw gevallen?

Exogenesis schreef:Omdat hij een bepaalde aantrekkingskracht op me had.

Dit!
Ik vond hem spannend, stoer en ook heel knap.

♥♥
<<

Stanley

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1313

Geregistreerd: 25 Jan 2014 18:24

Bericht 03 Jun 2016 20:34

Re: Waarom ben jij op je man/vrouw gevallen?

Omdat hij er supergoed uitziet, en het bleek heel goed te klikken. Veel raakvlakken en hij snapte mijn humor en ik ben ook op zijn bijna lompe eerlijkheid gevallen.
<<

anoniem203

Bericht 03 Jun 2016 20:47

Re: Waarom ben jij op je man/vrouw gevallen?

Hij lijkt heel veel op mij en dat geeft een klik. En hij is echt ontzettend lief en zorgelijk.
<<

Jelin

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 916

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:05

Bericht 04 Jun 2016 00:02

Re: Waarom ben jij op je man/vrouw gevallen?

Ik vond mijn man eerst een "rare" man haha. Uiteindelijk bleken we toch wat raakvlakken te hebben. Zijn ogen zijn mooi en hij is erg lief.
J: 2 maart 2008
A: 5 maart 2013
<<

Parel

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2448

Geregistreerd: 21 Mrt 2015 12:30

Bericht 04 Jun 2016 00:22

Re: Waarom ben jij op je man/vrouw gevallen?

Omdat hij net nadat we voor het eerst gezoend hadden op een festival en we beiden moesten plassen, op weg naar de dixi'S, mijn hand vastpakte en daar aangekomen ipv 50 cent voor zichzelf een euro betaalde ook voor mij. En s'avonds Appte hij me toen hij thuis was dat hij en ik wat hem betreft niet bij 1x hoefde te blijven. Zo lief, inmiddels zijn we stipt 10 jaar verder nu!
<<

Anoniem221

Bericht 04 Jun 2016 00:32

Re: Waarom ben jij op je man/vrouw gevallen?

Eigenlijk hetzelfde als mijn vriend op mijn vraag zei. Ik stapte binnen, gaf hem een hand en wist dat hij het voor mij zou zijn. Heel cliché, maar wel heel fijn om gelijk zekerheid te hebben.
<<

Parisienne

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3787

Geregistreerd: 01 Sep 2013 00:55

Bericht 04 Jun 2016 00:49

Re: Waarom ben jij op je man/vrouw gevallen?

Ik kende mijn vriend al 5 jaar, zagen elkaar twee/drie weken per jaar op vakantie in Frankrijk. We konden altijd erg lachen en hadden goede en leuke gesprekken, buiten de vriendengroep om ook. Maar hij was toen 'alto', ik was 'kak' en waren totaal niet elkaar type. Na onze laatste vakantie zijn we veel gaan msn'en. Er was toen iets voorgevallen, we spraken elkaar daardoor nog meer. Hij had zijn stijl een beetje veranderd, was over zijn 'alto-periode' heen en pas toen voelde ik ook aantrekkingskracht. Hij kwam een weekendje langs en toen sloeg de vonk over.

In eerste instantie dus innerlijk, uiterlijk vond ik pas leuk toen hij uit zijn 'alto-periode' was. Die kleding.. hahah! Helaas hebben we de foto's nog! :wink:
<<

Silly-One

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11842

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:18

Woonplaats: B.rabant

Bericht 06 Jun 2016 12:24

Re: Waarom ben jij op je man/vrouw gevallen?

Omdat we vanaf het begin een klik hadden. De eerste keer dat ik hem zag vond ik hem zelfs een beetje zielig. Hij stond helemaal alleen in de feestzaal van een bruiloft. Hij is aangesloten bij de groep van ons, omdat hij daar de heren van kende via het vrijgezellenfeest. We zijn aan de praat geraakt en we hebben de halve avond gemist.
Vervolgens zijn we gaan appen, toen ik op vakantie was en pas na 5 dagen appen sloeg bij mij de vonk over. Daags nadat ik terug was van vakantie hadden we een date en vanaf dat moment is het volle bak aan gegaan.
____________________
Verbouwingsinsta @bduintje_klus
<<

Marsy31

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6682

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:19

Bericht 06 Jun 2016 12:45

Re: Waarom ben jij op je man/vrouw gevallen?

Ik ben niet heel erg snel onder de indruk van mannen. Ik heb zo lang in de horeca gewerkt dat ik beetje immuun werd voor alle versierpogingen en slechte openingszinnen, dus ik ben vrij afstandelijk naar mannen toe. Ik was al 6 jaar met mijn ex en het rommelde aan alle kanten en ik kwam net terug van backpacken in Australie en daar zit opeens een knappe donkere man uit Australie op een barbecue waar ik niemand ken. En hij zat helemaal niet flirterig te doen maar hij was mysterieus op een onwijs aantrekkelijke manier, boeiend met vertellen en geinteresseerd. Hij maakte me verlegen en ik ben allesbehalve. En voelde me zo op m'n gemak. Ik was net een kind dat op bed moet maar niet wil, ik wilde gewoon niet weg. Toen we weggingen zei ik tegen m'n vriendin: damn, als ik vrijgezel was, had ik hem mee uitgevraagd. We zijn maanden vrienden geweest, ik vond hem ZO leuk dat ik mijn vrijgezelle zusje zelfs nog op een date met hem heb gestuurd (dan maar zo in de familie), maar zij waren niet heel geschikt voor elkaar (niet gekust ofzo hoor). Maar zij werden ook vrienden. 6 jaar later zijn we nu getrouwd. En mijn zusje en hij zijn nog steeds hele goede vrienden, vind ik ook fijn.
Afbeelding
Afbeelding
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 43723

Geregistreerd: 16 Nov 2015 15:09

Bericht 06 Jun 2016 13:00

Re: Waarom ben jij op je man/vrouw gevallen?

Wat een leuke verhalen, Parel, silly one, Parisienne en Marsy!
Let's discover the world together.
<<

Caro

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8396

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:26

Bericht 06 Jun 2016 13:37

Re: Waarom ben jij op je man/vrouw gevallen?

Het was mijn collega en ik had een nieuwe badkamer nodig. Hij was toevallig zo handig en vond mij schijnbaar gewoon een leuk mens en vond dat ik wel hulp kon gebruiken dus hij zou het voor een mindere prijs voor me doen. In die tijd was ik er 100% van overtuigd dat ik voor altijd vrijgezel zou blijven en niemand mij ooit leuk zou vinden dus ik was er alles behalve mee bezig dat hij een vrijgezelle man was.

Tijdens de week klussen hadden we enorm veel gesprekken en omdat ik van geen enkele kant dacht dat er ook maar iets van potentieel in zou zitten was ik compleet mezelf en dat vond hij dus zo leuk. ik liep met gekke knotjes op mijn hoofd rond, gewoon in mijn joggingbroek als ik moest helpen klussen etc en dat trok hem heel erg aan.

Daarna ging ik op vakantie, hij wilde wel op mijn hond passen en ik begon toen al te merken dat ik eigenlijk alles heel graag met hem wilde delen. Eenmaal thuis begonnen we heel veel te appen en ik trok steeds meer naar hem toe maar dacht er eigenlijk nog niet heel erg veel van. Hij was wel heel erg open, lief, ik vond hem sociaal gezien enorm intelligent en zette me echt aan het denken. Daagde me uit op een goede manier.

En daarop ben ik dan ook gevallen: zijn charme, zijn enorme open en eerlijke karakter en het feit dat hij me terecht kan stellen zonder dat hij me naar beneden haalt. Hij is lief, grappig en we lijken juist totaal niet op elkaar qua hobbies maar we hebben er wel heel veel respect voor bij elkaar. En dat vind ik ook fijn: we brengen het beste in elkaar naar boven op totaal verschillende vlakken.
<<

Poes

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 37

Geregistreerd: 14 Dec 2015 01:13

Bericht 07 Jun 2016 11:25

Re: Waarom ben jij op je man/vrouw gevallen?

Hij is/was mijn collega en in eerste instantie werd ik zo ontzettend vrolijk van hem. Ik ging door best een lastige fase en elke keer als ik met hem werkte merkte ik dat ik zo ontzettend vrolijk naar huis ging. Ik ging steeds meer uitkijken naar dagen dat we samen ingeroosterd stonden.

Toen dat eenmaal duidelijk was vielen me ineens zijn supermooie, heldere blauwe ogen op, mooie tanden en sportieve bouw op :).

Afgezien daarvan konden we het uiteraard goed vinden, goed praten en veel lachen vanaf moment 1.
<<

Poison

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 467

Geregistreerd: 04 Aug 2015 10:09

Bericht 07 Jun 2016 15:04

Re: Waarom ben jij op je man/vrouw gevallen?

Hij was roadie van mijn op dat moment favoriete band en zagen elkaar daardoor elke week. We besloten een keer samen naar de film te gaan en that was it. Elkaar nooit meer laten gaan. En waarom? Hij heeft humor, is heel lief, houdt van muziek. Gewoon een leuke man!
27-12-2011
03-06-2013
<<

yes1984

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 537

Geregistreerd: 14 Nov 2013 09:56

Bericht 10 Jun 2016 12:12

Re: Waarom ben jij op je man/vrouw gevallen?

We kenden elkaar al lang van naam. Maar nog nooit met elkaar gesproken. Toen we met elkaar in gesprek raakten was het meteen raak.
Waarom ik op hem val: ik vind hem aantrekkelijk, lief, grappig en hij vult me goed aan. Ik ken veel leuke jongen, knappe jongen, jongens waar ik mee kan lachen. Maar hij heeft deze hele combinatie. Een goede match. Al bijna 12,5 jaar :love:
Afbeelding
Afbeelding
* 3-1-2009* en * 26-11-2012*
<<

Briggy

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1526

Geregistreerd: 19 Nov 2015 16:49

Bericht 10 Jun 2016 12:18

Re: Waarom ben jij op je man/vrouw gevallen?

Voordat we contact hadden vond ik zijn posts op het aven forum erg interessant, wat hij wilde in een relatie/het leven, wilde ik ook. Toen we eenmaal contact hadden klikte het erg goed. Vond zijn whatsapp foto erg knap. Was ook echt bang dat het niets zou worden! Op onze eerste date zag ik hem staan en dacht meteen, wauw jij hoort bij mij :P! Onze eerste date was erg gezellig, we hebben leuk gekletst. Vond het vooral mooi dat hij zo intelligent was en schattig hihi :smile:
AfbeeldingAfbeelding
<<

Anoniem245

Bericht 11 Jun 2016 09:02

Re: Waarom ben jij op je man/vrouw gevallen?

Ik vond hem al een hele tijd leuk, kwam hem vaker tegen in de buurt en op school waar onze kids zitten. Maar er waren meer vrouwen die hem wel zagen zitten en ik heb er nooit iets mee gedaan. We hadden ook al contact omdat onze kinderen bij elkaar al over de vloer kwamen. Hij kkwam ook mee met zijn dochter naar de verjaardagen van mijn zoon. Maar ik had er nooit een potentiele relatie in gezien. Kwam gewoon nooit in mij op. Ook nooit gedacht dat hij mij leuk genoeg zou vinden.
Tot hij op vorige verjaardag van mijn zoon steeds bleef zitten en we het ontzettend gezellig hadden. Ik vond het ook heel leuk dat hij bleef dus ik zorgde dat hij steeds een drankje voor zijn neus had. En toen is de vonk overgeslagen! Achteraf bleek dat hij mij ook altijd leuk vond, interessant. En dat hij ook dacht dat ik hem nooit leuk zou vinden.
Mijn vriend is slim, knap, lief, heel grappig, sexy en schattig!

Terug naar Liefde, seks & relaties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers