Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Voor een kindje in 2017

<<

Uffe

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9419

Geregistreerd: 25 Nov 2015 16:30

Bericht 10 Okt 2017 19:50

Re: Voor een kindje in 2017

Lekker weer dan. Straks ben je alweer een cyclus verder voordat je iemand gesproken/ gezien hebt!
⁠♡♡♡
<<

Suus

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11209

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:38

Bericht 10 Okt 2017 20:14

Re: Voor een kindje in 2017

Nouja zeg, wat irritant, Anousch!
26 september 2013
30 december 2015
11 juni 2019
<<

Foxes

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 463

Geregistreerd: 10 Sep 2013 22:05

Bericht 10 Okt 2017 21:13

Re: Voor een kindje in 2017

Schiet lekker op zo, Anousch. Goed dat je morgenvroeg zelf weer bent. Zo frustrerend als je zelf op zo'n belangrijk telefoontje zit te wachten en ze bellen niet.
<<

Teun

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8475

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:59

Bericht 11 Okt 2017 08:29

Re: Voor een kindje in 2017

Ah wat stom Anousch, ik vind dat zo slordig van artsen! Zo’n telefoontje is een moment waar je toch weer naartoe leeft, dan worden er weer plannen gemaakt over hoe verder. Ik hoop dat je de arts snel te spreken krijgt!

Brooke, wat spannend dat je spiraal er nu uit is! Gaan jullie er meteen voor of pas vanaf volgend jaar ivm bet openen van het andere topic?

Hoe is het met de rest?

Ik zit inmiddels weer op dag 41 en hoewel ik minder hoop had dan vorige cyclus baal ik toch van de negatieve test die ik vanochtend in mijn handen had. Ik hoop dat de menstruatie dan maar snel begint. Ik wil vanmiddag even bij de Etos naar die vitamines kijken waar Lady het over had en misschien de volgende ronde ovulatietesten gebruiken om te kijken of ik überhaupt een ovulatie heb met deze lange cyclus.
♥ feb 2016
♥ ♥ juli 2018
<<

Anousch

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2283

Geregistreerd: 01 Sep 2013 16:04

Woonplaats: Vuren

Bericht 11 Okt 2017 08:51

Re: Voor een kindje in 2017

De grap van de dag, hij is vandaag en morgen niet aanwezig dus ik sta er voor vrijdag op..
Heb ze haarfijn duidelijk gemaakt dat het de laatste keer is, en dat ik anders daar wel heen kom om m te spreken..

Oh wat balen Teun! :-( heb je altijd al lange cyclussen gehad?
Daan 27-06-2018
Yinthe 20-05-2022

Zo dol gelukkig en compleet ♡
<<

Countingdays

Noob

Berichten: 100

Geregistreerd: 24 Aug 2017 11:21

Bericht 11 Okt 2017 11:59

Re: Voor een kindje in 2017

Wat balen Teun! Het lijkt me echt heel rot als je cyclussen zo lang zijn.
Anousch, wat een stom gedoe zeg. Goed dat je wel duidelijk hebt aangegeven dat je het niet ok vindt.

Ik ben steeds misselijk en heel moe de laatste dagen, zou bijna denken dat ik zwanger ben. Maar goed lijkt me niet erg waarschijnlijk dus ik er maar niet van uit, we zijn nog niet eens gestart. Heb wel echt mega rammelende eierstokken, als ik met een kindje in mijn armen zit of als ik mijn man met een kleintje zie dan vliegen ze bijna mijn buik uit. Mijn man heeft dit minder, die vindt het wel leuk om er binnenkort voor te gaan, maar hij is veel praktischer. Misschien wel beter, als tegenhanger.
Ik ben ook maar vast begonnen met zwanger worden multivitaminen van Etos, ik hoop dat mij cyclus er wat regelmatiger door wordt en dan is mijn lijf vast voorbereid.
<<

Teun

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8475

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:59

Bericht 11 Okt 2017 12:50

Re: Voor een kindje in 2017

Anousch schreef:De grap van de dag, hij is vandaag en morgen niet aanwezig dus ik sta er voor vrijdag op..
Heb ze haarfijn duidelijk gemaakt dat het de laatste keer is, en dat ik anders daar wel heen kom om m te spreken..

Oh wat balen Teun! :-( heb je altijd al lange cyclussen gehad?


Nou wat idioot! Toen ik vorig jaar om andere redenen veel met het ziekenhuis te maken had werd ik ook helemaal horendol van dit soort dingen. Artsen zijn vast goed in hun werk maar in de communicatie eromheen kunnen ze meestal wel wat hulp gebruiken.

Mijn de laatste tijd is mijn cyclus inderdaad lang en ook onregelmatig. Laatste maanden was het 35-31-43-41 dagen en nu 40, want er lijkt vandaag toch iets door te breken.

Is jouw cyclus ook onregelmatig Couningdays? Bij jou nu nog wel spannend dus als er wel een klein kansje is!
♥ feb 2016
♥ ♥ juli 2018
<<

Brooke

Bericht 11 Okt 2017 13:07

Re: Voor een kindje in 2017

Teun, wat vervelend dat je cyclus zo lang is. Snap dat je baalt van de negatieve test. Beginnen met ovulatietesten lijkt me een goed idee om wat meer inzicht te krijgen. En die vitaminen zijn ook wel een goed idee, ik heb daar vaker positieve verhalen over gehoord, het kan zeker geen kwaad.

Anousch, goed dat je ze flink de waarheid heb verteld. Hopelijk heeft het geholpen.

Countingdays, ga je wel een test doen als je misselijk blijft? Moet je snel ongesteld worden of weet je dat niet zo? Vervelend he die rammelende eierstokken. ;)

Nou ik heb ook weer wat te vertellen. Bij dat gesprek in het ziekenhuis 15 dagen geleden, toen we dus groen licht kregen, zou ze nog gaan overleggen met de arts (in hetzelfde ziekenhuis) waar ik onder controle sta voor mijn lever. Wij moesten toen een belafspraak maken aan de balie. Dit hadden we gedaan en stond gepland op volgende week de 17e. In dat gesprek twee weken geleden vroeg ik dus ook heel expliciet en zelfs twee keer of we nu al mochten beginnen en dat mocht. Nu ineens werd ik gisteren gebeld door een privenummer, ik was net thuis, maar het kan iedereen zijn, dus had ik maar opgenomen. Bleek dat dat het ziekenhuis was. Ze belde me dus gisteren al. Baalde daar erg van want was niet voorbereid goed. Nu zei ze dat de leverarts er geen problemen mee zou hebben als ik zwanger zou worden (positief dus), maar of ik nog wel wilde wachten tot na 6 november dan krijg ik de gebruikelijke mri-scan en bloedonderzoek voor mijn lever, maar dan moet ik ook bloedprikken op andere stoffen nog van de gyn. Dat van dat bloedprikken op andere stoffen wist ik ook al, heb toen ook al het formulier meegekregen bij het gesprek. En nu vond ze het ineens wel een beetje een probleem als ik zwanger zou zijn, blijkbaar omdat je dan bepaalde stoffen minder goed kan meten of iets dergelijks. Ik heb toen gezegd dat ze twee weken geleden wat anders zei dat het geen probleem was en ik vroeg ook wat ik moest doen als ik toch zwanger blijk te zijn (denk dat de kans nihil is, aangezien mijn lichaam nog moet wennen om spiraalloos door het leven te gaan) en dan moest ik even bellen. Was echt chagrijnig na dat gesprek. Vroeg dat toch niet voor niks twee weken geleden of het al mocht? Gisteren dan ook meteen aan mijn man verteld toen hij uit zijn werk kwam. En ook hij bevestigde dat ze toch echt had gezegd dat we ervoor mochten gaan meteen. Dus tja pech mocht het wel raak zijn dan, dan hadden ze maar duidelijker moeten zijn.
<<

NerdChic

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 813

Geregistreerd: 20 Sep 2013 10:49

Bericht 11 Okt 2017 13:17

Re: Voor een kindje in 2017

Ik ben vandaag ongesteld geworden voor het eerst na het stoppen met de pil. Dat betekend dat ik een cyclus heb gehad van 25 dagen. Niet slecht voor een eerste keer.
Het voelt voor mij ook alsof ik deze nieuwe cyclus meer 'voor het echt' bezig ben dan de vorige cyclus.
Ik reageer gauw even op de anderen, zit nu op mijn telefoon dus het is lastig alles te lezen.
Don't let the fear of striking out keep you from playing the game!
<<

Countingdays

Noob

Berichten: 100

Geregistreerd: 24 Aug 2017 11:21

Bericht 11 Okt 2017 14:03

Re: Voor een kindje in 2017

@Teun, ja mijn cyclus is ook onregelmatig, meestal tussen de 24 en 30 dagen maar het is ook wel eens 21 of 31 dagen geweest. Kortom, er is niet zo veel pijl op te trekken. Maar ik ben wel blij dat het meestal eerder kort is dan lang, hoewel ik me wel af vraag hoe veel kans ik maak in zo'n korte cyclus. Maar ja, dat gaan we dan wel zien.

@Brooke, Ik zit op dag 23 van mijn cyclus, ik denk niet dat ik zwanger ben dus ik wacht het gewoon af, de kans is ook wel klein. Mocht ik nou rond dag 30 nog niet ongesteld zijn en me nog steeds zo voelen steeds dan doe ik wel een test. Ik vond de rammelende eierstokken vervelender in de periode dat we in elk geval nog niet voor een kindje zouden gaan. Nu komt het wel dichterbij dat we er echt officieel voor gaan, daar gaan ze wel harder van rammelen moet ik zeggen, maar merk dat ik het geduld nu beter op kan brengen. Maar aan de andere kant ben ik er nu merk ik toch wel mee bezig, daardoor denk ik gelijk aan zwangerschap bij het misselijk zijn haha.
En wat ontzettend irritant dat ze zo langs elkaar heen praten in het ziekenhuis en eerst de ene informatie geven en dan de andere informatie. Kan me voorstellen dat het voor jullie dan nu wel fijner zou zijn als het niet gelijk raak is?

@NerdChic, bedoel je dat je die eerste ronde na het stoppen met de pil niet helemaal als 'echt' zag? Kan me wel voorstellen dat als je dan ongesteld bent je pas echt het gevoel hebt dat je lichaam er klaar voor is of zo.
<<

Suus

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11209

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:38

Bericht 11 Okt 2017 14:52

Re: Voor een kindje in 2017

Nouja, Anousch, daar zou ik ook ontzettend van balen. Goed dat je duidelijk bent geweest, maar je moet dus nog twee dagen geduld hebben. Succes!

Vervelend Teun, die lange en onregelmatige cyclussen. Hopelijk ben je snel zwanger!

Zo Brooke, wat raar dat ze nu ineens willen dat je wacht en dat terwijl je het nog expliciet gevraagd hebt. Nouja, als je zwanger bent moeten ze het er maar mee doen :wink:
26 september 2013
30 december 2015
11 juni 2019
<<

NerdChic

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 813

Geregistreerd: 20 Sep 2013 10:49

Bericht 11 Okt 2017 16:34

Re: Voor een kindje in 2017

@countingdays dat klopt inderdaad. Ook omdat je weet dat het in die eerste periode sowieso vaak niet raak is. Je hebt wel hoop maar je weet ook dat het eigenlijk niet kan. Nu weet ik dat m'n lichaam het doet en dan is het goed. Haha
Don't let the fear of striking out keep you from playing the game!
<<

Countingdays

Noob

Berichten: 100

Geregistreerd: 24 Aug 2017 11:21

Bericht 12 Okt 2017 10:25

Re: Voor een kindje in 2017

@NerdChic, dat kan ik me wel voorstellen inderdaad.

Ik ben weer misselijk, bah en nu heb ik ook mega zere borsten. Maar dat heb ik vaker, dan moet ik gewoon ongesteld worden. Bluh, ik vind het stom, nu ben ik er in mijn hoofd toch heel erg mee bezig terwijl ik gewoon chill wilde zijn en even af wilde wachten omdat ik er vanuit ga dat het niets is aangezien we nog niet 'begonnen' zijn. De kans is gewoon echt heel klein (maar niet uitgesloten). En misselijk ben ik ook wel vaker eigenlijk. Maar toch he :palm: .
<<

NerdChic

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 813

Geregistreerd: 20 Sep 2013 10:49

Bericht 12 Okt 2017 17:47

Re: Voor een kindje in 2017

Man man man ik was even vergeten dat 'echt' menstrueren totaal niet leuk is. Heb ontzettend veel bloedverlies en veel buikpijn en hoofdpijn. Weet opeens weer waarom ik ooit met de pil begonnen ben. :nopompom:
Don't let the fear of striking out keep you from playing the game!
<<

NerdChic

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 813

Geregistreerd: 20 Sep 2013 10:49

Bericht 12 Okt 2017 17:48

Re: Voor een kindje in 2017

Oh @countingdays ik snap je gevoelens helemaal hoor. Bij elk dingetje denk je; zou het dan toch? Terwijl de kans heel klein is.
Don't let the fear of striking out keep you from playing the game!
<<

Arwyn

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9634

Geregistreerd: 01 Sep 2013 16:06

Bericht 12 Okt 2017 21:32

Re: Voor een kindje in 2017

Oh Anousch, wat ontzettend balen! Super irritant, als mensen zich niet gewoon aan zulke afspraken kunnen houden..

Lijkt me vervelend Teun, zo'n lange cyclus.

Countingdays: Rot is dat hè, als je dan allemaal van die kwaaltjes hebt. Soms weet je gewoon even niet meer wat je ervan moet denken. Wie weet wordt de spanning juist weer wat minder als jullie er echt voor gaan.

Brooke: Lekker dan! Wat zijn we toch elke keer weer blij met artsen die weten wat ze zeggen en dat ook iedereen die informatie steunt.. Volgende keer maar even duidelijk aangeven dat dit echt niet tof is!

NerdChic: Oh, zo herkenbaar! Toch wel het voordeel van de pil, dat je daar minder last van hebt. Hopelijk wordt het nog minder qua pijn.
Ik hou van jou, van heel jou

augustus 2015 - juni 2018 - januari 2022
<<

Anousch

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2283

Geregistreerd: 01 Sep 2013 16:04

Woonplaats: Vuren

Bericht 14 Okt 2017 17:44

Re: Voor een kindje in 2017

Hoe is het met jou Arwyn?

Vervelend Nerdchic, hoe is het nu? Beetje te doen?

Herkenbaar Countingdays, maar als je iets wilt ben je er gewoon mee bezig, kan niet anders. Maar goed die discussie is hier al vaker gevoerd haha.

Ik heb EINDELIJK gister de gynaecoloog gesproken, hij bood zelf netjes zijn excuses aan dat het zo misging qua communicatie.
We mogen het nog 4 maanden zelf zo proberen, omdat je lijf na de operatie soort van reset. Wordt mijn cyclus langer, of ben ik na die tijd nog niet zwanger dan gaan we naar de volgende stap. (Afhankelijk van hoe mijn lijf er dan inwendig uit ziet)
Ik ben blij, even geen ziekenhuis.. gewoon net als alle 'normale' vrouwen die zwanger willen worden.
Daan 27-06-2018
Yinthe 20-05-2022

Zo dol gelukkig en compleet ♡
<<

Suus

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11209

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:38

Bericht 14 Okt 2017 18:07

Re: Voor een kindje in 2017

Fijn, Anousch! En hopelijk ben je gewoon snel zwanger!
26 september 2013
30 december 2015
11 juni 2019
<<

Uffe

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9419

Geregistreerd: 25 Nov 2015 16:30

Bericht 14 Okt 2017 19:03

Re: Voor een kindje in 2017

Fijn Anousch! Hopen dat het binnen die vier maanden gaat lukken!
⁠♡♡♡
<<

Arwyn

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9634

Geregistreerd: 01 Sep 2013 16:06

Bericht 15 Okt 2017 20:29

Re: Voor een kindje in 2017

Mag ook wel Anousch, die excuses! Maar wel netjes idd :)
Fijn dat de gyn er dus wel vertrouwen in heeft! Ik hoop zo dat je zwanger het jaar uit mag gaan..

Lief dat je vraagt hoe het hier gaat. Gaan binnenkort weer naar de gyn, dus dan weer even verder kijken.
Verder gewoon z'n gangetje, probeer er niet teveel mee bezig te zijn.
Ik hou van jou, van heel jou

augustus 2015 - juni 2018 - januari 2022
<<

Anousch

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2283

Geregistreerd: 01 Sep 2013 16:04

Woonplaats: Vuren

Bericht 16 Okt 2017 14:37

Re: Voor een kindje in 2017

Arwyn schreef:Mag ook wel Anousch, die excuses! Maar wel netjes idd :)
Fijn dat de gyn er dus wel vertrouwen in heeft! Ik hoop zo dat je zwanger het jaar uit mag gaan..

Lief dat je vraagt hoe het hier gaat. Gaan binnenkort weer naar de gyn, dus dan weer even verder kijken.
Verder gewoon z'n gangetje, probeer er niet teveel mee bezig te zijn.


Goed van je!!
Daan 27-06-2018
Yinthe 20-05-2022

Zo dol gelukkig en compleet ♡
<<

Brooke

Bericht 17 Okt 2017 13:00

Re: Voor een kindje in 2017

Countingdays, irritant he die zogenaamde kwaaltjes en dat je dan denkt misschien, misschien.

Anousch, wat fijn even geen ziekenhuis! Ik hoop zo voor je dat het maar snel raak mag zijn in die 4 maanden!

Ik ben nu ik over de helft ben van mijn cyclus, er toch meer mee bezig dan ik had verwacht, ook al heb ik genoeg afleiding en genoeg te doen. Mijn eisprong heb ik al gehad, dat voelde ik gewoon en op zich wel netjes, twee weken na het verwijderen van de spiraal afgelopen vrijdag. Ben erg benieuwd en kan haast niet wachten tot ik kan testen. Ik heb de hele morgen al soort van menstruatie-achtige krampen en heb nu twee nachten de hele nacht levendig gedroomd, dit had ik ook toen ik zwanger bleek te zijn van J. Maar waarschijnlijk haal ik nu allemaal dingen in mijn hoofd, want ik let echt overal op. Heeeel irritant.
<<

Uffe

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9419

Geregistreerd: 25 Nov 2015 16:30

Bericht 17 Okt 2017 14:40

Re: Voor een kindje in 2017

Lukt het ook om er niet teveel mee bezig te zijn Arwyn?

Spannend Brooke! Wanneer zou je kunnen testen?

Ik zit in de knoei met gevoel/verstand en dat soort dingen. Zelfs met gevoel/gevoel! Ik wil zo graag weer een kindje maar het lijkt me gewoon beter om even te wachten, mijn lichaam soort van rust te geven. Heel 2017 is mijn lichaam bezig geweest met zwangerschapshormonen, dat kan toch ook niet goed zijn? Maandag op controle bij de gynaecoloog, eens kijken wat hij te zeggen heeft.
⁠♡♡♡
<<

Countingdays

Noob

Berichten: 100

Geregistreerd: 24 Aug 2017 11:21

Bericht 17 Okt 2017 17:24

Re: Voor een kindje in 2017

@Anousch, fijn dat je het nu even zelf mag proberen
@Brooke, jij heb er dus ook een beetje last van zo te lezen?
@Uffe, oh dat lijkt me inderdaad heel ingewikkeld, de kinderwens is natuurlijk niet ineens minder, maar kan me ook voorstellen dat je op een gegeven moment gewoon even toe bent aan een pauze.

Ik ben nog steeds niet ongesteld en nog steeds elke dag misselijk en heel moe. Mijn borsten doen soms wel een beetje pijn, maar ze kunnen veel meer zeer doen als ik ongesteld moet worden dus dat zegt niet zo veel geloof ik. Ik ben wel rustig verder, ik merk dat ik zoiets heb van: het zou best kunnen maar het kan ook prima dat ik me inbeeld en eigenlijk vind ik beiden prima. Vooralsnog wacht ik gewoon tot ik ongesteld wordt. Misschien dat ik een van deze dagen wel een test ga doen als het niet doorzet die menstruatie, ik zit op dag 29 van mijn cyclus dus het is gewoon nog prima mogelijk dat ik ergens in de komende dagen ongesteld word.
<<

Foxes

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 463

Geregistreerd: 10 Sep 2013 22:05

Bericht 17 Okt 2017 19:24

Re: Voor een kindje in 2017

Spannend Countingdays. Heb je normaal een regelmatige cyclus?

Anouk, fijn dat je uiteindelijk nog contact hebt gehad met de arts en dat jullie zelf nog mogen proberen.

Uffe, ik snap dat het heel dubbel is. Aan de ene kant alle wegen open hebben om er weer voor te kunnen gaan, met aan de andere kant alle emoties die de gebeurtenissen van de afgelopen maanden met zich meegebracht hebben en nog steeds doen.

Ik probeer er minder mee bezig te zijn, dus ik kom hier ook minder dan eerst. Merkte dat het hele zwanger worden voor veel stress zorgt en dat wil ik even niet meer.
VorigeVolgende

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers