Desktop versie van Zeg maar Yes
Plaats een reactie

Vloerkleed Housedoctor

03 Jun 2018 08:08

Weet iemand hoe dun de vloerkleden van housedoctor zijn? Blijven ze goed liggen of verschuiven ze snel?

Re: Vloerkleed Housedoctor

03 Jun 2018 08:51

Het Block vloerkleed? Die heb ik, hij is vrij dun, halve cm ofzo? Ik heb er een antislip onderkleed onder maar dat is geen succes dus die gaat weg binnenkort, dat onderkleed krult op. Het kleed zelf verschuift niet maar krult soms wel op ja, maar trek je makkelijk weer glad.

Re: Vloerkleed Housedoctor

03 Jun 2018 09:00

Ja die! Mijn dreumes is heeft het rennen ontdekt, glijd het kleed makkelijk weg?

Re: Vloerkleed Housedoctor

03 Jun 2018 10:07

Nee het is niet dat het hele kleed aan de wandel gaat hoor. Maar het kan wel opkrullen en dan kan je er wel over vallen natuurlijk. Ik heb wel de grootste maat trouwens en er staan salontafeltjes op, dus die verschuift ook niet zo snel meer dan.

Re: Vloerkleed Housedoctor

03 Jun 2018 10:29

Wij hebben niet dat kleed, maar een ander dun kleed die vrij gemakkelijk opkrult of schuift. Antislip hielp niet voldoende en met een rond rennende dreumes vonden we dit gevaarlijk. We hebben nu met dubbelzijdig tape het kleed aan de vloer geplakt en dat werkt perfect.

Re: Vloerkleed Housedoctor

03 Jun 2018 18:02

Green_Pepper schreef:Wij hebben niet dat kleed, maar een ander dun kleed die vrij gemakkelijk opkrult of schuift. Antislip hielp niet voldoende en met een rond rennende dreumes vonden we dit gevaarlijk. We hebben nu met dubbelzijdig tape het kleed aan de vloer geplakt en dat werkt perfect.


Oh dat is wel heel slim, dank je!

Re: Vloerkleed Housedoctor

03 Jun 2018 18:12

Maar jij hebt een houten vloer toch Champagne? Dat zou ik niet zomaar doen, kost je misschien wel je toplaag..

Re: Vloerkleed Housedoctor

03 Jun 2018 19:05

Scandic schreef:Maar jij hebt een houten vloer toch Champagne? Dat zou ik niet zomaar doen, kost je misschien wel je toplaag..


Ja dat zei mijn man ook al, ik vind het zo’n mooi kleed maar zie op insta veel foto’s waarop lijkt dat het kleed niet heel stevig op de grond ligt. Ik vind het te gevaarlijk als ze er dan door onderuit zou gaan.
Plaats een reactie