Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Waarheen eind febr naar de zon?

<<

Elro

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3358

Geregistreerd: 01 Sep 2013 14:10

Bericht 10 Okt 2017 22:43

Waarheen eind febr naar de zon?

We zijn nog nooit samen op vakanrie geweest, en aangezien dochter in april leerplichtig is willen we Van tevoren nog op vakantie om niet in de vakantieweken te hoeven gaan (toch iets goedkoper).
We zitten nu aan eind febr te denken. Waar kun je dan een goede zonvakantie hebben, maar toch niet al te ver ivm 8 mnd oude baby dan. Turkije is dan nog net 'te koud?' Canarischye eilanden? Griekenland?
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 9324

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:23

Bericht 11 Okt 2017 08:09

Re: Waarheen eind febr naar de zon?

Canarische Eilanden, al blijft dat een gokje. Om in die periode zonzeker te zijn moet je meer richting de Antillen denken.
28 april 2015 - Your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Little hero!
<<

Japie

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1924

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:59

Bericht 11 Okt 2017 08:59

Re: Waarheen eind febr naar de zon?

Ik denk ook dat je de meeste kans op lekker weer hebt op de Canarische eilanden. Volgens mij is het daar rond die tijd een graad of 22.
Geluk hoef je niet te verdienen, je hebt er recht op.
<<

Joey

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1671

Geregistreerd: 31 Aug 2017 15:18

Bericht 11 Okt 2017 13:24

Re: Waarheen eind febr naar de zon?

Lady schreef:Canarische Eilanden, al blijft dat een gokje. Om in die periode zonzeker te zijn moet je meer richting de Antillen denken.


Ja dit. Ik zou denk ik voor deze periode zo lang mogelijk wachten met boeken om wat zekerder te zijn. Maar dat is ook wel lastig, op een gegeven moment wil je natuurlijk boeken en kan het weer nog wel veranderen..

Terug naar Reizen & vakanties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers