Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Vriendinnen issues

<<

SummerBeach

Kwebbel

Berichten: 315

Geregistreerd: 27 Okt 2013 19:23

Bericht 05 Mrt 2018 14:16

Vriendinnen issues

Een vriendin van mij was altijd mijn beste vriendin.
Maar toch vind ik het soms lastig. Als we af willen spreken duurt het tijden voor ze bevestigd....
Ik kom eigenlijk altijd bij haar, destijds omdat zij een kindje had en ik dacht dat zal wel handig zijn... nu ik zelf een kindje heb ga ik overal nog naartoe en neem hem gewoon mee. Dus ik begin nu soms wel na te denken... nu is zij ziek, weinig energie en alles na zwangerschap. Ik heb aangeboden haar keer te komen helpen of keer koffie te komen drinken. Maar ze heeft alleen maar familie wat komt...
Ik was zelf vorig jaar ook na de bevalling beperkt, andere vriendin kwam toen wel eens met eten of even thee drinken. Nu ik zie hoe het ook kan denk ik wat ben ik toch steeds aan het martelen...
Kost mij zoveel energie. Misschien moet ik er gewoon heen gaan met een bloemetje maar ze geeft zelf aan af te willen spreken als ze fitter is.

We hebben het altijd wel leuk samen en appen ook wel veel.
Weet niet zo goed wat ik ermee Moet? Of gewoon zo doorgaan....
Heb ook niet veel vriendinnen een paar..Dus ze zijn me wel dierbaar.

Soms zou ik wel eens een paar nieuwe vriendschappen op willen doen maar hoe doe je dat als je 30 bent ;-)
Laatst gewijzigd door SummerBeach op 05 Mrt 2018 14:19, in totaal 2 keer gewijzigd.
<<

Susan

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 10791

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:29

Bericht 05 Mrt 2018 14:19

Re: Vriendinnen issues

Ik zou even geduld hebben. Niet iedereen is even flexibel met kinderen. Sommige kinderen neem je niet zo makkelijk even mee. En misschien voelt ze zich momenteel echt niet fit en vindt ze het niet fijn om zo af te spreken. Als het verder altijd leuk is zou ik haar in elk geval niet hierom afschrijven.

Sowieso worden jullie vanzelf allebei wel weer flexibeler als de kinderen groter zijn, je niet meer met het middagslaapje zit, ze naar school gaan, enzovoort.
Remember: in the end, nobody wins unless everybody wins (Bruce Springsteen)
<<

SummerBeach

Kwebbel

Berichten: 315

Geregistreerd: 27 Okt 2013 19:23

Bericht 05 Mrt 2018 14:20

Re: Vriendinnen issues

Dankje is misschien ook wel zo...

Terug naar Persoonlijk

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers